Αλλοθρησκοι ή αλλιώς το... Τρίο Αβε

Post Reply
mark
newbie
Reactions:

Re: Αλλοθρησκοι ή αλλιώς το... Τρίο Αβε

Post by mark »

Μιλαμε για εξυγιανση...

αλαφουζος κερναει αλαφουζος πινει
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
iceman7
newbie
Reactions:

Post by iceman7 »

Αναμενόμενο αφού ειναι 16 χρόνια παρθένοι και ο Βαγγέλης κόκκινο πανι για τους υπόλοιπους και την κυβέρνηση της χώρας.

Οποτε χαλαρώστε και απολαύστε το.
Ειδικά με αυτές τις συνθήκες απορώ γιατί δεν έγιναν εγκαίρως οι κινήσεις να πάμε ομίλους CL να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι φέτος.
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

3 παιχνιδια 3 κοκκινες οι αντιπαλοι. Αντε να κερδισει η μπαναθα αν δε παιζουν οι αλλοι με 10. Μπηκε δυνατα ο Αλαφουζ.
Προπονητής της εξέδρας
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

iceman7 wrote: Thu Sep 10, 2026 8:54 pm Αναμενόμενο αφού ειναι 16 χρόνια παρθένοι και ο Βαγγέλης κόκκινο πανι για τους υπόλοιπους και την κυβέρνηση της χώρας.

Οποτε χαλαρώστε και απολαύστε το.
Ειδικά με αυτές τις συνθήκες απορώ γιατί δεν έγιναν εγκαίρως οι κινήσεις να πάμε ομίλους CL να έχουμε να ασχολούμαστε με κάτι φέτος.
Θυμάσαι πόσα ''δωσμένα'' όμως έχει πάρει ο Θρύλος?

Κάθε φορά που έβγαινε η ΝΔ λέγανε ότι θα το πάρουν και παίρνανε τα αρκίντια μας. Με εξαίρεση βέβαια το 2004 που είχαμε αλέφαντο και το 2009 που τους κόστισε όσο η PL για να το πάρουν και μετά ήρθε ο Βαγγέλας και τους διάλυσε.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Post Reply