Ενταξει ειναι ο ορισμος του αρχιδατου το παλικαρι.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
- mark
- member
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
teokaz
- newbie
Ε ναι είναι ευλογία αυτός ο παίχτης. Ο,τι κοντινότερο σε Σπανουλη μπορούσαμε να βρούμε.
- Gabriel_Knight
- newbie
Ο Φουρνιε είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη.-
- mark
- member
Αυτος ειναι κυριοι ο Πρωταθλητης Ευρωπης.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- member
Αυτο ηταν ενα απο τα παιχνιδια που θα χαναμε αλλες χρονιες χωρις τον Μοντερο ετσι οπως πηγε. Αυτο μονο.
Προπονητής της εξέδρας
-
erisgr
- newbie
Μαλλον δεν γινεται να χασουμε εμεις. Φυσικος νομος.
Τρομερο ματς , απιστευτος ανταγωνισμος. Τι nba ....
Τρομερο ματς , απιστευτος ανταγωνισμος. Τι nba ....
-
iceman7
- newbie
Πολύ νωρίς στη σεζόν αλλά η ποιότητα φαίνεται πάρα και τις ελλείψεις.
Μπράβο για το όμορφο μπασκετικό θέαμα που βλέπουμε.
Επειδή διαβάζω συνεχώς για το τι θα γίνει με το Ντορσευ κλπ.
Ας απολαύσουμε αυτό που βλέπουμε και θα δούμε και όλα θα τα λύσει η ζωή.
Στη χειρότερη θα μας ζαλίζουν τα φρύδια με το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά θα φέρνουμε ξένους που θα τους τρώνε όλους για πρωινό.
Έχουν καυλωσει τα αδέλφια και στα παπαρια μας και τα διαβατήρια και ο ξεπλένης ο Μυστακίδης και ο πρεζάκιας.
Μπράβο για το όμορφο μπασκετικό θέαμα που βλέπουμε.
Επειδή διαβάζω συνεχώς για το τι θα γίνει με το Ντορσευ κλπ.
Ας απολαύσουμε αυτό που βλέπουμε και θα δούμε και όλα θα τα λύσει η ζωή.
Στη χειρότερη θα μας ζαλίζουν τα φρύδια με το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά θα φέρνουμε ξένους που θα τους τρώνε όλους για πρωινό.
Έχουν καυλωσει τα αδέλφια και στα παπαρια μας και τα διαβατήρια και ο ξεπλένης ο Μυστακίδης και ο πρεζάκιας.
-
sotosg7
- newbie
Πολύ ωραίο παιχνίδι, κερδίσαμε και μάλιστα χωρίς να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης.
Εμένα εκείνος που με εντυπωσιάζει είναι ο Εντζαι...οκ τον Μοντέρο τον περίμενες ότι θα μπει στην ομάδα και θα παίξει, για τον Φουρνιε δεν το συζητάμε...μια κατηγορία μόνος του!!
Ο Εντζαι όμως ήρθε και δείχνει, ότι δεν ήρθε για να κάνει τον κομπάρσο.
Εμένα εκείνος που με εντυπωσιάζει είναι ο Εντζαι...οκ τον Μοντέρο τον περίμενες ότι θα μπει στην ομάδα και θα παίξει, για τον Φουρνιε δεν το συζητάμε...μια κατηγορία μόνος του!!
Ο Εντζαι όμως ήρθε και δείχνει, ότι δεν ήρθε για να κάνει τον κομπάρσο.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
-
teokaz
- newbie
Χαίρεσαι να βλέπεις την ομάδα, ξέρεις ότι 2 ωριτσες θα περάσεις καλά και θα ευχαριστηθεις θέαμα ανεξαρτήτως αποτελέσματος.
-
erisgr
- newbie
Πραγματι αυτος ο Ντζαι ειναι πιο σοβαρός κι απο ...λορδος. respect που τον βρηκαν .
Καλα η συζητηση για ντορσει ειναι αστεια. Με 4 εκ τπ χρονο παιρνουμε 2 παικτες. Εχουν δειξει στην ομαδα οτι ετοιμαζονται απο πολυ νωρις πριν εμεις καταλαβουμε τι γινεται.
Καλα η συζητηση για ντορσει ειναι αστεια. Με 4 εκ τπ χρονο παιρνουμε 2 παικτες. Εχουν δειξει στην ομαδα οτι ετοιμαζονται απο πολυ νωρις πριν εμεις καταλαβουμε τι γινεται.