Σωστοοοοοοσσσςkarteo wrote: Wed Oct 07, 2026 2:29 pmΓαμαει το σημείο. Το. Πιο όμορφο σημείο του Πειραιά είναι. Εγώ θα έβαφα και τις πολυκατοικίες εκεί πίσω τη μία κόκκινη και την άλλη άσπρη εναλλάξ. Το μόνο που λείπει είναιmark wrote:Ρε iceman μη λες παπαριτσες. Το σημειο ειναι εκτρωμα ΧΩΡΙΣ το γηπεδο…
Ένα μεγαλύτερο κι ομορφότερο θα φτιαχτεί τι σε πειράζει?
Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
- mark
- member
Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- member
Η περιοχη ειναι μια χαρα, ειδικα οταν αναμορφωθουν οι χωροι για το Καραισκακη και για το ΣΕΦ. Ειδικα η περιοχη γυρω απο το ΣΕΦ εζησε δοξες στα τελη του 80 κι αρχες 90ς. Μακαρι να το φτιαξουν ωραια παλι για να επιστρεψει ο κοσμος και τις μερες που δεν εχει αγωνες.
Μονο να μη πειραξουν το μπουγατσαδικο απεναντι απο το Καραισκακη γιατι κατεβαινω εκει καθε καλοκαιρι για καφε/μπουγατσα και προσκυνημα.
Μονο να μη πειραξουν το μπουγατσαδικο απεναντι απο το Καραισκακη γιατι κατεβαινω εκει καθε καλοκαιρι για καφε/μπουγατσα και προσκυνημα.
Προπονητής της εξέδρας
-
iceman7
- newbie
Darth Kafrius wrote: Thu Oct 08, 2026 3:35 pmΜα για αυτόν τον ακριβώς τον λόγο, όπως και για το ότι στο γήπεδο τώρα δεν πηγαίνεις και δεν θα πήγαινες ούτως ή άλλως (εκτός αν σε πήγαινε και σε έφερνε εκεί λιμουζίνα με ινφλουένσερς να σε πιπώνουν στην 5λεπτη διαδρομή), αλλά επιμένεις σε μια κουλή αποψάρα, ακούς τα μπινελίκια.iceman7 wrote: Wed Oct 07, 2026 7:58 pm Ωραία οκ γαμα το γήπεδο.
Σαμπως θα πηγαίνω σε αυτό το αλαλούμ;![]()
Οι φασαίοι έχουν πηδήξει πολλά πράγματα, όπως πχ τις συναυλίες. Πάμε Μετάλλικα μόνο αν είναι στο ΟΑΚΑ και μόνο αν πάω και στα καθίσματα ή στο VIP àrea να μην με ακουμπάνε οι άπλυτοι.
Και τρώμε στην μάπα 150 ευρώ εισιτήριο, σκατά ήχο, 90 λεπτά ξεπέτα και κινητά με ζόμπι που μας στραβοκοιτάνε όταν κοπανιόμαστε ή ανοίγουμε mosh pit όσοι τους λατρεύαμε μέχρι και το Black album και έχουμε ζήσει μερικές από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μας στο Ρόδον ή ακόμη και στην Μαλακάσα.
Ε, εσύ είσαι τέτοιος φασαίος και στην μπάλα και ακόμη χειρότερος. Είναι σαν να γράφεις σεντόνια για να παίζουν οι Μετάλλικα στο Μέγαρο Μουσικής και να κράζεις όσους λένε ότι καλό είναι να φτιάξουν οι τουαλέτες στο Ρόδον/ΣΕΦ αλλά το βασικό είναι να ακούμε/βλέπουμε να παίζει, πλούσιοι και φτωχοί, μια μπάντα/ομάδα που λατρεύουμε στον φυσικό της χώρο.
Και αφού σε έχουν ταπώσει αυτοί που πραγματικά ακολουθούν την μπάντα/ομάδα, να λες "Ε, στα @@ μου, εγώ δεν θα πήγαινα να τους δω ούτως ή άλλως. Ποια είναι η γνώμη σου τώρα για τον Μητσοτάκη;".
Και λίγα σου είπε.![]()
Οχι και φασαιος, 50 χρονών άνθρωπος.
Γκρινιάρης ναι, απαιτητικός και τελειομανής ναι, ψυχαναγκαστικός σούπερ.
Κάποια εποχή είχα διαρκείας στη vvip και ηταν ωραία γιατί είχες πάρκινγκ, έφευγες αφού έφευγε ο κόσμος πίνοντας πρώτα ένα ουισκακι στο μπαρ.
Χλιδα. Και δερμάτινα καθίσματα και φωτο με τους παίκτες στον ισόγειο.
Μετά πήγα κάποιες φορές στην 11 που είχε διαρκείας φίλος. 8 ευρώ τότε το πάρκινγκ στο μετροπολιταν (τώρα 10), σπασμένα καθίσματα, περιέργως καλό χοτ ντογκ που χάλασε τα επόμενα χρόνια.
Πλην εισιτηρίου ήθελες 30 ευρώ τη φορά.
Προπερσι και πέρυσι στη 10 με το παιδικό στα 5 σε μικρά ματς.
Μαπα ντογκ αλλά με ακριβότερο πάρκινγκ και εισητηρια κάθε άγωνας πήγαινε 50.
Για να ψάξεις για κάνα σοβαρό ματς αδύνατο.
Το συστήμα αγοράς είναι για άτομα με φοβερό χρονο να περιμένουν.
Μετά από όλα τα παραπάνω όμως έπρεπε να φύγεις είτε 5 λεπτά πριν τη λήξη χάνοντας κάποιο γκολ (το ακούγαμε στη γέφυρα) είτε να περιμένεις και να κάνεις 1 ώρα να βγεις Πειραιώς, 1,5 για Μαρούσι.
Πόσες πια ώρες ταλαιπωρίας για να δεις ολυμπιακός - Λεβαδειακός πχ ;
Γι αυτό επιμένω στην εύκολη μετακίνηση. Δεν μιλάμε να σε πιπωνουν στη διαδρομή αλλά να πας και κυρίως να φεύγεις αξιοπρεπώς.
Πιστεύω ότι όσο μεγαλώνουμε επιζητούμε και αξίζουμε την καλοπέραση. Ακόμα και στον ολυμπιακό.
Ωρίμασαμε πια για να εξαρτάται η ζωή μας από το πως θα κλοτσήσει το κάθε παιδαρέλι που θα βγάλει 100πλασια απο εμάς.
Με ένα γηπεδο 55 χιλιάδων θέσεων θες να έχεις όλους τους πελάτες όλων των ηλικιών και βαλαντιων.
Και εκεί μετράνε πολύ περισσότερα πράγματα ως υπηρεσία και παροχή.
Το σταματώ εδώ γιατί βλέπετε το θέμα μόνο οπαδικά αυτή τη στιγμή με τον ενθουσιασμό του ότι κάτι θα γίνει.
Μακάρι αυτός που βάζει τα λεφτά να το σκεφτεί και πιο επιχειρηματικά και να το φτιάξει όπως πρέπει για να μην είναι περιπέτεια να κατέβεις να δεις ένα ματς.
Στα της διοίκησης που αφήσαμε στη μέση μένει να δούμε αν ο σασμος θα φέρει αποτελέσματα και για την ομάδα που την κυνηγά ανηλεώς το σύστημα.
-
iceman7
- newbie
Γύρω από το σεφ ήταν μαγικά. Καφέ ολυμπιακό και πιο παλιά εστιατόρια και καφέ χαμηλά για βόλτα με ασφάλεια. Μικρολίμανο δίπλα. Ηταν εποχές που κατέβαινες Φάληρο όχι μόνο για τον ολυμπιακό. Και Καστέλλα κάτι πανέμορφα ουζερί με τέλεια θέα.pani0202 wrote: Thu Oct 08, 2026 7:44 pm Η περιοχη ειναι μια χαρα, ειδικα οταν αναμορφωθουν οι χωροι για το Καραισκακη και για το ΣΕΦ. Ειδικα η περιοχη γυρω απο το ΣΕΦ εζησε δοξες στα τελη του 80 κι αρχες 90ς. Μακαρι να το φτιαξουν ωραια παλι για να επιστρεψει ο κοσμος και τις μερες που δεν εχει αγωνες.
Εμένα που μου αρέσει η θάλασσα και από ποτάμι κατέβαινα εύκολα εκεί ήμουν κάθε εβδομάδα.
Μακάρι να μπορέσουν να το φτιάξουν το μέρος εκεί.