ΔΙΟΙΚΗΣΗ

cris
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by cris »

Πολλες καταρες για τη διοικηση που δεν καταλαβαινω. Εχουμε να βαλουμε γκολ 8 μηνες με 40 παικτες να προσπαθουν. Θεμα κοουτς. Ηθελε αλλαγη
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Τα πραγματα εχουν ως εξης :

Η διοικηση καθυστερησε να απολυσει τον Μεντιλιμπαρ κανοντας ενα σοβαρο συναισθηματικο λαθος. Στις διοικησεις ομως δεν επιτρεπονται συναισθηματικα λαθη ακομα και οταν ξερουν οτι θα κατηγορηθουν για αναλγησια η ακομα και εξευτελισμο απο καποιους υπερευαισθητους που εχουν χασει το νοημα της ξεφτιλας.

Πιστευε (κακως) οτι ο Μεντιλιμπαρ ειχε την ικανοτητα να προσαρμοστει και να προσαρμοσει την ομαδα στις νεες απαιτησεις που μετα την κατακτηση του Conference ειναι σαφεστατα αυξημενες.

Οπως αναμενοταν, απ' οσους δεν χανουν την ψυχραιμια τους, ο Μεντιλιμπαρ εφυγε μετα Βαιων και Κλαδων μεσω μιας ανακοινωσης που τον εξυμνει και αναγνωριζει την μεγιστη προσφορα του στην ομαδα με την κατακτηση του Conference και ενος treble.

Ολα τα ωραια τελειωνουν καποτε, κλεινουν τον κυκλο τους και νεοι κυκλοι ανοιγουν. Αυτο συμβαινει σε ολες τις ομαδες του κοσμου. Οι επιτυχιες δημιουργουν περισσοτερες απαιτησεις, περισσοτερες προσδοκιες που για να ευοδωθουν χρειαζονται αλλαγες οταν τα πραγματα αρχιζουν να μη πηγαινουν καλα.

Εγγυησεις για τις επιτυχιες δεν υπαρχουν και σιγουρα δεν τις εγγυωνται η εγκαιρη προσληψη ενος προπονητη και ενος τεχνικου διευθυντη οπως νομιζουν μερικοι. Αν αυτη ηταν η συνταγη της επιτυχιας, ολες οι ομαδες που διαθετουν αυτη την παραμετρο θα ηταν επιτυχημενες.

Ειναι τοσοι πολλοι οι παραγοντες που συντελουν στην επιτυχια μιας ομαδας που χρειαζονται τομοι αναλυσης και αναδρομη στην ιστορια της καθε ομαδας.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Προπονητής με τακτικό πόδοσφαιρο που μπορείς να βασιστείς σε βάθος χρόνου και τώρα ακούγεται για Ικαρντι. Τον Μάιο θα έχουμε το δίλημμα να πάμε στο Άμπου Ντάμπι ή στη Φρανκφούρτη
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

αυτες οι βρισιες και τα νευρα για τη Διοικηση ειναι περισσοτερο συναισθηματισμοι ή προκατειλλημενες αποψεις λογω αντιπαθειας στη διοικηση.

αλλο η κριτικη και αλλο αυτες οι αντιδρασεις.

προχωραμε παρακατω και τα προβληματα για μενα θα λυθουν εαν και οταν, η ομαδα αποκτησει ενα σαφες και σφιχτο οργανογραμμα με 1-2 ανθρωπους να λαμβανουν ολες τις αποφασεις και να εισηγουνται τελικα στον ΒΜ. αυτο το χαος με τα στελεχη ειναι απαραδεκτο, οι αποφασεις καθυστερουν, οι υπευθυνοι ειναι τοσοι που τελικα κανεις δεν ειναι υπευθυνος, δεν υπαρχει λογοδοσια κοκ.

δεν εχω καταλαβει ακομη μετα την ελευση του Κορδον πως χωριζονται οι αρμοδιοτητες Κορδον, Καρντοσο, Μονκαντα! ελπιζω ενας και μονο ενας να ειναι υπευθυνος για τον Ολυμπιακο και οι αλλοι να εχουν αλλες αρμοδιοτητες με θεματα οριζοντια στο γκρουπ (σκαουτινγκ πχ, διαπραγματευσεις πχ).

οσο για τον Μεντιλιμπαρ εδωσε προσφερε πολλα, δεν τα εκανε μονος του ομως. θα τον σκεφτομαστε και θυμομαστε για παντα. οπως καθε στελεχος εκεινης της ομαδας.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Στο ζητημα του οργανογραμματος αυτο που εχει μεγαλη σημασια ειναι η ικανοτητα/καταλληλοτητα των προσωπων που αναλαμβανουν θεσεις ευθυνης και οχι το οργανογραμμα αυτο καθεαυτο.
Οπως ειναι γνωστο γιατροι υπαρχουν πολλοι, αλλοι καλοι, αλλοι λιγοτερο καλοι και μερικοι επικινδυνοι.
Αυτο ισχυει για ολα τα επαγγελματα και δεν εξαιρουνται αυτοι που καταλαμβανουν διοικητικα ποστα.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Rower wrote: Thu Sep 10, 2026 9:02 am Στο ζητημα του οργανογραμματος αυτο που εχει μεγαλη σημασια ειναι η ικανοτητα/καταλληλοτητα των προσωπων που αναλαμβανουν θεσεις ευθυνης και οχι το οργανογραμμα αυτο καθεαυτο.
Οπως ειναι γνωστο γιατροι υπαρχουν πολλοι, αλλοι καλοι, αλλοι λιγοτερο καλοι και μερικοι επικινδυνοι.
Αυτο ισχυει για ολα τα επαγγελματα και δεν εξαιρουνται αυτοι που καταλαμβανουν διοικητικα ποστα.
νικο, το θεμα μου ειναι πως εχω την εντυπωση πως εχουν μπλεξει αρμοδιοτητες και ρολους. συμφωνω σαφως πως ειναι θεμα ικανοτητας. αλλα εγω βλεπω και ενα οργανογραμμα που ειναι τελειως μπλεγμενο με παρομοιες αρμοδιοτητες και ακομη και παρομοιους τιτλους.

πηραμε καρντοσο και μετα μονκαντα που πλασαριστηκε ως γενικος κουμανταδορος και μετα ερχεται και ο κορδον ο οποιος θα φερει και συνεργατη για το σκαουτινγκ κλπ.

αν βαλεις 3 ικανους ανθρωπους με μπλεγμενες αρμοδιοτητες, ιεραρχια, ευθυνες, εγωισμους, συγκρουσεις, δεν πας πουθενα. και μου φαινεται οτι πρωτη προτεραιοτητα ειναι να τα ξεμπλεξουν αυτα.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

karteo wrote: Thu Sep 10, 2026 9:22 am
Rower wrote: Thu Sep 10, 2026 9:02 am Στο ζητημα του οργανογραμματος αυτο που εχει μεγαλη σημασια ειναι η ικανοτητα/καταλληλοτητα των προσωπων που αναλαμβανουν θεσεις ευθυνης και οχι το οργανογραμμα αυτο καθεαυτο.
νικο, το θεμα μου ειναι πως εχω την εντυπωση πως εχουν μπλεξει αρμοδιοτητες και ρολους. συμφωνω σαφως πως ειναι θεμα ικανοτητας. αλλα εγω βλεπω και ενα οργανογραμμα που ειναι τελειως μπλεγμενο με παρομοιες αρμοδιοτητες και ακομη και παρομοιους τιτλους.

πηραμε καρντοσο και μετα μονκαντα που πλασαριστηκε ως γενικος κουμανταδορος και μετα ερχεται και ο κορδον ο οποιος θα φερει και συνεργατη για το σκαουτινγκ κλπ.

αν βαλεις 3 ικανους ανθρωπους με μπλεγμενες αρμοδιοτητες, ιεραρχια, ευθυνες, εγωισμους, συγκρουσεις, δεν πας πουθενα. και μου φαινεται οτι πρωτη προτεραιοτητα ειναι να τα ξεμπλεξουν αυτα.
Φανταζομαι οτι περα απο τους τιτλους που εχει παρει ο καθενας θα εχει ξεκαθαριστει το job description του καθενος, που αρχιζουν και που σταματουν οι αρμοδιοτητες του, παντα σε συνεργασια και συντονισμο με τον Κορδον που εχει οριστει γενικος κουμανταδορος και συνδεσμος μεταξυ προπονητη και διοικησης.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Εμ για αυτό κάποτε είχαμε μόνο τον πρόεδρο που αν δεν ειχε γυρίσει από την Ψαρρου δεν παίρναμε ούτε κωλόχαρτο στην παε και ήμασταν χαρούμενοι :D
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

Rower wrote: Thu Sep 10, 2026 7:36 am Στις διοικησεις ομως δεν επιτρεπονται συναισθηματικα λαθη ακομα και οταν ξερουν οτι θα κατηγορηθουν για αναλγησια η ακομα και εξευτελισμο απο καποιους υπερευαισθητους που εχουν χασει το νοημα της ξεφτιλας.
Θα γράψω κάτι τελευταίο για αυτό το θέμα και δεν θα επανέλθω, γιατί δεν έχει και νόημα.

Είναι αντικειμενική ξεφτίλα να βάζεις τους συνδεσμίτες σου να βγάζουν ανακοινώσεις κατά του προπονητή τον οποίο εσύ δεν είχες τα κότσια να στηρίξεις όταν έπρεπε ή να διώξεις όταν έπρεπε. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Δεν τιμά τον Σύλλογο ο τρόπος απομάκρυνσης του Μεντιλίμπαρ, όσο και να στρουθοκαμηλίζετε κάποιοι. Και αυτό δεν θα αλλάξει, όσες μπηχτές και όσα τσιτάτα κι αν επιστρατεύσετε εσείς οι ορισμένοι.

Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός έχει συνέχεια. Απλά έχει απομακρυνθεί από τις αξίες του. Δεν γίναμε Ολυμπιακός για τις νίκες και για τις κούπες, για τις αξίες του και για το ιδεώδες του γίναμε. Και αυτό είναι σαφές ότι δεν μπορεί να το υπηρετήσει η παρούσα Διοίκηση, γιατί είναι γαλουχημένη με άλλες αξίες.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

mark wrote: Thu Sep 10, 2026 9:38 am Εμ για αυτό κάποτε είχαμε μόνο τον πρόεδρο που αν δεν ειχε γυρίσει από την Ψαρρου δεν παίρναμε ούτε κωλόχαρτο στην παε και ήμασταν χαρούμενοι :D
Εχουν περασει πολλα χρονια απο τοτε και οι καιροι εχουν αλλαξει. Παιρνουμε διπλα στην Ευρωπη, εχουμε κατακτησει ενα Ευρωπαικο κυπελο, ενω το ποδοσφαιρο γενικα εξελισσεται.
Post Reply