ΔΙΟΙΚΗΣΗ

LeRoi
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by LeRoi »

mark wrote: Tue Sep 08, 2026 12:56 pm Χαιρετήσαμε το Ντάρκο...βρήκαμε τι φταίει οπότε τώρα νομίζω ανανέωση στο Μεντιλίμπαρ για 100 χρόνια :D

Και επιστροφή Κορδόν! Καταιγιστικές εξελίξεις :mrgreen:
Κρίμα πραγματικά...

Πάντως οι μεταγραφικές του επιλογές δεν μας βοήθησαν και ιδιαίτερα...
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Ο Ντάρκο ήταν νομίζω στοχοποιημεμος για πολλά....

Πάντως έχει προσφέρει περισσότερα σαν παίκτης παρά σαν παράγοντας.

Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!

Ας βγούνε οι ειδικοί να το αναλύσουν...
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

mark wrote: Tue Sep 08, 2026 12:56 pm Χαιρετήσαμε το Ντάρκο...βρήκαμε τι φταίει οπότε τώρα νομίζω ανανέωση στο Μεντιλίμπαρ για 100 χρόνια :D

Και επιστροφή Κορδόν! Καταιγιστικές εξελίξεις :mrgreen:
Μπα, εγω νομιζω οτι η επιστροφη Κορδον μαλλον σηματοδοτει κι εξελιξεις με τον Μεντι. Δεν ηταν τυχαια κι η ανακοινωση της 7 εχτες.
Προπονητής της εξέδρας
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Ζήσαμε και το κορυφαίο, να αποτρέπουν οι ντουντούκες τον κόσμο από το να φωνάξει το όνομα του προπονητή. Δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά το επιβεβαίωσε ο Βερβελές, ο οποίος μάλιστα δεν το βρήκε επιλήψιμο...

Και κάπως έτσι, δυο βδομάδες μετά την ανακοίνωση στήριξης του προπονητή και την απόκτηση ποιοτικών παικτών με τους οποίους δεν έχει προλάβει να δουλέψει ο προπονητής, θα έχουμε νέο προπονητή (Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, λένε οι χτεσινοβραδινές φήμες), επιλογή υποθέτω του νέου αθλητικού διευθυντή, που αντικατέστησε τον αυτοφωράκια Ντάρκο.

Στις 9 Σεπτεμβρίου όλα αυτά. Με επαγγελματικό όπως πάντοτε τάιμινγκ.
iceman7
newbie
Reactions:

Post by iceman7 »

Ιμανόλ Αλγκουαθίλ ;

Αναγραμματισμός είναι ; Το όνομα του μεθοστοφελη στα ισπανικά ; Που τραγουδάει το παλικάρι αυτό ;
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

καναπές wrote: Wed Sep 09, 2026 5:24 am Ζήσαμε και το κορυφαίο, να αποτρέπουν οι ντουντούκες τον κόσμο από το να φωνάξει το όνομα του προπονητή. Δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά το επιβεβαίωσε ο Βερβελές, ο οποίος μάλιστα δεν το βρήκε επιλήψιμο...

Και κάπως έτσι, δυο βδομάδες μετά την ανακοίνωση στήριξης του προπονητή και την απόκτηση ποιοτικών παικτών με τους οποίους δεν έχει προλάβει να δουλέψει ο προπονητής, θα έχουμε νέο προπονητή (Ιμανόλ Αλγκουαθίλ, λένε οι χτεσινοβραδινές φήμες), επιλογή υποθέτω του νέου αθλητικού διευθυντή, που αντικατέστησε τον αυτοφωράκια Ντάρκο.

Στις 9 Σεπτεμβρίου όλα αυτά. Με επαγγελματικό όπως πάντοτε τάιμινγκ.
Και γιατι το βαζεις στο θεμα της Διοικησης αυτο?

Αλλα αφου το πιασαμε...υπαρχει λογος να ακουγεται ρυθμικα το ονομα του προπονητη με τα χαλια που εχουμε?
Last edited by mark on Wed Sep 09, 2026 5:44 am, edited 1 time in total.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Απαράδεκτο το γεγονός!!

Λάθος να μην αφήσεις τον προπονητή, να δούμε τι θα μας δείξει με τους νέους παίκτες!!

Το έγραψα και στην αγωνιστική δράση, θέλουμε μια σταθερότητα, να παίζουν οι καλύτεροι.

Για μένα δεν πρέπει να γίνει καμία αλλαγή στον πάγκο αυτή τη στιγμή!!

Αν δούμε στα δύο επόμενα να κάνει τρέλες και να φτιάχνει ενδεκάδα με κριτήρια παλαιότητας, ιεραρχίας και τα ρέστα...ναι απομάκρυνε τον άμεσα.

Τον κράτησες, του έφερες παίκτες με καθυστέρηση, ας τον δούμε να τους χρησιμοποιεί.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

sotosg7 wrote: Wed Sep 09, 2026 5:40 am Απαράδεκτο το γεγονός!!

Λάθος να μην αφήσεις τον προπονητή, να δούμε τι θα μας δείξει με τους νέους παίκτες!!

Το έγραψα και στην αγωνιστική δράση, θέλουμε μια σταθερότητα, να παίζουν οι καλύτεροι.

Για μένα δεν πρέπει να γίνει καμία αλλαγή στον πάγκο αυτή τη στιγμή!!

Αν δούμε στα δύο επόμενα να κάνει τρέλες και να φτιάχνει ενδεκάδα με κριτήρια παλαιότητας, ιεραρχίας και τα ρέστα...ναι απομάκρυνε τον άμεσα.

Τον κράτησες, του έφερες παίκτες με καθυστέρηση, ας τον δούμε να τους χρησιμοποιεί.
Αν θελει να μας κανει τη χαρη να τους βαλει...αφοτου τον παρακαλεσουμε και αφου εχουμε χαλασει κανα χιλιαρικο σε κολλυρια... και βενζινες βεβαια να κυνηγαμε την ομαδα σε Βολους και Τριπολες χωρις να βλεπουμε κατι ωραιο.

Βεβαια επειδη ειναι πιθανο να πανε σε κακη επιλογη προπονητη αυτη στη στιγμη... ας προσεχουμε τι ευχομαστε.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

mark wrote: Wed Sep 09, 2026 5:40 amΚαι γιατι το βαζεις στο θεμα της Διοικησης αυτο?
Γιατί δεν πιστεύω στις συμπτώσεις.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

καναπές wrote: Wed Sep 09, 2026 6:04 am
mark wrote: Wed Sep 09, 2026 5:40 amΚαι γιατι το βαζεις στο θεμα της Διοικησης αυτο?
Γιατί δεν πιστεύω στις συμπτώσεις.
Μπορει να (μην) πιστευουμε το ιδιο. Ισως και λογω συμπτωσεων πληροφοριων :D Η στηριξη μεχρι τωρα πιστευεις οτι και αυτη ΔΕΝ ηταν αυθορμητη? Ή μονο τωρα που μοιαζει ακομψο πρεπει να το χρεωσουμε αλλου?

Αλλα απο το να κανουμε συνεχεια κυνηγι μαγισσων και υποθεσεων νομιζω πιο παραγωγικο (και ευχαριστο ισως) ειναι να βλεπουμε τα πραγματικα δεδομενα.

Τα δεδομενα λοιπον για τη Διοικηση ειναι οτι κανει μια αναδιαρθρωση στη στελεχωση ΚΑΙ ειχε μια χρονια πολλων ποιοτικων μεταγραφων. Στο τεχνικο επιτελειο βλεπουμε πολλες αστοχιες, κακα αποτελεσματα, εμμονες, ξεροκεφαλιες και μαλλον ελλειψη πιστης στο γηπεδο και τα αποδυτηρια στο προσωπο του.

Προσωπικα ειμαι 50-50.
Post Reply