Κ23

User avatar
daskalos
newbie
Reactions:
Posts: 47
Joined: Thu Jun 19, 2025 8:26 pm

Re: Κ23

Post by daskalos »

καναπές wrote: Wed Jul 02, 2025 10:31 am Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι η δικαίωση του Παναργειακού στο Διοικητικό Δικαστήριο. Θυμίζω ότι η δικαίωση αφορούσε τη διάταξη (που βγήκε μετά την προκήρυξη του πρωταθλήματος της SL2, κι αυτό κρίθηκε παράνομο από το δικαστήριο) βάσει της οποίας αντικαθίστανται από άλλες β΄ ομάδες οι β΄ ομάδες που υποβιβάζονται, άρα υποβιβάζονται κι άλλες κανονικές ομάδες. Αυτό ήταν άδικο για τον Παναργειακό, που βγήκε δεύτερος στα πλέι άουτ, ο οποίος και δικαιώθηκε. Ελπίζω να μην υπάρξει κάποιο νομικό κώλυμα για την επανίδρυση της Κ23.
Αλλιώς η κ23 της Ρίο Άβε η έστω το Αιγάλεω :P
Πιστεύω δεν θα αλλάξει το πλάνο για τη Β πάντως αφού έχουν πάρει την έγκριση υποτίθεται
User avatar
Βοριάς
newbie
Reactions:
Posts: 51
Joined: Fri Jun 20, 2025 8:18 am

Re: Κ23

Post by Βοριάς »

Όλα έτοιμα, να παίρνουν σειρά οι ανακοινώσεις.
Η PERCAPITA είναι η νέα εταιρία Βαρδινογιάννη που θα πάρει και ομάδες της SL1.
Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, όπου αποφασίστηκαν τα εξής:

Εγκρίθηκαν ομόφωνα τα Πρακτικά του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου
Εγγράφηκαν νέα μέλη οι ομάδες: Athens Kallithea, Μαρκό, Ολυμπιακός Β’. Αναμένεται η υποβολή νομιμοποιητικών από τις ομάδες Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΣ Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ελλάς Σύρου, προκειμένου να ακολουθήσει η εγγραφή τους.
Αναγνώστηκαν οι αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου που αφορούν στις ΠΑΕ Παναργειακός και ΠΑΕ Παναχαϊκή προς ενημέρωση των ΠΑΕ μελών του Δ.Σ..
Ορίστηκε η 1η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία κλήρωσης του Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Περιόδου 2025/26
Αποφασίστηκε, μειοψηφούσας της ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής, η ανάθεση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αγωνιστικής περιόδου 2025/26 και εξεύρεση ονοματοδοσίας στην εταιρεία PERCAPITA Α.Ε.
Ψηφίστηκε η προκήρυξη Πρωταθλήματος Αγωνιστικής Περιόδου 2025/26 με τη συμμετοχή 21 ομάδων. Έντεκα (11) ομάδες στον Α’ Όμιλο (ΠΟΤ Ηρακλής, ΠΑΣ Γιάννινα, Μακεδονικός, Καμπανιακός, ΠΑΟΚ Β, Νίκη Βόλου, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καβάλα, Νέστος Χρυσούπολης, ΠΑΣ Λαμία, Asteras Aktor B) και δέκα (10) ομάδες στον Β’ Όμιλο (Athens Kallithea, Αιγάλεω, Ελλάς Σύρου, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Μαρκό, Ολυμπιακός Β, Παναργειακός, Πανιώνιος, Χανιά).
Στα πλέι οφ θα αγωνιστούν οι ομάδες στις θέσεις 1-4 και στα play out οι ομάδες στις θέσεις 6-10. Η 11η ομάδα του Α’ Ομίλου θα υποβιβάζεται απευθείας. Από τα play off/ play out προβιβάζονται οι πρωταθλητές κάθε ομίλου και υποβιβάζονται τέσσερις από κάθε όμιλο.
Καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης του παράβολου και της δήλωσης συμμετοχής στο πρωτάθλημα, αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, ορίζεται η Δευτέρα 7 Ιουλίου 2025 και ώρα 14:30.
Επίσης το συμβούλιο αποφάσισε ότι αν εντέλει οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή έως την καταληκτική ημερομηνία είναι:

Είκοσι (20), θα αγωνιστούν σε δυο ομίλους όπου προβιβάζονται οι δυο πρωταθλητές και υποβιβάζονται 8.
Δεκαεννέα (19), θα αγωνιστούν σε δυο ομίλους όπου προβιβάζονται οι δυο πρωταθλητές και υποβιβάζονται 7.
Δεκαοκτώ (18), θα αγωνιστούν σε έναν όμιλο όπου προβιβάζονται οι δυο πρώτοι και υποβιβάζονται 6.
User avatar
καναπές
newbie
Reactions:
Posts: 99
Joined: Thu Jun 19, 2025 10:45 am

Re: Κ23

Post by καναπές »

Άρα όντως δημιουργούσε θέμα η δικαίωση του Παναργειακού για μας, και προκρίθηκε η αναμενόμενη Σολομώντεια λύση των 21 ομάδων.
User avatar
καναπές
newbie
Reactions:
Posts: 99
Joined: Thu Jun 19, 2025 10:45 am

Re: Κ23

Post by καναπές »

Στο όριο είναι να γίνει ένας όμιλος η SL2. Από τις 21 ομάδες της ανακοίνωσης του ΔΣ υπάρχουν αμφιβολίες αν θα δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία και ο νεοφώτιστος Νέστος Χρυσούπολης στον βορρά και Χανιά και Καλλιθέα στον νότο. Αν μείνουν 18 θα γίνει ένας όμιλος, κάτι που θέλουν να αποφύγουν, αν καταλαβαίνω καλά, οι ομάδες με οικονομικά προβλήματα, για ν' αποφύγουν τα έξοδα.

Εάν γίνουν δύο όμιλοι, δεν βλέπω να κινδυνεύει με υποβιβασμό η Κ23 σ' έναν όμιλο με Καλλιθέα, Αιγάλεω, Σύρο, Ηλιούπολη, Καλαμάτα, Μαρκό, Παναργειακό, Πανιώνιο και Χανιά. Με έναν όμιλο θα είναι πολλές οι ομάδες που υποβιβάζονται, οπότε δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.
User avatar
Βοριάς
newbie
Reactions:
Posts: 51
Joined: Fri Jun 20, 2025 8:18 am

Re: Κ23

Post by Βοριάς »

Στον δικό μας όμιλο θα είμαστε στην πρώτη πεντάδα, ακόμα και αν γίνει συγχώνευση (να δούμε και αν υπάρχουν πλέι-άουτ ή απευθείας υποβιβασμός σε αυτή τη περίπτωση) δεν θα έχουμε θέμα.
User avatar
καναπές
newbie
Reactions:
Posts: 99
Joined: Thu Jun 19, 2025 10:45 am

Re: Κ23

Post by καναπές »

Η νέα πλατφόρμα του Βαρδινογιάννη που πήρε τα δικαιώματα της SL2 θα είναι, λέει, ανοιχτής πρόσβασης.
User avatar
καναπές
newbie
Reactions:
Posts: 99
Joined: Thu Jun 19, 2025 10:45 am

Re: Κ23

Post by καναπές »

καναπές wrote: Thu Jul 03, 2025 5:08 am Στο όριο είναι να γίνει ένας όμιλος η SL2. Από τις 21 ομάδες της ανακοίνωσης του ΔΣ υπάρχουν αμφιβολίες αν θα δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία και ο νεοφώτιστος Νέστος Χρυσούπολης στον βορρά και Χανιά και Καλλιθέα στον νότο. Αν μείνουν 18 θα γίνει ένας όμιλος, κάτι που θέλουν να αποφύγουν, αν καταλαβαίνω καλά, οι ομάδες με οικονομικά προβλήματα, για ν' αποφύγουν τα έξοδα.
Με μια πρόχειρη ματιά μόνο η Λαμία είναι με βεβαιότητα σχεδόν εκτός (δεν πήγε καν στο ΔΣ, έχει αναλάβει ο προπονητής της Κ19 να φτιάξει νέα ομάδα για τη Γ΄ Εθνική με νέους και παίκτες από τη Φθιώτιδα).
User avatar
Βοριάς
newbie
Reactions:
Posts: 51
Joined: Fri Jun 20, 2025 8:18 am

Re: Κ23

Post by Βοριάς »

Ο Κώτσης γράφει πως είμαστε κοντά σε Ζουγλή και επιστροφή Μαρτίνη από Μάλτα. Τον πρώτο τον έχω δει στον Αστέρα, έχει καλά στοιχεία και μ' άρεσε. Τον Μαρτίνη δεν τον θυμάμαι καθόλου.
Λέει και για τον Αγγελάκη, επίσης από τον Αστέρα, έναν δίμετρο επιθετικό 18 χρονών και λογικά θα είναι γιατην Κ19. Αυτόν έτυχε να τον δω σε ένα τουρνουά πριν κάποια χρόνια, ξεχώριζε στην ηλικιακή κατηγόρια που ήταν.
User avatar
daskalos
newbie
Reactions:
Posts: 47
Joined: Thu Jun 19, 2025 8:26 pm

Re: Κ23

Post by daskalos »

Βοριάς wrote: Sun Jul 06, 2025 8:55 am Ο Κώτσης γράφει πως είμαστε κοντά σε Ζουγλή και επιστροφή Μαρτίνη από Μάλτα. Τον πρώτο τον έχω δει στον Αστέρα, έχει καλά στοιχεία και μ' άρεσε. Τον Μαρτίνη δεν τον θυμάμαι καθόλου.
Λέει και για τον Αγγελάκη, επίσης από τον Αστέρα, έναν δίμετρο επιθετικό 18 χρονών και λογικά θα είναι γιατην Κ19. Αυτόν έτυχε να τον δω σε ένα τουρνουά πριν κάποια χρόνια, ξεχώριζε στην ηλικιακή κατηγόρια που ήταν.
Ο Μαρτίνης ήταν ένα από τα μεγάλα ταλέντα υποτίθεται, το δυνατόν πρότζεκτ τότε μαζί με Μπουλαρι (τον επιθετικό)
Την χρονιά που είχαμε στις ακαδημίες τον Γκοτζαμανιδη τον οποίο αγοράσαμε ξανά μετά από χρόνια
Αρχικά έπαιζε εξτρέμ και μετά μετατοπίστηκε στα μπακ, αριστερά πάντα. Μια περίπτωση δλδ σαν τον Λυκογιάννη
Μάλιστα τότε φορούσε το 88 αυτός και όχι ο Τζολάκης για όποιον θυμάται
Τελικά δεν ανανέωσε ποτέ, ήταν δύσκολος στα συμβόλαια και ήθελε να υπολογίζεται στο ρόστερ, έφυγε πήγε Άρη χωρίς επιτυχία, οπότε κατέληξε 2-3 χρόνια στον ΠΑΟ Β' και μετά Μάλτα με γεμάτες χρονιές βέβαια
Τώρα στα 24 δεν ξέρω αν έχει νόημα να επανέλθει για ομάδα κ23 ως μεγάλος, όπως λέω και για τον Γκοτζαμανιδη που ανέφερα και πριν
Στα καλά του στην ακαδημία μας ήταν μπαλατο μπακ και με καλό πόδι (δεν κάνω σύγκριση αλλά μια πάστα Τσιμικα θα λέγαμε τότε)
User avatar
καναπές
newbie
Reactions:
Posts: 99
Joined: Thu Jun 19, 2025 10:45 am

Re: Κ23

Post by καναπές »

Μεταγραφές τύπου Μαρτίνη και Γκοτζαμανίδη, δηλαδή παικτών μετά τα 23 που δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση να παίξουν ποτέ στην πρώτη ομάδα, δεν θα τις καταλάβω ποτέ. Ο Μαρτίνης ειδικά δεν έκανε τη διαφορά στον ΠΑΟ β΄, δεν βλέπω γιατί και από ποιον κρίθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει στον Ολυμπιακό β΄. Στο μεταξύ, παίζει στη θέση ενός από τους πιο ταλαντούχους αποφοίτους της Κ19, του Αλαφάκη. Είναι τελείως παράλογο να του φάει χρόνο συμμετοχής.
Post Reply