Μη μπερδεύεσαι. Το ότι αυτός είναι κύριος με κάπα κεφαλαίο δεν κάνει λιγότερο σκουπίδια, τα σκουπίδια που τον έκαναν να αισθάνεται ανεπιθύμητος στον τελευταίο του αγώνα.Rower wrote: Thu Sep 10, 2026 1:53 pm Ωραιος. Με αυτη την δηλωση κλεινει και ο κυκλος της αδοκιμης αντιπαραθεσης για βαλτους, αβαλτους και ξεφτιλες.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
- LeRoi
- newbie
Re: ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΙΜ
-
Rower
- newbie
Για να σου ειμαι ειλικρινης δεν μπερδευομαι αλλα αχω τις εμφιβολιες μου μηπως η δηλωση που εκανε ειναι βαλτη και υπαγορευμενη μετα απ' οσα "τραβηξε" απο τα "σκουπιδια".LeRoi wrote: Thu Sep 10, 2026 2:09 pmΜη μπερδεύεσαι. Το ότι αυτός είναι κύριος με κάπα κεφαλαίο δεν κάνει λιγότερο σκουπίδια, τα σκουπίδια που τον έκαναν να αισθάνεται ανεπιθύμητος στον τελευταίο του αγώνα.Rower wrote: Thu Sep 10, 2026 1:53 pm Ωραιος. Με αυτη την δηλωση κλεινει και ο κυκλος της αδοκιμης αντιπαραθεσης για βαλτους, αβαλτους και ξεφτιλες.
- karteo
- member
ως φιλος σου λεω να κουλαρεις. σχολια περι σκουπιδιων μπορεις να τα κανεις αλλου και σε αλλα σοσιαλ. οση κριτικη θες. αλλα οχι τετοια ιδιως οταν κανεις δεν ξερει τι διαλο εχει συμβει εκει.LeRoi wrote: Thu Sep 10, 2026 2:09 pmΜη μπερδεύεσαι. Το ότι αυτός είναι κύριος με κάπα κεφαλαίο δεν κάνει λιγότερο σκουπίδια, τα σκουπίδια που τον έκαναν να αισθάνεται ανεπιθύμητος στον τελευταίο του αγώνα.Rower wrote: Thu Sep 10, 2026 1:53 pm Ωραιος. Με αυτη την δηλωση κλεινει και ο κυκλος της αδοκιμης αντιπαραθεσης για βαλτους, αβαλτους και ξεφτιλες.
νομιζω οτι εισαι αρκετα εξυπνος για να γραψεις οτι θες χωρις χαρακτηρισμους
- karteo
- member
ο Μεντι εδωσε αλλα και πηρε. το ξερει και το αναγνωριζει.mark wrote: Thu Sep 10, 2026 1:08 pm Και το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ΧΟΣΕ ΛΟΥΙΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ :
«Χθες ολοκληρώθηκε η επαγγελματική μου πορεία στον πάγκο του Ολυμπιακού. Ήταν σχεδόν τρία χρόνια, από τα οποία κρατώ πάνω απ’ όλα το συναίσθημα και ότι απόλαυσα κάθε στιγμή.
Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μαρινάκη για την ευκαιρία που μου έδωσε να προπονήσω έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Η σχέση μας ξεπέρασε τα όρια της επαγγελματικής συνεργασίας. Ήταν πάντα κοντινή, ειλικρινής και βασισμένη στην εμπιστοσύνη, ακόμη και στις δύσκολες στιγμές.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και τα μέλη του επιτελείου, που στην καθημερινότητα του συλλόγου και στο προπονητικό κέντρο, έκαναν εμένα και τους συνεργάτες μου να νιώθουμε σαν στο σπίτι μας.
Ευχαριστώ τους παίκτες για την προσπάθεια, την αφοσίωση και τη διάθεσή τους να διατηρούν πάντα τον πήχη των απαιτήσεων τόσο ψηλά όσο αρμόζει σε αυτόν τον σύλλογο.
Και πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους φιλάθλους. Από την πρώτη στιγμή μου έδειξαν την αμέριστη στήριξη και την αγάπη τους, κάποιες φορές συγκλονιστική, αλλά πάντα με σεβασμό, ειλικρίνεια και ζεστασιά.
Φεύγω περήφανος που μπόρεσα, για αυτό το διάστημα, να συμβάλω ώστε ένας τόσο μεγάλος σύλλογος όπως ο Ολυμπιακός να γίνει ακόμη μεγαλύτερος. Είμαι σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά στο μέλλον»
στο μυαλο πολλων οπαδων τα πραγματα ειναι ασπρο μαυρο, δυαδικη λογικη, κομπιουτεριστικη
στο μυαλο αυτων που ασχολουνται με το ποδοσφαιρο αλλα και των επαγγελματιων αυτα ολα ειναι κωμικα. το μονο που θελουν ειναι να λαμβανουν οτι εχουν συμφωνησει, να τηρουνται οι συμφωνιες, να μην αποδομουνται σαν ατομα και να προχωρανε στην επομενη δουλεια.
ο Μεντι εδωσε αλλα και πηρε. δεν μειωθηκε σε τιποτε απο την παρουσια του στον Ολυμπιακο. εζησε ομορφα, αγαπηθηκε, κερδισε και δεν εχασε.
στο τελος της μερας για αυτο δουλευει καποιος. οχι για να μενει αιωνια σε μια θεση.
ας ξεκολλησουν ολοι και να παμε παρακατω. εχουμε και τον νεο προπονητη με το ονομα σαν αντιβιωση για να βριζουμε σιγα σιγα.
- Gabriel_Knight
- newbie
Τον Μαιο θα εχουμε παρει το πρωταθλημα με μπαλαρα και θα λεμε Μιθραντιρ για παντα στο λιμανι
- karteo
- member
δεν ξερω τι θα γινει ειλικρινα. ξερω ομως ενα πραγμα. οτι οταν κατι εχει σπασει δεν διορθωνεται. εδω και καιρο κατι ειχε χαλασειGabriel_Knight wrote: Thu Sep 10, 2026 5:41 pm Τον Μαιο θα εχουμε παρει το πρωταθλημα με μπαλαρα και θα λεμε Μιθραντιρ για παντα στο λιμανι
- Gabriel_Knight
- newbie
Η ομαδα χρειαζοταν οπωσδηποτε αλλαγη. Ισως επρεπε η αλλαγη να γινοταν νωρις το καλοκαιρι, αλλα δεν ηταν μεσα στις επιλογες τωρα αφου ο χρονος δεν γυριζει πισω. Οι επιλογες που ειχαμε ηταν η αλλαγη να γινει τωρα ή αργοτερα. Καλυτερα τωρα πριν χαθει εντελως η φετινη σαιζον. Το θετικο ειναι οτι εφεραν καλο προπονητη που εχει δειξει εργο και εχει μεινει πολλα χρονια στην ιδια ομαδα. Πιστευω οτι θα την σωσουμε την χρονια.karteo wrote: Thu Sep 10, 2026 6:16 pmδεν ξερω τι θα γινει ειλικρινα. ξερω ομως ενα πραγμα. οτι οταν κατι εχει σπασει δεν διορθωνεται. εδω και καιρο κατι ειχε χαλασειGabriel_Knight wrote: Thu Sep 10, 2026 5:41 pm Τον Μαιο θα εχουμε παρει το πρωταθλημα με μπαλαρα και θα λεμε Μιθραντιρ για παντα στο λιμανι
- pani0202
- member
Κι εγω αυτο βλεπω. Οτι στα χαρτια τουλαχιστον ο Αλγκουαθιλ φαινεται καλη επιλογη. Να δουμε τι θα κανει στην πορεια.
Η ομαδα σιγουρα χρειαζοταν αλλαγη εδω και καιρο, απο περσι τα λεγαμε κι ας μη θελαμε να δουμε τον Μεντι να φυγει. Η αλλαγη εγινε - οπως εγινε καλως ή κακως - προχωραμε παρακατω και στηριζουμε τον νεο προπονητη και την ομαδα. Μακαρι να παει ακομα καλυτερα και να γινει ακομα πιο αγαπητος απο τον Μεντι.
Η ομαδα σιγουρα χρειαζοταν αλλαγη εδω και καιρο, απο περσι τα λεγαμε κι ας μη θελαμε να δουμε τον Μεντι να φυγει. Η αλλαγη εγινε - οπως εγινε καλως ή κακως - προχωραμε παρακατω και στηριζουμε τον νεο προπονητη και την ομαδα. Μακαρι να παει ακομα καλυτερα και να γινει ακομα πιο αγαπητος απο τον Μεντι.
Προπονητής της εξέδρας
-
stamataggelos
- newbie
Καλή επιτυχία να έχει, γερό στομάχι και μακάρι να δούμε ωραίο ποδόσφαιρο.
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
- Gabriel_Knight
- newbie
παρεπιπτοντως, το AI λεει οτι alguacil σημαινει σεριφης