ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post Reply
καναπές
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by καναπές »

Σε άλλα νέα, γιατί δεν κάνει να μαλώνετε όταν έχει ζέστη, μοιάζει να έχουμε άλλο ένα πείραμα ορθολογισμού στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. CEO (ο Καρδόσο) για πρώτη φορά στα χρονικά (δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πόστο, σε αντίθεση με τη Φόρεστ και τη Ρίο Άβε), κανονικός τεχνικός διευθυντής (επιστροφή του Κορδόν απ' ό,τι λέγεται, ενός Κορδόν η προηγούμενη θητεία του οποίου δεν μπορεί να κριθεί, αφού τα παράτησε πολύ νωρίς για προσωπικούς λόγους και φαίνεται ότι δεν του το κράτησε μανιάτικο ο πρόεδρος), κανονικός τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας (ο Πάουλο Νόγκα με τον οποίο συζητάνε έχει άριστο βιογραφικό για αυτήν τη θέση).

Δεν ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά και πώς συνδέονται με την μεταγραφική νηνεμία, αλλά είναι καλά σημάδια.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Καλα σημαδια με τον κινδυνο καψιματος αν ζηταμε να τρεχουν ολα τα μαγαζια μαζι ομως...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Αυτοί οι τρεις (φέρονται να) είναι μόνο για μας.
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

καναπές wrote: Tue Jun 30, 2026 4:33 pm Σε άλλα νέα, γιατί δεν κάνει να μαλώνετε όταν έχει ζέστη, μοιάζει να έχουμε άλλο ένα πείραμα ορθολογισμού στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ. CEO (ο Καρδόσο) για πρώτη φορά στα χρονικά (δεν είχαμε ποτέ τέτοιο πόστο, σε αντίθεση με τη Φόρεστ και τη Ρίο Άβε), κανονικός τεχνικός διευθυντής (επιστροφή του Κορδόν απ' ό,τι λέγεται, ενός Κορδόν η προηγούμενη θητεία του οποίου δεν μπορεί να κριθεί, αφού τα παράτησε πολύ νωρίς για προσωπικούς λόγους και φαίνεται ότι δεν του το κράτησε μανιάτικο ο πρόεδρος), κανονικός τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας (ο Πάουλο Νόγκα με τον οποίο συζητάνε έχει άριστο βιογραφικό για αυτήν τη θέση).

Δεν ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά και πώς συνδέονται με την μεταγραφική νηνεμία, αλλά είναι καλά σημάδια.
ειναι βασικα το πλανο που ηθελε να εφαρμοσει περσι και πηγε σταδιαλα τελειως λογω κακων επιλογων. πιο εξελιγμενο. ναι καλα δειγματα ειναι αλλα αργησαν. αυτα επρεπε να εχουν ηδη γινει.
Post Reply