Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Παίχτης που βρίσκει συμβόλαιο στο NBA δεν κοιτάζει Ευρώπη για κανένα λόγο.
Ούτε εγώ τρελαίνομαι με Μίσιτς αλλά οι επιλογές στα γκαρντ φέτος είναι περιορισμένες στα δάχτυλα ενός γατιού.
Και δεν γίνεται από τη μία να λέμε να πα να πηδηχτεί ο Μίσιτς που ζητάει μαλλιοκέφαλα και από την άλλη να λέμε «Αφοι δώστε ό,τι ζητήσει ο Έξουμ και φέρτε τον».
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON
- LeRoi
- newbie
- redarmy7
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON
Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δίκη προθέσεων.
Άλλη περίπτωση ο Βάσα, άλλη ο Δάντης.
Αμφότεροι στον ρόλο τους είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά και αλλάζουν το κέντρο βάρους του παιχνιδιού της ομάδας.
Αλλιώς στελεχώνεις μια ομάδα με τον Μίσιτς για να βάλεις περισσότερο pick n roll στο παιχνίδι σου,γιατί είναι το δυνατό του σημείο -άρα έχει και άμεσο impact στον ψηλό που θα πάρεις. Άλλιώς όταν λες ότι lead guard είναι ο Έβανς, θέλω κάποιο ισχυρό support για να ταιριάξουν στην περιφέρεια και επιλέγεις ανάλογα και τον σέντερ.
Είναι μακρύ το καλοκαίρι στις μεταγραφές, οτιδήποτε προέρχεται από Αμερική θέλει τον χρόνο του.
Αμφότεροι στον ρόλο τους είναι παίκτες που κάνουν την διαφορά και αλλάζουν το κέντρο βάρους του παιχνιδιού της ομάδας.
Αλλιώς στελεχώνεις μια ομάδα με τον Μίσιτς για να βάλεις περισσότερο pick n roll στο παιχνίδι σου,γιατί είναι το δυνατό του σημείο -άρα έχει και άμεσο impact στον ψηλό που θα πάρεις. Άλλιώς όταν λες ότι lead guard είναι ο Έβανς, θέλω κάποιο ισχυρό support για να ταιριάξουν στην περιφέρεια και επιλέγεις ανάλογα και τον σέντερ.
Είναι μακρύ το καλοκαίρι στις μεταγραφές, οτιδήποτε προέρχεται από Αμερική θέλει τον χρόνο του.
- LeRoi
- newbie
Παρανόησις, καμία δίκη προθέσεων από μέρους μου.redarmy7 wrote: Thu Jun 26, 2025 9:15 am Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται δίκη προθέσεων.
Απλά λέω ότι η δική μου λογική υπαγορεύει πως πρέπει να κινηθούμε με βάση τους διαθέσιμους παίχτες για να μην ψάχνουμε Σεπτέμβριο μήνα τα πανέρια του NBA για κάποιο καλό fit με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
- rabarivoni
- newbie
Απλά να υπενθυμίσω ότι ο Ναν πήγε στον βάζελο 31/10.
- LeRoi
- newbie
Σωστό μεν, αλλά πέρυσι ας πούμε δεν είχαμε αντίστοιχη περίπτωση Ναν στην Ευρώπη, συνεπώς αυτές είναι πιο σπάνιες περιπτώσεις και όχι ο κανόνας IMHO.
- karteo
- newbie
και δεν μπορεις να περιμενεις να κλεισεις το ροστερ τοτε. δεν στεκει για σοβαρη ομαδα.
- redarmy7
- newbie
Γενικά μίλησα βρε συ, δεν σε έκανα quote, μια τοποθέτηση ήταν, ας πάμε παρακάτω.
- LeRoi
- newbie
Σύμφωνα με τους Γάλλους η Μονακό θα διατηρήσει τον βασικό της κορμό, η προοπτική του Μίροτιτς έχει ψυχρανθεί ενώ το σενάριο μεταπήδησης Κορντινιέ δεν ίσχυε ποτέ. Αντίθετα παίρνει Κεβάριους Χέις και αποδεσμεύει Τζαϊτέ που πηγαίνει Ντουμπάι. Αύξηση του μπάτζετ κατά 10% τη σεζόν 25-26.
Το σημαντικό που μας αφορά είναι ότι ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τον Τζέιμς ο οποίος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και λαμβάνειν 6 εκατομμύρια.
Δεν θέλω Μάκητζεϊμς πλέον, θεωρώ ότι είναι εντελώς washed, φάνηκε και στον τελικό με τη Φενέρ.
Το σημαντικό που μας αφορά είναι ότι ξεκινάει διαπραγματεύσεις με τον Τζέιμς ο οποίος έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια και λαμβάνειν 6 εκατομμύρια.
Δεν θέλω Μάκητζεϊμς πλέον, θεωρώ ότι είναι εντελώς washed, φάνηκε και στον τελικό με τη Φενέρ.
- reignman
- newbie
Περαν του οτι ειναι washed... το οτι ειναι ενας 35αρης μπεμπης που δεν ξερεις ποτε και τι tantrum θα ριξει και σε τι κατασταση θα τον βρεις το επομενο πρωι... ειναι καραred flag.LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 11:16 am Σύμφωνα με τους Γάλλους η Μονακό θα διατηρήσει τον βασικό της κορμό, η προοπτική του Μίροτιτς έχει ψυχρανθεί ενώ το σενάριο μεταπήδησης Κορντινιέ δεν ίσχυε ποτέ. Αντίθετα παίρνει Κεβάριους Χέις και αποδεσμεύει Τζαϊτέ που πηγαίνει Ντουμπάι. Αύξηση του μπάτζετ κατά 10% τη σεζόν 25-26.
Θα δωσει μπουνιες σε τζαμαρια? Σε συμπαικτη? Σε τιποτα θαμωνες στο κλαμπ/μπαρ στο οποιο γινεται λιωμα? pick your poison και μακρια απο εμας. οσο πιο μακρια γινεται. Μπορει να σε κρεμασει στο αψε σβησε γιατι ο ανθρωπος δεν ειναι με τα καλα του.
- Gabriel_Knight
- newbie
Οταν επαιζαν τον 5ο τελικο ηταν στην Αμερικη?!reignman wrote: Thu Jun 26, 2025 11:21 amΠεραν του οτι ειναι washed... το οτι ειναι ενας 35αρης μπεμπης που δεν ξερεις ποτε και τι tantrum θα ριξει και σε τι κατασταση θα τον βρεις το επομενο πρωι... ειναι καραred flag.LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 11:16 am Σύμφωνα με τους Γάλλους η Μονακό θα διατηρήσει τον βασικό της κορμό, η προοπτική του Μίροτιτς έχει ψυχρανθεί ενώ το σενάριο μεταπήδησης Κορντινιέ δεν ίσχυε ποτέ. Αντίθετα παίρνει Κεβάριους Χέις και αποδεσμεύει Τζαϊτέ που πηγαίνει Ντουμπάι. Αύξηση του μπάτζετ κατά 10% τη σεζόν 25-26.
Θα δωσει μπουνιες σε τζαμαρια? Σε συμπαικτη? Σε τιποτα θαμωνες στο κλαμπ/μπαρ στο οποιο γινεται λιωμα? pick your poison και μακρια απο εμας. οσο πιο μακρια γινεται. Μπορει να σε κρεμασει στο αψε σβησε γιατι ο ανθρωπος δεν ειναι με τα καλα του.