Αν νομίζουν πως δεν βγαίνει, η μόνη λύση είναι να έρθουν και άλλοι 2-3 που θα υπολογίζονται μόνο για Ελλάδα. Αυτό όμως είναι κάτι που ο Μέντι ούτε που θα θέλει να το ακούσει, οπότε θα τη βρει την άκρη.
Παικταράς είναι. Λογικά, αν τον είχαμε φέρει πέρυσι, τώρα θα δεχόμασταν προτάσεις αρκετών εκατομμυρίων. Πέταξε το πουλάκι τώρα.zigidigoi wrote: Mon Jun 30, 2025 8:06 pm Αυτος ο Κολομβιανός, ο Αριας που θελαμε το χειμωνα ειναι παρα πολυ καλος παιχτης.
αυτόν θα τον παρακολουθεί ο Ρόντινεϊ να τρέχει στην προθέρμανση πριν την προπονήση και θα αισθάνεται ήδη 'kourasmeno"karteo wrote: Tue Jul 01, 2025 8:15 pm https://x.com/ApostolisM64964/status/19 ... 4633639169
Καμπελα
Όσο προχωράει ο μήνας θα χάνεται η μπάλα με το πόσοι αναφέρονται. Στο παλιό φόρουμ, ποιος ήταν εκείνος ο μερακλής που σημείωνε όλους τους μεταγραφικούς στόχους που έγραφαν οι φυλλάδες, θυμάται κανείς; Ούτε εγώ δεν θα είχα τόση υπομονή.
θα σου ελεγα οτι θυμαμαι αν θυμομουν αλλα ου γαρ ερχεται μονον. γερασαμε, ξεχασαμε, εγω ειχα εξαφανιστει και για μεγαλο διαστημα οποτε ισως καποιος αλλος μπορει να σε βοηθησει.καναπές wrote: Wed Jul 02, 2025 1:12 pmΌσο προχωράει ο μήνας θα χάνεται η μπάλα με το πόσοι αναφέρονται. Στο παλιό φόρουμ, ποιος ήταν εκείνος ο μερακλής που σημείωνε όλους τους μεταγραφικούς στόχους που έγραφαν οι φυλλάδες, θυμάται κανείς; Ούτε εγώ δεν θα είχα τόση υπομονή.
Το ξέρω. Βλέπω το άγχος των νεοτέρων στο τουίτερ π.χ. με τη διάθεση για νουθεσίες 80χρονου γέροντα.karteo wrote: Wed Jul 02, 2025 2:31 pmπαντως καλυτερα ετσι. ειναι πραγματικα κωμικο ανθρωποι σαν τις αφεντομουτσουναρες μας με τοσα χρονια εμπειριας να καθονται να σχολιαζουν το τι και ποιο στοχο γραφουν οι διαφοροι αρδ. ειναι απλα ανευ ουσιας.