ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
- pani0202
- member
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Μαλακιζομαστε εντελως στην 3η περιοδο. Κοιμαται ο Μπαρτζωκας. Παρε ενα ταιμ ουτ ρε φιλε.
Προπονητής της εξέδρας
- pani0202
- member
Ειναι απιστευτοι παντως οι μαλακες του Σκαι. Ετοιμος ειμαι να κλεισω τη φωνη. Πως τους αντεχετε ρε?
Προπονητής της εξέδρας
-
iceman7
- newbie
Η ομάδα έχει πολύ καλό potential.
Ο τρινκερι είναι καραγκιοζακος
Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει αλλά δεν μπορεί να βασίζεται στον 37χρονο Καλαθη
Ο Σκαι ανεκδιήγητος.
Απορώ τι σκατα θα βλέπουν φέτος.
Ευτυχώς που υπάρχει η Ευρωλίγκα
Ο τρινκερι είναι καραγκιοζακος
Ο ΠΑΟΚ ανεβαίνει αλλά δεν μπορεί να βασίζεται στον 37χρονο Καλαθη
Ο Σκαι ανεκδιήγητος.
Απορώ τι σκατα θα βλέπουν φέτος.
Ευτυχώς που υπάρχει η Ευρωλίγκα
- mark
- member
το μουνακι ο Παντελος κανει τον αντικειμενικο?
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- member
Αντι να το παρουμε με 20-30 ποντους διαφορα οπως επρεπε το καναμε ντερμπι και γιναμε καρδιακοι παλι στο τελος. Αμυνα για τα πανηγυρια στο 2ο ημιχρονο. Ευτυχως που τα χωνουμε μπροστα. Αλλος ενας τιτλος. Πολλα θετικα παλι σημερα, αλλα θελουμε δουλεια αμυντικα.
Προπονητής της εξέδρας
-
erisgr
- newbie
Με 2 σεντερ αποντες θα δεχομασταν κάποια πιεση. Δυστχως το ματς ειχε πολλα νευρα γιατι εκει το οδηγησαν αυτοι με τις σινεχεις διαμσρυυριες. Και τσιμπησαμε λιγο.
Εβαλαν και τα κουλα τοτς φωναζε και λιγο αδικα ο μπαρτζωκας αν ο αλλος σουταρει 50 τριποντα μπορει και να μπλεξεις.
Το πρωταθλημα φετος θα ριναι τελειως αλλη ιστορια. Καλο θα ητσν να χαμε κανενα ελληνα ακομη.
Εβαλαν και τα κουλα τοτς φωναζε και λιγο αδικα ο μπαρτζωκας αν ο αλλος σουταρει 50 τριποντα μπορει και να μπλεξεις.
Το πρωταθλημα φετος θα ριναι τελειως αλλη ιστορια. Καλο θα ητσν να χαμε κανενα ελληνα ακομη.
- mark
- member
Ξεκινάμε και με -2 οι 2 αιώνιοι θυμίζω.erisgr wrote: Sun Sep 27, 2026 7:39 pm Με 2 σεντερ αποντες θα δεχομασταν κάποια πιεση. Δυστχως το ματς ειχε πολλα νευρα γιατι εκει το οδηγησαν αυτοι με τις σινεχεις διαμσρυυριες. Και τσιμπησαμε λιγο.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- cris
- newbie
Φαγαμε 60 ποντους στο β ημιχρονο, καμια 15αρια τριποντα
Yπαρχει θεμα στο 3 εγω θα επαιρνα παικτη με εμφαση στην αμυνα και οκ τριποντο
Στοχευαν συνεχεια τον Σασα στο τελος καικυνηγουσε τα αντιπαλα γκαρντ ψοφιος
Το φαουλ στο Μοντερο ειναι καθαρο τον παταει κι εχει μπει μες στον κυλινδρο του
Στην αρχη της 3ης περιοδου τα ασοβαρα γκαρντ μας και τους εδωσαν δικαιωμα
Yπαρχει θεμα στο 3 εγω θα επαιρνα παικτη με εμφαση στην αμυνα και οκ τριποντο
Στοχευαν συνεχεια τον Σασα στο τελος καικυνηγουσε τα αντιπαλα γκαρντ ψοφιος
Το φαουλ στο Μοντερο ειναι καθαρο τον παταει κι εχει μπει μες στον κυλινδρο του
Στην αρχη της 3ης περιοδου τα ασοβαρα γκαρντ μας και τους εδωσαν δικαιωμα
-
Vales
- newbie
Πολυ φασαρια βλεπω γινεται απο τους βαζελους για ενα φαουλ, που μαλλον ηταν, σε ματς που ειμασταν 40 λεπτα μπροστα. Τους εχουμε στειλει για ψυχοφάρμακα αυτούς και ειδικα τα τρακοπαιδα μετα το περσινο.
Εντωμεταξύ εχουν τακιμιασει με τον Παοκ στο μπασκετ οπως και με την Κουλα στο ποδόσφαιρο. Με τους Αεκτζιδες εντωμεταξυ κλαινε ομαδικα για τον Ολυμπιακο που τους κλεβει τα μπρωταθληματα. Γκρουπ θεραπι κανονικο.
Εντωμεταξύ εχουν τακιμιασει με τον Παοκ στο μπασκετ οπως και με την Κουλα στο ποδόσφαιρο. Με τους Αεκτζιδες εντωμεταξυ κλαινε ομαδικα για τον Ολυμπιακο που τους κλεβει τα μπρωταθληματα. Γκρουπ θεραπι κανονικο.