ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post Reply
Red Patras
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Post by Red Patras »

karteo wrote: Mon Jun 23, 2025 9:09 am
Coperfield7 wrote: Mon Jun 23, 2025 9:04 am
karteo wrote: Mon Jun 23, 2025 9:00 am εγω ειμαι υπερ Τζειμς παντως και ας ειναι 35. θεωρω οτι ειναι πεινασμενος, θα βγαινουν οι χρονοι καλυτερα γιατι ο μισιτς θα θελει περισσοτερο χρονο, εχει τεραστιο κινητρο να παρει τιτλο, γουσταρει να παιξει στον Μπ, ειναι κιλερ στα κρισιμα, παιζει πολυ πλεον ως ποιντ, τρελο πικ εν ρολ, δεν κλεβει αμυνα.
Μπασκετικά μιλώντας καθαρά, ο Τζέιμς δεν βλέπει κανέναν. Με προβληματίζει όμως η συνύπαρξη ειδικά με Φουρνιέ. Δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ευρωλίγκα με παίκτη που θα πάρει περισσότερα σουτ από αυτόν. Σε όλα τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο.
ξερεις κατι, εγω φετος ειδα μεγαλη μεταστροφη του μακη στη δημιουργια και νομιζω οτι σε μια ομαδα με σποτ σουτερς οπως φουρνιε και σασα θα κανει παπαδες. πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα θελησης και ρολου. θα σου δωσει ενα 20λεπτο τερμα φουλ ποιοτικο και θα κλεινεις τα ματς με εβανς, τζειμς, φουρνιε, σασα για να παρει το τελευταιο σουτ καποιος.

για τον μισιτς επισης το θεμα εθνικη για μενα ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας οπως και το τυχον κινητρο.
Πρεζάκια της νίκης είναι ρε συ όλοι οι μεγάλοι μπασκετμπολίστες. Επίσης είναι Σέρβος μπασκετμπολίστας, όχι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, εννοείται ότι θα έχει κίνητρο. Το κατά πόσο θα εμπίπτει στον βασικό όρο του Μπι για τη θέληση να είναι μέρος ενός συνόλου έχω μικρή αμφιβολία αλλά ακόμα και αυτή έρχεται σε σύγκρουση με την παρουσία του παίκτη στην Εθνική Σερβίας όπου πολλές φορές ήταν ακόμα και 3ος πόλος (Γιόκιτς, Μπογκντάνοβιτς).
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote: Mon Jun 23, 2025 9:08 am Eαν θελει να μπει σε διαδικασια πληστειριασμου και ψαχνει για την μεγαλη προσφορα και οι αφοι δεν ακολουθησουν σε αυτη τη λογικη, καλα θα κανουν και θα εχουν δικιο, αλλα απο την στιγμη που φαινεται οτι εχει αποφασισει να γυρισει στην Ευρωπη οι αφοι δεν μπορουν να μεινουν αμετοχοι, πρεπει να ενδιαφερθουν.
Οταν εχεις παικτες με τετοια βαρυτητα, αποσυντονιζεις την αντιπαλη αμυνα, σε ποιον θα επικεντρωθουν, σε ποιον θα στειλουν βοηθεια, ποιον θα τολμησουν να αφησουν ελευθερο
ο Φουρνιε θα ειναι ακομα καλυτερος σαν δευτερος play maker και εχοντας και αλλους σκορερ διπλα του

και στην τελικη καλυτερα να τον εχουμε στην ομαδα μας, παρα αντιπαλο (Final Four 2022)

edit Μισιτς ή Τζειμς ειναι οι δυο καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη για τον βασικο PG, οποιος και να ερθει θα ειναι κορυφαια μεταγραφη, αλλα ο Τζειμς εχει ακομα συμβολαιο με την Μονακο και δεν εξαρταται απο εμας τι θα γινει
η μονακο εχει εμφανως θεμα οικονομικο και κοβει απο διαφορα. επισης βγαζει μπροστα στραζελ και παιρνει κορντινιε που ειναι σαφως πιο φτηνη λυση. δεν προχωρησε μπαμπ κλπ. ειναι μαλλον στριμωγμενοι οικονομικα ισως και λογω των κυρωσεων στη ρωσια
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Red Patras wrote: Mon Jun 23, 2025 9:13 am
Coperfield7 wrote: Mon Jun 23, 2025 9:04 am

Μπασκετικά μιλώντας καθαρά, ο Τζέιμς δεν βλέπει κανέναν. Με προβληματίζει όμως η συνύπαρξη ειδικά με Φουρνιέ. Δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ευρωλίγκα με παίκτη που θα πάρει περισσότερα σουτ από αυτόν. Σε όλα τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο.
ξερεις κατι, εγω φετος ειδα μεγαλη μεταστροφη του μακη στη δημιουργια και νομιζω οτι σε μια ομαδα με σποτ σουτερς οπως φουρνιε και σασα θα κανει παπαδες. πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα θελησης και ρολου. θα σου δωσει ενα 20λεπτο τερμα φουλ ποιοτικο και θα κλεινεις τα ματς με εβανς, τζειμς, φουρνιε, σασα για να παρει το τελευταιο σουτ καποιος.

για τον μισιτς επισης το θεμα εθνικη για μενα ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας οπως και το τυχον κινητρο.
Πρεζάκια της νίκης είναι ρε συ όλοι οι μεγάλοι μπασκετμπολίστες. Επίσης είναι Σέρβος μπασκετμπολίστας, όχι Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, εννοείται ότι θα έχει κίνητρο. Το κατά πόσο θα εμπίπτει στον βασικό όρο του Μπι για τη θέληση να είναι μέρος ενός συνόλου έχω μικρή αμφιβολία αλλά ακόμα και αυτή έρχεται σε σύγκρουση με την παρουσία του παίκτη στην Εθνική Σερβίας όπου πολλές φορές ήταν ακόμα και 3ος πόλος (Γιόκιτς, Μπογκντάνοβιτς).
μεχρι στιγμης παντως νομιζω οτι παει για τα λεφτα
Red Patras
newbie
Reactions:

Post by Red Patras »

karteo wrote: Mon Jun 23, 2025 9:14 am
Red Patras wrote: Mon Jun 23, 2025 9:13 am

μεχρι στιγμης παντως νομιζω οτι παει για τα λεφτα
Σαφέστατα και γι΄αυτό ρε, ξέρει την αξία του, όπως το έκανε και ο Σάσα.
Φουρνιέ είναι unicorn, μια στο εκατομμύριο βγαίνουν τέτοιοι παίκτες που να θέλουν να παίξουν σε μια ομάδα, χωρίς να βάζουν μπροστά τα χρήματα που θα πάρουν.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Eαν το διλημμα ειναι Μισιτς ή Τζειμς τοτε εχουμε τον λεγομενο "ευχαριστο" πονοκεφαλο :D
either way ειμαστε πολυ καλα
Red Patras
newbie
Reactions:

Post by Red Patras »

Gabriel_Knight wrote: Mon Jun 23, 2025 9:15 am Eαν το διλημμα ειναι Μισιτς ή Τζειμς τοτε εχουμε τον λεγομενο "ευχαριστο" πονοκεφαλο :D
Και πάμε λέει με Έβανς, Λι, Βιλντόσα και μένουμε όλοι παγωτό. :D
Coperfield7
newbie
Reactions:

Post by Coperfield7 »

Αν κάνει απλά πλειστηριασμό και βάζει σε απόλυτο ζύγι την προσφορά του ΟΣΦΠ με Χάποελ και Ντουμπάι ας πούμε, ναι μακριά. Αν όντως από Φενέρ και ΟΣΦΠ όπως ακούγεται δεν αξίωσε αυτά που του έδινε η Χάποελ, δεν δεικνύει παντελή έλλειψη κινήτρου. Ο Τζέιμς όντως και εμένα μου βγάζει τρελή δίψα να το πάρει, αλλά νομίζω επίσης ότι φέτος η απώλεια του τελικού τον απογοήτευσε σε στυλ αφού δεν το πήρα και φέτος, άστο να πάει στο διάολο. Δεν ξέρω, μεταξύ αυτών των δύο δεν έχω σαφή προτίμηση.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Παντως μετα το 4ο σερι χαμενο Φαιναλ Φορ, οι αφοι ειναι υποχρεωμενοι να κανουν μια μεγαλη μεταγραφη και να αυξησουν τις πιθανοτητες κατακτησης αλλα και για να τραβηξουν το ενδιαφερον του κοσμου.
Ας μην ξεχναμε σε τι κατασταση ηταν η ομαδα και ο κοσμος μετα τα χαμενο Φαιναλ Φορ μεχρι που ο αλλος αρχισε τα παλαβα του και μας συσπειρωσε.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Red Patras wrote: Mon Jun 23, 2025 9:16 am
Gabriel_Knight wrote: Mon Jun 23, 2025 9:15 am Eαν το διλημμα ειναι Μισιτς ή Τζειμς τοτε εχουμε τον λεγομενο "ευχαριστο" πονοκεφαλο :D
Και πάμε λέει με Έβανς, Λι, Βιλντόσα και μένουμε όλοι παγωτό. :D
δεν το βλεπω αλλα εχοντας κλειστο για την επομενη χρονια σε Λι και Βιλντοζα για να φυγει ενας πρεπει να πεσει κασερι και πιο ευκολο να φυγει ειναι αυτος που απο τους δυο (λι, βιλντ) πρεπει να μεινει. δηλαδη ο Λι.
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια γιατί δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Keenan Evans
αν δεν μπορεί ο Εvans, τότε ένας παιχταράς στο 1 είναι απαραίτητος και καλά κάνουν
αν είναι ο προπέρσινος Εvans ίσως να υπήρχαν πιο έξυπνες κινήσεις στο budget με έμφαση σε άμυνα και αθλητικότητα
απλά 5αδα με Μιλου, Μισιτς, Φουρνιε, Βεζενκοφ δε νομίζω να σταθεί σε ευρωλίγκα 2026 (να μην πω για 2027)
...με αμυντικά σκυλιά Walkup, Pap που έχουν τα θέματά τους και την Εθνική...
...με Dorsey, Peters που επίσης δεν πολυπαίζουν άμυνα (εκεί βάζω και τα rebound)
δεν μου βγαίνει, και νομίζω ότι δεν ταιριάζει και στον Μπαρτζώκα καθόλου

Ward, Shaq, Οjeleye, Dialo, Babb τέτοιοι παίκτες θα συμπλήρωναν καλύτερα
και ελπίζω να ανανεώσουν Shaq που παίρνει τα μισά από ...Vildoza γιατί δεν έχουμε άλλον παίκτη με τέτοια χαρακτηριστικά
Post Reply