ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Post Reply
Darth Kafrius
newbie
Reactions:

Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Post by Darth Kafrius »

Μου αρέσει που φτάσατε στον τελικό και έχετε δεδομένο ότι δεν θα είχαμε φάει μπαν οι μισοί μετά το 1-4 με τους Εβραίους και αυτο-μπάν οι άλλοι μισοί μετά το 1-6.
I find your lack of faith disturbing.
fabian estay
newbie
Reactions:

Post by fabian estay »

Μου επιτρέπεται να επισημάνω μια τρύπα στο σύστημα των posts??? Μήπως θα ήταν καλό να υπάρχει ένα χρονικό όριο στο Edit post?? Αυτό που υπήρχε δηλαδή στο παλιό το ορθόδοξο φόρουμ...Δεν λέω να κλειδώνει το edit στο μισάωρο πάνω όπως γινόταν στο παλιό, αλλά πχ στο 24ώρο θα ήταν καλό να γίνει....

Καταλαβαίνετε όλοι πολύ καλά γιατι το λέω αυτό....
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
scarface
newbie
Reactions:

Post by scarface »

Darth Kafrius wrote: Tue Jun 24, 2025 5:20 pm Μου αρέσει που φτάσατε στον τελικό και έχετε δεδομένο ότι δεν θα είχαμε φάει μπαν οι μισοί μετά το 1-4 με τους Εβραίους και αυτο-μπάν οι άλλοι μισοί μετά το 1-6.
Ας συνεχίσουμε το οφφ τόπικ: μεγάλη κίνηση του ΒΜ να ανανεώσει τον θείο Μεντι ακριβώς εκεί, στις επίπονες ήττες.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

fabian estay wrote: Tue Jun 24, 2025 6:02 pm Μου επιτρέπεται να επισημάνω μια τρύπα στο σύστημα των posts??? Μήπως θα ήταν καλό να υπάρχει ένα χρονικό όριο στο Edit post?? Αυτό που υπήρχε δηλαδή στο παλιό το ορθόδοξο φόρουμ...Δεν λέω να κλειδώνει το edit στο μισάωρο πάνω όπως γινόταν στο παλιό, αλλά πχ στο 24ώρο θα ήταν καλό να γίνει....

σε λεπτα μπορω να το κανω. εαν θελετε μια ωρα οκ.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

karteo wrote: Tue Jun 24, 2025 6:42 pm
fabian estay wrote: Tue Jun 24, 2025 6:02 pm Μου επιτρέπεται να επισημάνω μια τρύπα στο σύστημα των posts??? Μήπως θα ήταν καλό να υπάρχει ένα χρονικό όριο στο Edit post?? Αυτό που υπήρχε δηλαδή στο παλιό το ορθόδοξο φόρουμ...Δεν λέω να κλειδώνει το edit στο μισάωρο πάνω όπως γινόταν στο παλιό, αλλά πχ στο 24ώρο θα ήταν καλό να γίνει....

σε λεπτα μπορω να το κανω. εαν θελετε μια ωρα οκ.
μια ωρα
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Συμφωνώ με Εστάι, scripta manent. Μία ώρα είναι ΟΚ.
Brazilero
newbie
Reactions:

Post by Brazilero »

Υπάρχει κανένας τρόπος να παραμένεις μόνιμα συνδεδεμένος; Κάθε λίγο και λιγάκι log in ζητάει το σατανόπραμα
scarface
newbie
Reactions:

Post by scarface »

Τσιπάκι, φιλεμο.
Red Patras
newbie
Reactions:

Post by Red Patras »

Brazilero wrote: Wed Jun 25, 2025 11:10 am Υπάρχει κανένας τρόπος να παραμένεις μόνιμα συνδεδεμένος; Κάθε λίγο και λιγάκι log in ζητάει το σατανόπραμα
Μήπως έχεις φορθνετ ρα ?
daskalos
newbie
Reactions:

Post by daskalos »

Παιδιά μην υποτιμάτε την τύχη σας, σκεφτείτε τι πρήξιμο γλιτώσατε από μένα και καναπέ ακόμα νωρίτερα, τότε στο youth league :lol:
Post Reply