ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post Reply
LeRoi
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post by LeRoi »

Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Παίχτης που βρίσκει συμβόλαιο στο NBA δεν κοιτάζει Ευρώπη για κανένα λόγο.

Ούτε εγώ τρελαίνομαι με Μίσιτς αλλά οι επιλογές στα γκαρντ φέτος είναι περιορισμένες στα δάχτυλα ενός γατιού.

Και δεν γίνεται από τη μία να λέμε να πα να πηδηχτεί ο Μίσιτς που ζητάει μαλλιοκέφαλα και από την άλλη να λέμε «Αφοι δώστε ό,τι ζητήσει ο Έξουμ και φέρτε τον».
redarmy7
newbie
Reactions:

Post by redarmy7 »

Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δίκη προθέσεων.
Άλλη περίπτωση ο Βάσα, άλλη ο Δάντης.
Αμφότεροι στον ρόλο τους είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά και αλλάζουν το κέντρο βάρους του παιχνιδιού της ομάδας.
Αλλιώς στελεχώνεις μια ομάδα με τον Μίσιτς για να βάλεις περισσότερο pick n roll στο παιχνίδι σου,γιατί είναι το δυνατό του σημείο -άρα έχει και άμεσο impact στον ψηλό που θα πάρεις. Άλλιώς όταν λες ότι lead guard είναι ο Έβανς, θέλω κάποιο ισχυρό support για να ταιριάξουν στην περιφέρεια και επιλέγεις ανάλογα και τον σέντερ.
Είναι μακρύ το καλοκαίρι στις μεταγραφές, οτιδήποτε προέρχεται από Αμερική θέλει τον χρόνο του.
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

redarmy7 wrote: Thu Jun 26, 2025 9:15 am Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δίκη προθέσεων.
Άλλη περίπτωση ο Βάσα, άλλη ο Δάντης.
Αμφότεροι στον ρόλο τους είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά και αλλάζουν το κέντρο βάρους του παιχνιδιού της ομάδας.
Αλλιώς στελεχώνεις μια ομάδα με τον Μίσιτς για να βάλεις περισσότερο pick n roll στο παιχνίδι σου,γιατί είναι το δυνατό του σημείο -άρα έχει και άμεσο impact στον ψηλό που θα πάρεις. Άλλιώς όταν λες ότι lead guard είναι ο Έβανς, θέλω κάποιο ισχυρό support για να ταιριάξουν στην περιφέρεια και επιλέγεις ανάλογα και τον σέντερ.
Είναι μακρύ το καλοκαίρι στις μεταγραφές, οτιδήποτε προέρχεται από Αμερική θέλει τον χρόνο του.
Παρανόησις, καμία δίκη προθέσεων από μέρους μου.

Απλά λέω ότι η δική μου λογική υπαγορεύει πως πρέπει να κινηθούμε με βάση τους διαθέσιμους παίχτες για να μην ψάχνουμε Σεπτέμβριο μήνα τα πανέρια του NBA για κάποιο καλό fit με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
rabarivoni
newbie
Reactions:

Post by rabarivoni »

Απλά να υπενθυμίσω ότι ο Ναν πήγε στον βάζελο 31/10.
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

rabarivoni wrote: Thu Jun 26, 2025 9:28 am Απλά να υπενθυμίσω ότι ο Ναν πήγε στον βάζελο 31/10.
Σωστό μεν, αλλά πέρυσι ας πούμε δεν είχαμε αντίστοιχη περίπτωση Ναν στην Ευρώπη, συνεπώς αυτές είναι πιο σπάνιες περιπτώσεις και όχι ο κανόνας IMHO.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

και δεν μπορεις να περιμενεις να κλεισεις το ροστερ τοτε. δεν στεκει για σοβαρη ομαδα.
redarmy7
newbie
Reactions:

Post by redarmy7 »

LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 9:27 am
Παρανόησις, καμία δίκη προθέσεων από μέρους μου.
Γενικά μίλησα βρε συ, δεν σε έκανα quote, μια τοποθέτηση ήταν, ας πάμε παρακάτω.
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

Σύμφωνα με τους Γάλλους η Μονακό θα διατηρήσει τον βασικό της κορμό, η προοπτική του Μίροτιτς έχει ψυχρανθεί ενώ το σενάριο μεταπήδησης Κορντινιέ δεν ίσχυε ποτέ. Αντίθετα παίρνει Κεβάριους Χέις και αποδεσμεύει Τζαϊτέ που πηγαίνει Ντουμπάι. Αύξηση του μπάτζετ κατά 10% τη σεζόν 25-26.

Το σημαντικό που μας αφορά είναι ότι ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τον Τζέιμς ο οποίος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και λαμβάνειν 6 εκατομμύρια.

Δεν θέλω Μάκητζεϊμς πλέον, θεωρώ ότι είναι εντελώς washed, φάνηκε και στον τελικό με τη Φενέρ.
reignman
newbie
Reactions:

Post by reignman »

LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 11:16 am Σύμφωνα με τους Γάλλους η Μονακό θα διατηρήσει τον βασικό της κορμό, η προοπτική του Μίροτιτς έχει ψυχρανθεί ενώ το σενάριο μεταπήδησης Κορντινιέ δεν ίσχυε ποτέ. Αντίθετα παίρνει Κεβάριους Χέις και αποδεσμεύει Τζαϊτέ που πηγαίνει Ντουμπάι. Αύξηση του μπάτζετ κατά 10% τη σεζόν 25-26.

Το σημαντικό που μας αφορά είναι ότι ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τον Τζέιμς ο οποίος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και λαμβάνειν 6 εκατομμύρια.

Δεν θέλω Μάκητζεϊμς πλέον, θεωρώ ότι είναι εντελώς washed, φάνηκε και στον τελικό με τη Φενέρ.
Περαν του οτι ειναι washed... το οτι ειναι ενας 35αρης μπεμπης που δεν ξερεις ποτε και τι tantrum θα ριξει και σε τι κατασταση θα τον βρεις το επομενο πρωι... ειναι καραred flag.
Θα δωσει μπουνιες σε τζαμαρια? Σε συμπαικτη? Σε τιποτα θαμωνες στο κλαμπ/μπαρ στο οποιο γινεται λιωμα? pick your poison και μακρια απο εμας. οσο πιο μακρια γινεται. Μπορει να σε κρεμασει στο αψε σβησε γιατι ο ανθρωπος δεν ειναι με τα καλα του.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

reignman wrote: Thu Jun 26, 2025 11:21 am
LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 11:16 am Σύμφωνα με τους Γάλλους η Μονακό θα διατηρήσει τον βασικό της κορμό, η προοπτική του Μίροτιτς έχει ψυχρανθεί ενώ το σενάριο μεταπήδησης Κορντινιέ δεν ίσχυε ποτέ. Αντίθετα παίρνει Κεβάριους Χέις και αποδεσμεύει Τζαϊτέ που πηγαίνει Ντουμπάι. Αύξηση του μπάτζετ κατά 10% τη σεζόν 25-26.

Περαν του οτι ειναι washed... το οτι ειναι ενας 35αρης μπεμπης που δεν ξερεις ποτε και τι tantrum θα ριξει και σε τι κατασταση θα τον βρεις το επομενο πρωι... ειναι καραred flag.
Θα δωσει μπουνιες σε τζαμαρια? Σε συμπαικτη? Σε τιποτα θαμωνες στο κλαμπ/μπαρ στο οποιο γινεται λιωμα? pick your poison και μακρια απο εμας. οσο πιο μακρια γινεται. Μπορει να σε κρεμασει στο αψε σβησε γιατι ο ανθρωπος δεν ειναι με τα καλα του.
Οταν επαιζαν τον 5ο τελικο ηταν στην Αμερικη?!
Post Reply