ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post Reply
mark
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by mark »

karteo wrote: Tue Sep 15, 2026 5:24 am
Voikon wrote: Mon Sep 14, 2026 12:32 pm
karteo wrote: Mon Sep 14, 2026 10:21 am γκολ πρεπει να βρεις απο τους χαφ και εξτρεμ. ειναι παραδοξο το οτι δεν εγινε μια σωστη αναλυση του θεματος και περιμενουμε ολοι ενα σεντερφορι να βαζει 25 γκολ για να γινουμε ομαδα.

τεσπα. ιδωμεν. στο σημειο που ειμαστε μονο υπομονη και στηριξη στην ομαδα μπορουμε να κανουμε

σκοπος ειναι να τη βοηθησουμε και οχι να της κανουμε ζημια σαν τους μαλακες με τα γιουχαρισματα και τα μεντιλιμπαρ για να πικαρουν ενω η ομαδα παλευε με ενα σοκ.

καποτε σηκωνομασταν ορθιοι για να σπρωξουμε την ομαδα και τωρα σπρωχνουμε τους αντιπαλους επειδη εχουμε νευρα. σημεια των καιρων

οι παλιοτεροι ισως το βλεπουμε αλλιως γιατι εχω μιλησει με 4 που ειμασταν γηπεδο και οχι κοντα μου και ολοι ηταν εξοργισμενοι με τα συνθηματα ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγωνα. ΟΛΟΙ αυτοι δεν ειναι μαλακες αλλα με 15-20 χρονια διαρκειας στο γηπεδο και με στηριξη σε πολυ δυσκολες στιγμες.

οποτε οποιοι ξαναπανε γηπεδο καλα θα κανουν να πανε για την ομαδα και οχι για τον εαυτο τους.

ξερω, ειμαι εκτος τοπικ αλλα ειμαι ακομη οργισμενος και τα γραφω παντου.
Καρτεο, σορυ κιολας, αλλα βλεπεις μια διοικηση μπουρδελο σε ολα, εχεις 20.000 κοσμο που φωναζουν το ονομα του πρωην προπονητη και δημιουργεις τετοιο χαος με τα εισιτηρια;

Και ζητατε απο τον κοσμο να ειναι ψυχραιμος; Ειμαστε σοβαροι τωρα;

Επισης, κοψτε αυτην την καραμελα πως οσοι διαμαρτυρονται ειναι νεογαυροι και δεν ξερουν. Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει ξενερωσει με τον τροπο που συμπεριφερθηκαν και βλεπουν να παιζει μια ατερμονη λουπα. Καπου ελεος. Αλλου ειναι το προβλημα.

1. γραφεις σε λαθος τοπικ και για αυτο θα γραψω και εγω σε λαθος μεχρι να τα μεταφερω

2. τι χαος δημιουργησανε με τα εισιτηρια, μιλαμε για το μπασκετ εδω. εκτος και αν φταιει η διοικηση της ΠΑΕ για τα διαρκειας της ΚΑΕ, το οποιο θα ειναι με πρωτοτυπο αλλα σε καποιο βαθμο αναμενομενο

3. 20 χιλιαδες που ενω η ομαδα ειχε αναγκη υποστηριξη δεν την στηριξανε αλλα φωναζανε ενα ονομα προπονητη για να πικαρουν τη διοικηση και την 7 και γιουχαραν τους παικτες, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ γιατι ειναι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ και ΗΛΙΘΙΟΙ και πανε γηπεδο για την παρτη τους και οχι για τον Ολυμπιακο. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ το ματς να λεγανε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, το εχω κανει και εγω, αλλα δεν ειμαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ αντι να βοηθησω τον Ολυμπιακο να βγαζω το θυμο μου εναντιον της ομαδας. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ και πολλοι εφυγαν απο το γηπεδο για να μην πλακωθουν και καποιοι τις επαιξαν με τους μαλακες. Οποιος παει στο γηπεδο για να βγαλει την οργη του με τη διοικηση ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ και χεστηκε για την ομαδα. Παρεπιπτοντως ΚΑΙ η μιση 7 φωναζε το ιδιο ξερεις. οποτε δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εχει παιχθει εκει μεσα

4. Ο Ολυμπιακος στα δυσκολα μας χρειαζεται, στα ευκολα πανηγυρζηδες υπαρχουν πολλοι. Και δεν καταλαβαινω το επιχειρημα επειδη λεει ειναι πολλοι που το εκαναν αποκλειεται να εκαναν λαθος!!!! Τι νοητικη ακροβασια ειναι αυτη δηλαδη? Τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ιστορια εχουν γινει με τρομερη αποδοχη λαου και παντα ιστορικα οι σοβαροτερες φωνες και αποψεις ηταν μειοψηφια! Η λογικη ο λαος εχει παντα δικιο ειναι τερμα πασοκαρα εδω που τα λεμε και εχει ψιλοπεθανει

5. Και εχω δικαιωμα να αποκαλω νεογαβρους και κακομαθημενους οποιους θελω. Λογαριασμο δεν δινω και οποιος εχει τη μυγα να την επιστρεψει. Το προβλημα φυσικα και ξερω που ειναι αλλα επισης βλεπω οτι εχουμε απολυτως την διοικηση που αξιζει στον κοσμο. Ενα κοσμο καλομαθημενο, αλαζονα, εγωπαθη και μια διοικηση αντιστοιχη με αυτον που αν του πει κανεις οτι κανει καπου λαθος τα παιρνει κιολας.

6. για να τελειωσει η συζητηση. οποιος πηγαινει γηπεδο οφειλει να βοηθαει την ομαδα και οχι να της ριχνει σφαλιαρα να πεσει πιο κατω επειδη θελει να βγαλει την οργη του για την διοικηση και την 7. ΠΟΤΕ στην ιστορια δεν ειδα παικτη και ομαδα να γινονται καλυτεροι μεσα απο τις γιουχες. Που εκτος απο Μεντιλιμπαρ γιουχαραν οι μαλακες καθε παικτη μας οταν εκανε παραλληλη πασα, τον Ρετσο τον γαμησανε σε δυο γυρισματα πισω. Μιλαμε για βλαμενους τωρα που γουσταρουν μονο την παρτη τους. τελεια και παυλα απο μενα.
Τα ειπες ολα. Εδω που τα λεμε μπορει να φταιει η ΠΑΕ που η καε ζηταει τυφλη προκαταβολη Σεπτεμβρη μηνα για γηπεδο που εταξε τελος Δεκεμβρη και εχει παει για Φλεβαρη και βλεπουμε....
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

η αλήθεια είναι ότι βλέπουμε ένα άθλιο Ολυμπιακό αλλά τον έχουμε ξαναδει
με Μπαντοβιτς, με Χασι, με Ζικο, με Μαρτινς στα τελειωματα

επαναλαμβανω οτι περυσι Ιανουαριο η ομαδα ηταν 1η και ειχε αποκλεισει με 2πλο τον Αγιαξ κατόρθωμα που σε αλλη ελληνικη ομαδα (εμας μαζι) θα θεωρουνταν επος του γουεμπλει πριν 10-20-30 χρονια
μετα περαν του κοουτς για μενα φταινε οι παικτες: Τσικινο, ΕλΚααμπι, Ποντενσε, Ρετσος εγιναν σκιες του εαυτου τους μαζικα
η αλλαγη προπονητή ηταν σωστη, δεν άλλαζε κεφάλι αυτός

τι ενοχλεί (όχι εμένα προσωπικά είμαι σε μια ηλικία που είδα ευρωπαικό, είδα τα παιδακια μες στο Μαρακανα να παιζουν τους βραζιλιανους 1-2 ε τι αλλο να δω) Europa; Ειδα το 2-0 με τη Βιλα στο Καραισκακη που ειναι ότι πιο ηλεκτρικο εχω δει σε ποδοσφαιρο.Εuropa? Ισως αλλα χλωμο κι επειδη εισαι ιδιο επιπεδο με αλλες 40 ομάδες ειναι καθαρα ρουλετα, ενα πεναλτι ενα δοκαρι εισαι εξω. ΤσΛ; Αλλη πιστα δεν γινεται οπως το εκαναν το "ευρωπαικο" ποδοσφαιρο.

αλλα φαινεται να ΕΝΟΧΛΕΙ κατι πολυ τον κοσμο και δεν μπορει να λεμε σε 20000 (ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΗΠΕΔΟ) να το βουλώσουν "γιατι θα φάνε και φάπες"
Αυτά λεει η 7.
Προσωπικα και γηπεδο θα παω αυριο και μονο Ολυμπιακος θα φωναξω εδω δεν φωναξα "λεμονης" οταν πηρε τα διπλα και τον εδιωξε ο Κοκκαλης
αυτη ηταν για μενα η κοκκινη γραμμη απο το να πηγαινω σε καθε ματς στο "δε βαριεσαι"

να πω τι ΕΝΟΧΛΕΙ; να κόψουν την ΓΡΑΜΜΗ τη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Δεν θέλω να μου λες 2 χρονια για τον Λανουά, δεν θέλω να μου λες οτι ο Πουέρτα ειναι η "μεταγραφή του αιώνα" δεν θελω να 30 δοξολογιες του προέδρου, ποδοσφαιριστες φανελες παιρνει ο κοσμος δεν θα παρει ποτε προέδρου. Δεν πηραμε τον Ριβαλντο πηραμε τον Ελ Μερμηγκα που φαινεται σε 2 λεπτα highlights oτι ειναι ο γιος του Γκαμπριελ Αλβες. Τωρα πως ο γυπας πήδηξε μυρμήγκι τι να πω, πολλά εχουν δει τα ματια μας.
Δεν θέλω να μου λες ότι εγω στην 7 μπορώ να φωνάζω αλλα εγώ στη 12 δεν μπορώ. Αν τα συνεχίσετε αυτά θα φέρετε μαύρη εποχή στον Ολυμπιακό.

Πειτε απλα "οι σταρ μας μεγάλωσαν και δεν το εχουν αλλο, περνάμε μια κακή εποχή, κάναμε μεταγραφές και θα κάνουμε μαζί όλοι λίγο υπομονή να ξαναδέσει η ομάδα"
Μπορεί σε 2 μήνες να είναι μια χαρά (για ελληνικά δεδομένα) η ομάδα

και ειδικά αυτό που ΔΕΝ θελω είναι να μην ξανακουσω το Νικολακοπουλο να μου λεει οτι θα κατεβάσει 2η ομάδα μπασκετ ο Μαρινάκης, όταν κάνουμε 2 ήττες στο μπάσκετ
αφηστε κατι, δεν χρειάζεται να τα παρετε ολα

ΛΙΓΟ ΜΕΤΡΟ, δεν θα σας αποθεώσουν όλοι σαν θεούς ποτέ. ΠΟΤΕ. Το μόνο που μπορείτε να ζητάτε είναι να σας βγάλουν το καπέλο "μπραβο πηρες κουπα φιορεντινα" και να σου πουν ευχαριστω
δεν θα γινει ΠΟΤΕ κανεις μεγαλυτερος του Ολυμπιακου, δεν ειναι η φύση του αθλήματος αυτή

ΟΥΠΣ λάθος τόπικ (ίσως)
Voikon
newbie
Reactions:

Post by Voikon »

karteo wrote: Tue Sep 15, 2026 5:24 am 1. γραφεις σε λαθος τοπικ και για αυτο θα γραψω και εγω σε λαθος μεχρι να τα μεταφερω. Προκαταβολικα λεω πως τα παρακατω δεν αφορουν αποκλειστικα στο δικο σου ποστ αλλα ειναι γενικοτερη θεωρηση μου και αφορουν σε πολλα που βλεπω γραμμενα στα σοσιαλ ιδιως στο μπουρδελο το Χ.

2. τι χαος δημιουργησανε με τα εισιτηρια, μιλαμε για το μπασκετ εδω. εκτος και αν φταιει η διοικηση της ΠΑΕ για τα διαρκειας της ΚΑΕ, το οποιο θα ειναι με πρωτοτυπο αλλα σε καποιο βαθμο αναμενομενο

3. 20 χιλιαδες που ενω η ομαδα ειχε αναγκη υποστηριξη δεν την στηριξανε αλλα φωναζανε ενα ονομα προπονητη για να πικαρουν τη διοικηση και την 7 και γιουχαραν τους παικτες, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειναι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ και ΗΛΙΘΙΟΙ και πανε γηπεδο για την παρτη τους και οχι για τον Ολυμπιακο. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ το ματς να λεγανε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, το εχω κανει και εγω, αλλα δεν ειμαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ αντι να βοηθησω τον Ολυμπιακο να βγαζω το θυμο μου εναντιον της ομαδας. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ και πολλοι εφυγαν απο το γηπεδο για να μην πλακωθουν και καποιοι τις επαιξαν με τους μαλακες. Οποιος παει στο γηπεδο για να βγαλει την οργη του με τη διοικηση ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ και χεστηκε για την ομαδα. Παρεπιπτοντως ΚΑΙ η μιση 7 φωναζε το ιδιο ξερεις. οποτε δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εχει παιχθει εκει μεσα

4. Ο Ολυμπιακος στα δυσκολα μας χρειαζεται, στα ευκολα πανηγυρζηδες υπαρχουν πολλοι. Και δεν καταλαβαινω το επιχειρημα επειδη λεει ειναι πολλοι που το εκαναν αποκλειεται να εκαναν λαθος!!!! Τι νοητικη ακροβασια ειναι αυτη δηλαδη? Τα μεγαλυτερα εγκληματα στην ιστορια εχουν γινει με τρομερη αποδοχη λαου και παντα ιστορικα οι σοβαροτερες φωνες και αποψεις ηταν μειοψηφια! Η λογικη ο λαος εχει παντα δικιο ειναι τερμα πασοκαρα εδω που τα λεμε και εχει ψιλοπεθανει

5. Και εχω δικαιωμα να αποκαλω νεογαβρους και κακομαθημενους οποιους θελω. Λογαριασμο δεν δινω και οποιος εχει τη μυγα να την επιστρεψει. Το προβλημα φυσικα και ξερω που ειναι αλλα επισης βλεπω οτι εχουμε απολυτως την διοικηση που αξιζει στον κοσμο. Ενα κοσμο καλομαθημενο, αλαζονα, εγωπαθη και μια διοικηση αντιστοιχη με αυτον που αν του πει κανεις οτι κανει καπου λαθος τα παιρνει κιολας.

6. για να τελειωσει η συζητηση. οποιος πηγαινει γηπεδο οφειλει να βοηθαει την ομαδα και οχι να της ριχνει σφαλιαρα να πεσει πιο κατω επειδη θελει να βγαλει την οργη του για την διοικηση και την 7. ΠΟΤΕ στην ιστορια δεν ειδα παικτη και ομαδα να γινονται καλυτεροι μεσα απο τις γιουχες. Που εκτος απο Μεντιλιμπαρ γιουχαραν οι μαλακες καθε παικτη μας οταν εκανε παραλληλη πασα, τον Ρετσο τον γαμησανε σε δυο γυρισματα πισω. Μιλαμε για βλαμενους τωρα που γουσταρουν μονο την παρτη τους. ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ (σωστα οπως λες) μια λουπα εδω και 2 χρονια στις επιλογες, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ το δικαιωμα να φερονται στην ομαδα με αυτο τον τροπο στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγωνα.

7. Ειλικρινα θα επρεπε να ειστε στο γηπεδο για να καταλαβετε πως ηταν. Ποσο ασχημα νιωσαμε καποιοι που αγαπαμε την ομαδα. Δεν εχετε ιδεα απο την τηλεοραση σας και το σπιτι σας πως ηταν και τι εγινε και πως τα παντα παραλιγο να εκραγουν και να πλακωθει κοσμος. και δεν μιλω για οργανωμενους αλλα για ανθρωπους που με 20 χρονια πανε γηπεδο. Μην μιλατε με τοση ανεση και δικαιολογειτε οτι εγινε χωρις να ειστε παροντες! Δεν ξερετε για τι μιλατε στην πραγματικοτητα και ποσο κακο εκανε στην ομαδα αν δεν εισασταν εκει να το δειτε

υγ. παπαρια, δεν μπορω να τα μεταφερω. αντμιν του κωλου
Λαθος μου που γραφω σε λαθος τοπικ. Κακως μπερδευτηκα επρεπε να το καταλαβω μονο και μονο απ τα συφραζομενα. Ζηταω συγνωμη γι αυτο.

Αν και συμφωνω με την πλειοψηφια αυτων που γραφεις εχω να τονισω πως ανεκαθεν οταν η ομαδα δεν πηγαινε καλα η πλειοψηφια των οπαδων εξεφραζε τη δυσαρεσκεια της κατα τη διαρκεια του αγωνα σε παικτες, διοικησεις, προπονητες κλπ.
Αυτο γινοταν στον Ολυμπιακο, σε αλλες ομαδες της Ελλαδας, σε ομαδες του εξωτερικου και στοχοι ηταν απο τους μεγαλυτερους παικτες ολων των εποχων μεχρι τα παικτακια των τοπικων που κανουν το χαβαλε τους. Τα παραδειγματα αμετρητα και για ολα τα μαγαζια - απο τα πιο μικρα, μεχρι τα πιο μεγαλα.

Επισης, ο κοσμος του Ολυμπιακου εχει στηριξει πολλακις προσπαθειες που δεν συμπεριλαμβαναν ουτε μεγαλους παικτες ουτε μονο νικες.
Η ενταση εχει δημιουργηθει:
- Απο τον τροπο που συμπεριφερθηκε, πολεμησε και εδιωξε η διοικηση τον Μεντιλιμπαρ.
- Απο την μεταγραφικη πολιτικη και παλι της διοικησης που εχει κουρασει τον κοσμο. Παιρνει, διωχνει 20 παικτες σε καθε μεταγραφικη περιοδο, χωρις κανενα πλανο, και τις περισσοτερες φορες χωρις να καλυπτει τις βασικες αναγκες της ομαδας. Το γεγονος οτι επεναλαμβανεται ξανα και ξανα εχει κουρασει.
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Χωρίς προκαυάληψη το καλύτερο απο οσα σοβαρα γραφτηκαν.ήταν το "πως πηδηξε ο γυπας μυρμηγκι" του bro. Γελαω μοναχός μου. :D
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

Voikon wrote: Tue Sep 15, 2026 7:05 am
karteo wrote: Tue Sep 15, 2026 5:24 am 1. γραφεις σε λαθος τοπικ και για αυτο θα γραψω και εγω σε λαθος μεχρι να τα μεταφερω. Προκαταβολικα λεω πως τα παρακατω δεν αφορουν αποκλειστικα στο δικο σου ποστ αλλα ειναι γενικοτερη θεωρηση μου και αφορουν σε πολλα που βλεπω γραμμενα στα σοσιαλ ιδιως στο μπουρδελο το Χ.

3. 20 χιλιαδες που ενω η ομαδα ειχε αναγκη υποστηριξη δεν την στηριξανε αλλα φωναζανε ενα ονομα προπονητη για να πικαρουν τη διοικηση και την 7 και γιουχαραν τους παικτες, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ειναι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ και ΗΛΙΘΙΟΙ και πανε γηπεδο για την παρτη τους και οχι για τον Ολυμπιακο. ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ το ματς να λεγανε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, το εχω κανει και εγω, αλλα δεν ειμαι τοσο ΜΑΛΑΚΑΣ αντι να βοηθησω τον Ολυμπιακο να βγαζω το θυμο μου εναντιον της ομαδας. ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ και πολλοι εφυγαν απο το γηπεδο για να μην πλακωθουν και καποιοι τις επαιξαν με τους μαλακες. Οποιος παει στο γηπεδο για να βγαλει την οργη του με τη διοικηση ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ και χεστηκε για την ομαδα. Παρεπιπτοντως ΚΑΙ η μιση 7 φωναζε το ιδιο ξερεις. οποτε δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εχει παιχθει εκει μεσα

6. για να τελειωσει η συζητηση. οποιος πηγαινει γηπεδο οφειλει να βοηθαει την ομαδα και οχι να της ριχνει σφαλιαρα να πεσει πιο κατω επειδη θελει να βγαλει την οργη του για την διοικηση και την 7. ΠΟΤΕ στην ιστορια δεν ειδα παικτη και ομαδα να γινονται καλυτεροι μεσα απο τις γιουχες. Που εκτος απο Μεντιλιμπαρ γιουχαραν οι μαλακες καθε παικτη μας οταν εκανε παραλληλη πασα, τον Ρετσο τον γαμησανε σε δυο γυρισματα πισω. Μιλαμε για βλαμενους τωρα που γουσταρουν μονο την παρτη τους. ΤΟ ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ (σωστα οπως λες) μια λουπα εδω και 2 χρονια στις επιλογες, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ το δικαιωμα να φερονται στην ομαδα με αυτο τον τροπο στη ΔΙΑΡΚΕΙΑ του αγωνα.

7. Ειλικρινα θα επρεπε να ειστε στο γηπεδο για να καταλαβετε πως ηταν. Ποσο ασχημα νιωσαμε καποιοι που αγαπαμε την ομαδα. Δεν εχετε ιδεα απο την τηλεοραση σας και το σπιτι σας πως ηταν και τι εγινε και πως τα παντα παραλιγο να εκραγουν και να πλακωθει κοσμος. και δεν μιλω για οργανωμενους αλλα για ανθρωπους που με 20 χρονια πανε γηπεδο. Μην μιλατε με τοση ανεση και δικαιολογειτε οτι εγινε χωρις να ειστε παροντες! Δεν ξερετε για τι μιλατε στην πραγματικοτητα και ποσο κακο εκανε στην ομαδα αν δεν εισασταν εκει να το δειτε

υγ. παπαρια, δεν μπορω να τα μεταφερω. αντμιν του κωλου
Λαθος μου που γραφω σε λαθος τοπικ. Κακως μπερδευτηκα επρεπε να το καταλαβω μονο και μονο απ τα συφραζομενα. Ζηταω συγνωμη γι αυτο.

Αν και συμφωνω με την πλειοψηφια αυτων που γραφεις εχω να τονισω πως ανεκαθεν οταν η ομαδα δεν πηγαινε καλα η πλειοψηφια των οπαδων εξεφραζε τη δυσαρεσκεια της κατα τη διαρκεια του αγωνα σε παικτες, διοικησεις, προπονητες κλπ.
Αυτο γινοταν στον Ολυμπιακο, σε αλλες ομαδες της Ελλαδας, σε ομαδες του εξωτερικου και στοχοι ηταν απο τους μεγαλυτερους παικτες ολων των εποχων μεχρι τα παικτακια των τοπικων που κανουν το χαβαλε τους. Τα παραδειγματα αμετρητα και για ολα τα μαγαζια - απο τα πιο μικρα, μεχρι τα πιο μεγαλα.

Επισης, ο κοσμος του Ολυμπιακου εχει στηριξει πολλακις προσπαθειες που δεν συμπεριλαμβαναν ουτε μεγαλους παικτες ουτε μονο νικες.
Η ενταση εχει δημιουργηθει:
- Απο τον τροπο που συμπεριφερθηκε, πολεμησε και εδιωξε η διοικηση τον Μεντιλιμπαρ.
- Απο την μεταγραφικη πολιτικη και παλι της διοικησης που εχει κουρασει τον κοσμο. Παιρνει, διωχνει 20 παικτες σε καθε μεταγραφικη περιοδο, χωρις κανενα πλανο, και τις περισσοτερες φορες χωρις να καλυπτει τις βασικες αναγκες της ομαδας. Το γεγονος οτι επεναλαμβανεται ξανα και ξανα εχει κουρασει.
τη μονη μαλακια με τον τροπο που εφυγε την εκανε ο ΒΜ γιατι επρεπε να χωρισουν σαν φιλοι το καλοκαιρι. ΑΛΛΑ εδω και στο λεω να το ξερεις, ο ΒΜ το ειδε συναισθηματικα σε αντιθεση με τις εισηγησεις που ειχε, και αυτο γιατι εχει εξαιρετικη σχεση μαζι του. ΔΕΝ ειναι τυχαιο αν διαβασεις το αντιο του Μεντιλιμπαρ πως μονο για τον ΒΜ μιλαει και ονομαστικα. για κανεναν αλλον. ξερει το γιατι. οποτε ο κοσμος και στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ αυτο που ελεγε οτι δεν κανει πια ο Μεντιλιμπαρ στο γηπεδο και το ακουω μηνες!! προχθες ξαφνικα την ειδε αλλιως? βλακειες λεω εγω ανθρωπων που εψαχναν τροπο να ξεσπασουν αλλα δεν ειχαν @@ για να που κατι αλλο απευθειας. εκτος βεβαια και αν ο κοσμος κανει μεταβιβαση τα διαρκειας του και μαζευονται παπαρες.

η μεταγραφικη πολιτικη της ομαδας φετος ειναι επιβεβλημενη και το εχω γραψει ΜΗΝΕΣ οτι θ ακανει 20μετ γιατι πρεπει να κανει και τις περσινες και προπερσινες οπου εκει εγιναν λαθη. Και τοσες μεταγραφες δεν γινονται νωρις με τιποτε οτι και να λενε οι φουτμπολ μανατζερς του πισι.

τωρα τι κανουμε ομως? αυτο ρωταω και εσενα και ολους! γαμαμε την ομαδα με γιουχα, κραταμε την αναπνοη μας μεχρι να σκασουμε απο αντιδραση, η' παμε στο γαμημενο γηπεδο και βγαζουμε τα συκωτια μας οσο ξενερωμενοι και αν ειμαστε και οσο και να μας εχουν στενοχωρησει, ΕΠΕΙΔΗ αυτο ειναι που χρειαζεται η ομαδα Τωρα?

μαντεψε εγω τι θα κανω δηλαδη
Voikon
newbie
Reactions:

Post by Voikon »

karteo wrote: Tue Sep 15, 2026 9:23 am τη μονη μαλακια με τον τροπο που εφυγε την εκανε ο ΒΜ γιατι επρεπε να χωρισουν σαν φιλοι το καλοκαιρι. ΑΛΛΑ εδω και στο λεω να το ξερεις, ο ΒΜ το ειδε συναισθηματικα σε αντιθεση με τις εισηγησεις που ειχε, και αυτο γιατι εχει εξαιρετικη σχεση μαζι του. ΔΕΝ ειναι τυχαιο αν διαβασεις το αντιο του Μεντιλιμπαρ πως μονο για τον ΒΜ μιλαει και ονομαστικα. για κανεναν αλλον. ξερει το γιατι. οποτε ο κοσμος και στο ΥΠΟΓΡΑΦΩ αυτο που ελεγε οτι δεν κανει πια ο Μεντιλιμπαρ στο γηπεδο και το ακουω μηνες!! προχθες ξαφνικα την ειδε αλλιως? βλακειες λεω εγω ανθρωπων που εψαχναν τροπο να ξεσπασουν αλλα δεν ειχαν @@ για να που κατι αλλο απευθειας. εκτος βεβαια και αν ο κοσμος κανει μεταβιβαση τα διαρκειας του και μαζευονται παπαρες.

η μεταγραφικη πολιτικη της ομαδας φετος ειναι επιβεβλημενη και το εχω γραψει ΜΗΝΕΣ οτι θ ακανει 20μετ γιατι πρεπει να κανει και τις περσινες και προπερσινες οπου εκει εγιναν λαθη. Και τοσες μεταγραφες δεν γινονται νωρις με τιποτε οτι και να λενε οι φουτμπολ μανατζερς του πισι.

τωρα τι κανουμε ομως? αυτο ρωταω και εσενα και ολους! γαμαμε την ομαδα με γιουχα, κραταμε την αναπνοη μας μεχρι να σκασουμε απο αντιδραση, η' παμε στο γαμημενο γηπεδο και βγαζουμε τα συκωτια μας οσο ξενερωμενοι και αν ειμαστε και οσο και να μας εχουν στενοχωρησει, ΕΠΕΙΔΗ αυτο ειναι που χρειαζεται η ομαδα Τωρα?

μαντεψε εγω τι θα κανω δηλαδη
Δεν ηταν αυτη η μονη μλκια που εκανε ο Μαρινακης. Δεν ηταν καν η μονη μλκια που εκανε στο τελος. Εγιναν πολλες λαθος κινησεις - κι απο αυτους που εχει στην ομαδα και απο τον ιδιο.
Ο προπονητης δε στηριχθηκε ποτε πραγματικα. Ουτε μετα απο την κατακτηση του ευρωπαικου. Ολες οι μεταγραφικες περιοδοι που ακολουθησαν ηταν λαθος.
Ακομη και στο τελος οι δηλωσεις που εκανε ο Μαρινακης ηταν απαραδεκτες. Σε πιστευω πως το ειδε συναισθηματικα αλλα δεν ηταν μονο αυτο το λαθος του. Τα λαθη ηταν πολλα και μαζεμενα για χρονια.

Δεν ειναι ομως η πρωτη φορα που γινονται οι μεταγραφες στο τελος του Αυγουστου - και οταν λεμε τελος Αυγ εννοουμε τις τελευταιες 2-3 μερες, ετσι; Ειτε 2-3 προσθηκες θελουμε, ειτε 20 οπως γραφεις τρεχουν να τις καλυψουν στα τελειωματα. Αυτο απο μονο του ειναι λαθος. Δεν μπορεις να πετυχεις τοσες μεταγραφες στο τελος, ακομη κι αν εχεις τελειο προγραμματισμο - που δεν εχουν. Και παλι εδω ηταν λαθος οι δηλωσεις του Μαρινακη. Οχι απλα λαθος, ηταν τραγικες.

Στο τελευταιο εχεις δικιο αλλα οσες φορες και να το γραψεις δεν προκειται ν αλλαξει κατι. Οι 7αδες απειλουνε, ο κοσμος εξαγριωνεται κι αλλο.

Η διοικηση πρεπει να βγει και να ξεκαθαρισει τα πραγματα. Αυτα ομαλοποιουνται με σοβαρες ενεργειες απο τη διοικηση και οχι με ολυμπιακομετρα και απειλες της 7.
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

αυτά πρέπει να μεταφερθούν στην ποδοσφαιρική ΔΙΟΙΚΗΣΗ αλλά νομίζω ότι αγνοούμε το τι εστι ποδόσφαιρο πια στην Ελλάδα
Εστι τίποτα. Τελειωμένο.
Κάνουμε πρωτάθλημα πια με 14 ομάδες με πλειοφς και έχεις 6 γηπεδα αδεια.
Βλεπεις ολα Βολο, Αστερα το να τ αλλο αδεια γηπεδα ενω ερχεται να παιξει ο Ολυμπιακος
θεαμα αχαρακτηριστο
αναβολες, μανουρες, διαφορα (ευτυχως τελειώσαμε πια με τους 13χρονους "χουλιγκανς" με τα καπνογονα και τα επεισόδια)

με όλα αυτά ποιος θα ρθει Ελλάδα αν δεν ειναι τελευταια μερα των μεταγραφών κι εχει ξεμείνει; πρέπει να χει κάποιο κουσούρι

αντιθετα στο μπασκετ παιζεις στην κορυφαια διοργανωση (για μενα του κοσμου) (εισαι και σοβαρη ομαδα δεν εισαι μπασκετικος βαζελοθιασος με κλοουν) παρακαλανε να ρθουν με τα μισα λεφτά

ποδοσφαιριστες δεν ερχονται εδω παρα στις 32 Αυγούστου οχι γιατι ειναι ποδοσφαιρικος θιασος η ομαδα αλλα γιατι το πρωταθλημα ειναι αστειο και περιμενεις 4 ματς ευρωπης να σε δουν οι κανονικές ευρωπαικες ομαδες
Post Reply