ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

sotosg7
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post by sotosg7 »

Εγώ θα πω ότι αυτό που είδα από την ομάδα και στα δύο παιχνίδια του σούπερ καπ, είναι ότι φέτος θα δούμε ωραίο μπάσκετ.

Η ομάδα έχει τρομερές δυνατότητες που σίγουρα όσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε και καλύτερο μπάσκετ.

Δε θα πω για το Μοντέρο τι παιχταρας είναι αυτός, το λένε όλοι.

Θα σταθώ στο πόσο βελτιωμένος φαίνεται ο Χολ, εμένα μου άρεσε αυτό που είδα. Όπως και ο νεοφερμένος Εντζαι, δείχνει να μπορεί να κάνει πράγματα που δεν περιμέναμε.

Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είδα από τον Καραγιαννίδη το Σάββατο.

Οι σχολιαστές του ΣΚΑΙ για τα πανηγύρια...

Κι εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο εύκολα φτάσαμε 3 φορές στο +20 και αντί να πάμε στο 30 πέφταμε κάτω από το 10.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

θα υπαρχουν βραδιες που δεν θα παιξουμε καλη αμυνα. για μενα ειναι αναμενομενο χθες να μην παιξουμε ιδιαιτερα στα κοκκινα

παιδια το προηγουμενο ΣΚ ειμασταν στη μαλακια στο ντουμπαι, ταξιδι δυσκολο μπασκονια την πεμπτη ευρωλιγκα και παρελαση #1, σαββατο και κυριακη ματς, ταξιδι σημερα για να παμε καουνας την τριτη και μετα μπολονια στη διαβολοβδομαδα και το σκ θεσσαλονικη

σορρυ αλλα οποιος νομιζει οτι η ομαδα θα παιζει στα κοκκινα και με ενα σεντερ αναγκαστικα, αυτη την περιοδο, ειναι γελασμενος πολυ.

και δεν ξερω γιατι ασχολουμαστε καν αυτη τη στιγμη οταν ολα αυτα ειναι προετοιμασια για το φλεβαρη μαρτη και μετα.

υπαρχουν μερικα εξαιρετικα δειγματα στα γκαρντ, στο τρεξιμο, στο καθετο παιχνιδι μας, στο οτι ο εντζαι θα δωσει πραγματα κοκ. σιγα μην τους πλακωσουμε απο τωρα στην πιεση

και ναι σε καποια βραδια θα ειμαστε κακοι αμυντικα, κουρασμενοι, χωρις ορεξη. ΑΛΛΑ για να μας κερδισουν θα πρεπει να μας χωσουν παραλληλα και καμια 90-95αρια ποντους γιατι τους 85-90 θα τους φανε. βασικα δηλαδη θα πρεπει να ειμαστε κακοι ΚΑΙ στις δυο πλευρες του παρκε για να μας κερδισουν. ε αν μπορουν ας το κανουν οποιοι μπορουν

γιατι επιθετικα και βαριεστημενα να παιζουμε πλεον παιζουμε σε πολλες παραπανω κατοχες απο περσι.

οποτε κουλ

υγ. και ναι θελουμε 3αρι που θα παρουμε αλλα εχουμε την ευκολια να περιμενουμε αυτο που θελουμε και λογικα εχουμε κυκλωσει για νοεμβριο μηνα...
Darth Kafrius
newbie
Reactions:

Post by Darth Kafrius »

Το 3άρι που θα πάρουμε θα είναι λογικά ή Μπιμπέροβιτς ή Ντιαλό, ανάλογα με το ποιος θα μείνει πρώτος ελεύθερος από ΝΒΑ.
Και οι δύο, εν αντιθέσει με τον Χεζόνια, είναι ακριβώς ό, τι χρειαζόμαστε. Καλή άμυνα και τρίποντο. Καλύτερη άμυνα ο Ντιαλό, καλύτερο τρίποντο ο Μπιμπέροβιτς.
ΑΝ δεν μείνει κανείς από τους δύο ελεύθερος (του Ντιαλό θα φανεί πιο αργά, κατά Γενάρη μεριά), τότε νομίζω ότι θα πάμε για άλλο D&3. Και καλά θα κάνουμε να περιμένουμε, μέχρι Γενάρη είμαστε και πάλι μια χαρά και είναι και οι δύο τόσο καλά φιτ, που αξίζει να τους περιμένουμε.

Όταν καλυφθεί αυτό το κενό και ΑΝ είμαστε υγιείς (έχει φάει τρελό φτύσιμο η οθόνη κάθε φορά που δείχνει τον Μοντέρο), το ρόστερ θα είναι με διαφορά το πιο πλήρες της ιστορίας μας* και φαίνεται ότι πάμε για να παίξουμε το πιο γρήγορο και θεαματικό μπάσκετ της ιστορίας μας.
Η παρουσία στο Φ4 imho είναι δεδομένη και η μοναδική επιφυλαξη για το back to back θα είναι, πέραν των (φτου, φτου) τραυματισμών, το ότι θα είμαστε ακλόνητο φαβορί σε μονά παιχνιδια. Που ως γνωστόν, όσες φορές έχει συμβεί αυτό ή το χάσαμε με αυτοκτονία (Τελ Αβίβ, Κάουνας) ή παραλίγο να το χάσουμε (το φετινό).

Οπότε ζωστείτε με σκόρδα και ετοιμαστείτε για μοναδικές σκακιστικές παραστάσεις.

υγ * Και Ντάνστον και Πάπας παρακαλώ.
Ο πρώτος είναι πολύ καλή και ασφαλής επιλογή, ειδικά αν πάρει και το ελληνικό διαβατήριο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί σε μαραθώνιο η όλη φάση.
Χθες πχ αν τον είχαμε, θα λύνονταν τα χέρια του Μπι και δεν θα χρειαζόταν να βάλει Εντζάι στο 5 με αποτέλεσμα να κλάσει μέντες από την κούραση ο Σάσα.
Πάπας μόνο που αντικατέστησε την (unpopular opinion) αχώνευτη βαζελοχανουμοκομπρόφατσα, είναι μεγάλο ΝΑΙ από εμένα ως 12ος παίχτης στο ελληνικό πρωτάθλημα.
I find your lack of faith disturbing.
Post Reply