ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Voikon
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post by Voikon »

Φθηνα λαθη μας στερησαν τον τιτλο.

Η ομαδα θελει χρονο να δεσει και καποιοι παικτες να προσαρμοστουν. Μου κανει εντυπωση πως ο Εντζαι καταφερε να προσαρμοστει τοσο γρηγορα. Περιμενω αναλογη προσαρμογη και απο τους καλυτερους παικτες.

Το τελευταιο και μονιμο παραπονο μου: Τις βολες ρε παιδες.. Χριζει ιδιαιτερης μελετης αυτο που γινεται στον Ολυμπιακο με τις βολες..
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Θα φανεί τώρα η πλήρης άγνοιά μου, αλλά: ποιον τίτλο ρε παιδιά; Τουρνουά φιλικών δεν ήταν αυτό που παίζαμε εχθές;
(Τώρα, χωρίς πλάκα).
iceman7
newbie
Reactions:

Post by iceman7 »

oikon7 wrote: Sun Sep 20, 2026 7:50 am Θα φανεί τώρα η πλήρης άγνοιά μου, αλλά: ποιον τίτλο ρε παιδιά; Τουρνουά φιλικών δεν ήταν αυτό που παίζαμε εχθές;
(Τώρα, χωρίς πλάκα).
Το ονόμασαν σούπερ καπ και καλά κατ’ αντιστοιχία της άλλης μαλακιας του εσακε
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Πρέπει να βρει ένα πολύ αθλητικό παίκτη στο 3 (σαν τον Cam Whitmore)
Οι Χεζονιες Ντιαλο δεν νομιζω να ρθουν, είναι του Μισκο, ειναι παρτάκιδες, ο Ντιαλο δεν γουστάρει εδώ, και ο Χεζονια χθες εκανε like τον τιτλο της Ρεαλ.
Επισης δεν λειπει αλλος ενα σουτερ, λειπει ένα ακόμα θηρίο στο 3 γιατι τρωμε ξυλο

Το ματς χθες χάθηκε στο οτι ποτε δεν μπορουμε να παιξουμε τον Ταβαρες και ο οποιος αντιμετωπιζεται μονο απο αθλητικες 5αδες που επιτεθενται in his face και τον φορτωνουν φαουλ

Το μεγαλο θέμα είναι ότι απο την εξαιρετική 5αδα γκάρντ 2 θα παίζουν 50 λεπτά και οι άλλοι 3 μαζι τα άλλα 30 λεπτα. Αυτο με τα 3 γκαρντς δεν μπορει να σταθει πάνω απο 2-3 λεπτα και απλα το παιζουμε τωρα για εχουμε ενα μονο παικτη στο 3, ο Παπ δεν υπαρχει καν πια και δεν θα χωραει 12αδα παρα με τραυματισμους.

Οποτε θα έχουμε θέματα στα γκαρντ και μανουρες
Οκ ο Φουρνιε μπορει να παει πιο χαλαρα αλλα ο Μοντερο θελει πολυ χρονο (δεν θα κανουμε ρολιστα το μεγαλυτερο ταλεντο this side of the Atlantic, και οι αλλοι guard δεν θα βρουν χρονο)

Aν υπηρχε η εννοια του trade στην Ευρωπη ο Dorsey θα ειχε γινει traded χθες, αλλα 1. Δεν υπάρχει 2. Δεν υπαρχει παικτης σε αλλη ομαδα πλην του Bonga ισως που να μας κάνει για 3αρι.
Voikon
newbie
Reactions:

Post by Voikon »

oikon7 wrote: Sun Sep 20, 2026 7:50 am Θα φανεί τώρα η πλήρης άγνοιά μου, αλλά: ποιον τίτλο ρε παιδιά; Τουρνουά φιλικών δεν ήταν αυτό που παίζαμε εχθές;
(Τώρα, χωρίς πλάκα).
'The SuperCup is an exciting addition to Euroleague Basketball's competition portfolio, creating a premium annual event that showcases elite European club basketball while further expanding the league's global footprint. Hosting the first edition in Abu Dhabi underscores the emirate's growing stature as an international sports destination and its commitment to staging world-class events.

The inaugural SuperCup will bring together four elite clubs: reigning EuroLeague champion Olympiacos Piraeus, 2025 EuroLeague champion Fenerbahce Tarfin Istanbul, 2026 finalist Real Madrid, and Dubai Basketball, representing the UAE, for a two-day showcase that will officially open the European club basketball season.

The competition will follow a Final Four format, with two games each day'
Post Reply