Οι εμφανισεις Dorsey, Vezenkov ηταν εξωγηινες
Εχει γινει πολυ γρηγορο το μπασκετ, ευτυχως μειωθηκαν οι λευκες γαμπες στην ομαδα
Εκπληκτικη εμφανιση και εντελως αλλη ταχυτητα επιθετικα η ομαδα
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
- mark
- member
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Νομιζω μας εκανε πολυ καλο η φυγη του τεξανουcris wrote: Thu Sep 24, 2026 8:43 pm Οι εμφανισεις Dorsey, Vezenkov ηταν εξωγηινες
Εχει γινει πολυ γρηγορο το μπασκετ, ευτυχως μειωθηκαν οι λευκες γαμπες στην ομαδα
Εκπληκτικη εμφανιση και εντελως αλλη ταχυτητα επιθετικα η ομαδα
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
erisgr
- newbie
Οντως οι 100ποντοι πλεον στα παιχνιδια θα ειναι το νορμαλ. Απιστευτο βαθος ουτε καταλαβαμε οτι ελειπε ο πιτερς.
- rabarivoni
- newbie
Αδυνατώ ακόμα να συνειδητοποιήσω ότι πήραμε τον Μοντέρο.
- cris
- newbie
διαφορα κανει ο Μοντερο
και κυρίως οτι Φουρνιε, Σασα, Dorsey ειναι ηδη ΠΟΛΥ φορμαρισμενοι
ο CMM δεν βαζει και τιποτα ακομη και κανει και λάθη
απλα παίζει πιο γρήγορα απο τον Walkup και ειναι επισης αλλη η 5αδα χωρις Παπ που δεν μπορει να στριψει με τιποτα
και ο Μιλου εχει προβλημα στο ποσο γρηγορη εχει γινει η ευρωλιγκα χθες καταφερε να παρει ενα σουτ
και κυρίως οτι Φουρνιε, Σασα, Dorsey ειναι ηδη ΠΟΛΥ φορμαρισμενοι
ο CMM δεν βαζει και τιποτα ακομη και κανει και λάθη
απλα παίζει πιο γρήγορα απο τον Walkup και ειναι επισης αλλη η 5αδα χωρις Παπ που δεν μπορει να στριψει με τιποτα
και ο Μιλου εχει προβλημα στο ποσο γρηγορη εχει γινει η ευρωλιγκα χθες καταφερε να παρει ενα σουτ
- karteo
- member
ενδιαφερουσα η ομαδα
εγω σε αντιθεση με τον κρις δεν βρισκω τρομερα φορμαρισμενο κανεναν. ειναι απλα η ομαδα ετσι που εμφανιζει διαρκως τα προτερηματα καθε παικτη
επισης τον κοντι μην τον ξεγραφει κανεις. ειναι παικτης που θελει χρονο για να μαθει τους συμπαικτες του και θα λυθει στη συνεχεια
οσο για τον μοντερο το μονο που εχω να πω ειναι πως οποτε τον βλεπω μεσα στην ομαδα σκεφτομαι πως ειναι μαλλον μια χωροχρονικη παραδοξοτητα το γεγονος πως ο Ολυμπιακος εχει ενα baller που την κανει κομπολοι ενω επι δεκαετιες αυτος επαιζε σε καποιον αντιπαλο μας, εξεθετε καθε αμυνα μας, και γαμωσταυριζαμε ποτε θα βρουμε εμεις ενα τετοιο.
μακαρι να ειναι υγιης και να ξεδιπλωσει το ταλεντο του. περα απο το ταλεντο του ομως δειχνει εξωφρενικα ωριμος
εγω σε αντιθεση με τον κρις δεν βρισκω τρομερα φορμαρισμενο κανεναν. ειναι απλα η ομαδα ετσι που εμφανιζει διαρκως τα προτερηματα καθε παικτη
επισης τον κοντι μην τον ξεγραφει κανεις. ειναι παικτης που θελει χρονο για να μαθει τους συμπαικτες του και θα λυθει στη συνεχεια
οσο για τον μοντερο το μονο που εχω να πω ειναι πως οποτε τον βλεπω μεσα στην ομαδα σκεφτομαι πως ειναι μαλλον μια χωροχρονικη παραδοξοτητα το γεγονος πως ο Ολυμπιακος εχει ενα baller που την κανει κομπολοι ενω επι δεκαετιες αυτος επαιζε σε καποιον αντιπαλο μας, εξεθετε καθε αμυνα μας, και γαμωσταυριζαμε ποτε θα βρουμε εμεις ενα τετοιο.
μακαρι να ειναι υγιης και να ξεδιπλωσει το ταλεντο του. περα απο το ταλεντο του ομως δειχνει εξωφρενικα ωριμος
-
stamataggelos
- newbie
Τι συμπέρασμα να βγάλεις από στιγμιότυπα και με αντίπαλο την Μπασκόνια θα μου πεις, αλλά δεν πειράζει. Ο κόουτς βλέπει πως το μπάσκετ αλλάζει, γίνεται ακόμα πιο γρήγορο, πόλλές κατοχές, προσπάθειες για 3 κλπ. Είμαστε τυχεροί που έχουμε αυτή την πολεμική μηχανή στο ρόστερ μας. Να τον χαρούμε αυτόν τον έναν χρόνο που θα μείνει στην ομάδα μας και μακάρι η παρουσία του να συνδυαστεί και με όλους τους τίτλους.
Δε θυμάμαι να είδα, αλλά ο Ντόρσει έδωσε κάποια πάσα στο παιχνίδι;
Δε θυμάμαι να είδα, αλλά ο Ντόρσει έδωσε κάποια πάσα στο παιχνίδι;
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
- pani0202
- member
Απιστευτος παικτης ο Μοντερο. Το ελεγα απο το καλοκαιρι οτι μου φαινεται απιστευτο που καταφεραμε να παρουμε τετοιον παικτη. Μακαρι να μπορεσουμε να τον κρατησουμε για πολλα χρονια. Βγαζει γουστα επιθετικα η ομαδα, αλλα θα πρεπει να σφιξουμε λιγο κι αμυντικα στη συνεχεια.karteo wrote: Fri Sep 25, 2026 9:11 am ενδιαφερουσα η ομαδα
Προπονητής της εξέδρας
- cris
- newbie
Ο Μοντερο δεν εχει buyout τα πρωτα 2 χρονια
- cris
- newbie
Μετά το 3:45 παραείναι αστείο