σιχαμενη κωλομαδα τους ειχε για 4 γκολ στο 20'.
Κολλησαν και δεν το πιστεψσν στο τελος...
Αλλοθρησκοι ή αλλιώς το... Τρίο Αβε
- mark
- newbie
Re: Αλλοθρησκοι ή αλλιώς το... Τρίο Αβε
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- oikon7
- newbie
BTW, με τη σημερινή ήττα στην Τούμπα κρατήσαμε το ρουμάνικο κουνάβι στη θέση του.
Ήταν για σουτ σήμερα και το ήξερε - όποιος δεν το πιστεύει αρκεί να δει τις δηλώσεις του ΜΕΤΑ το σημερινό ματς που ΠΑΡΑ τη νίκη του μπαουγκ ήταν σαν κλαμένο μουνί.
Χάσαμε τεράστια ευκαιρία να δώσουμε τη χαριστική βολή στον μπαουγκ σήμερα, επειδή μπάουγκ χωρίς κουνάβι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αλλά όχι - έπρεπε να να σπεύσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι ανασταίνουμε τους πεθαμένους.
Την τρέλα μου
Ήταν για σουτ σήμερα και το ήξερε - όποιος δεν το πιστεύει αρκεί να δει τις δηλώσεις του ΜΕΤΑ το σημερινό ματς που ΠΑΡΑ τη νίκη του μπαουγκ ήταν σαν κλαμένο μουνί.
Χάσαμε τεράστια ευκαιρία να δώσουμε τη χαριστική βολή στον μπαουγκ σήμερα, επειδή μπάουγκ χωρίς κουνάβι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αλλά όχι - έπρεπε να να σπεύσουμε να επιβεβαιώσουμε ότι ανασταίνουμε τους πεθαμένους.
Την τρέλα μου
- Gabriel_Knight
- newbie
ραφα μπενιτεθ με 5 εκατομμυρια τον χρονο?
- pani0202
- newbie
Πηραν και Τεττεη και Παντελιδη διαβαζω. Πρωτα απ'ολα ειναι νομιμο αυτο, να αγοραζουν παικτες μετα το τελος της μεταγραφικης περιοδου? Στην ουσια δηλαδη η Κηφισια θα παιζει μεχρι τον Γεναρη με 2 βασικους που θα ανηκουν στο βαζελο. Μονο στην Ελλαδα αυτα...
Επισης, που βρηκε τοσα φραγκα ο Αφραγκουζος και τα ριχνει στη μπαναθα?
Επισης, που βρηκε τοσα φραγκα ο Αφραγκουζος και τα ριχνει στη μπαναθα?
Προπονητής της εξέδρας
- karteo
- newbie
Είχε έσοδα από πωλήσεις και καθάρισε με το ffp που είχε θέματα. Θα τα γράψει στις επόμενες χρονιές ενώ παράλληλα λήγουν συμβόλαια που κοστίζουν. Τζουρισιτς, Μαντσίνι, μλαντενοβιτς αλλά και ζαρουρι, σαντσεζ. Δεν είναι σημαντικό το ποσό λοιπόν.
- pani0202
- newbie
Μπορει να τσονταρε κι ο Βαγγελας λιγακι για να βοηθησει το παραρτημα 
Προπονητής της εξέδρας
- mark
- newbie
Κουναβίσια σοβαρός και πονηρός ο ζμπάογκ
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- Gabriel_Knight
- newbie
Και πριν από 15 ημέρες ο Λουτσεσκου ήταν για απόλυση και ο ΠΑΟΚ έτοιμος για κατάρρευση με τα κοράκια να περιμένουν την αλλαγή στην ιδιοκτησία
Η ΑΕΚ τώρα είναι σε άσχημη κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή δεν θα τους αναγεννησουμε και αυτούς
Η ΑΕΚ τώρα είναι σε άσχημη κατάσταση. Ας ελπίσουμε ότι την Κυριακή δεν θα τους αναγεννησουμε και αυτούς
- oikon7
- newbie
Aφού κάναμε τη μλκία να αναστήσουμε τον μπαουγκ στην Τούμπα με το 2-1, θα τους έχουμε κοντά μέχρι το τέλος. Φέτος κλείνουν τα 100 χρόνια, σίγουρα θέλουν το Πρωτάθλημα... αν ο ουζμπέκος θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο πρέπει να τα δώσει όλα εκεί.
- Red Patras
- newbie
Ε μετά τη ζέλα και τις μπουγάτσες, ας αναστήσουμε και τη κούλα. Αλλά αυτοί με πιερότο και τον πρώην παίκτη στη κορυφή δεν κάνουν δουλειά.Gabriel_Knight wrote: Mon Oct 20, 2025 8:02 am Και πριν από 15 ημέρες ο Λουτσεσκου ήταν για απόλυση και ο ΠΑΟΚ έτοιμος για κατάρρευση με τα κοράκια να περιμένουν την αλλαγή στην ιδιοκτησία