ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
- pani0202
- newbie
- spartacus
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
Παλι καλα και ο Τσικινιο !!! Πολυ δυσκολο ματς οπως αναμενοταν.. Αμφιβαλλω αν θα παιξει ετσι ο βαζελος στο Καραισκακη..
Το δευτερο γκολ του Κομποτη ηταν οφσαιντ απο τα λιγα, ας οψεται η ζημια στο βαρ..
Το δευτερο γκολ του Κομποτη ηταν οφσαιντ απο τα λιγα, ας οψεται η ζημια στο βαρ..
- καναπές
- newbie
Εξαιρετική. Προβλέπω να κάνει κηδείες στους λεγόμενους μεγάλους. Με εντυπωσίασε ιδίως ο πρώην δικός μας, ο Κωστή, που ανανέωσε πρόσφατα στον Λεβαδειακό. Όλο το παιχνίδι αυτός το κάνει.
- mark
- newbie
Μπραβο στους βοιωτους. Νομιζω η καλυτερη μικρη ομαδα της 10ετιας στο Ναο.
Εδειξε χαρακτηρα παντως ο Θρυλος μας
Εδειξε χαρακτηρα παντως ο Θρυλος μας
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
-
erisgr
- newbie
Πιο σημαντικο απο ολα τα συστηματα ειναι η ψυχολογια και το οτι η ομαδα πιστευει οτι δεν θα την πατησει. Σε ολα τα ματς μεχρι τωρα εχουμε τον τελευταιο λόγο. Αν και δεν εχουμε παιξει ακομη με αντιπαλο σοβαρου επιπεδου που μπορει να τιμωρήσει τα λαθη μας.
Εξακολουθω να πιστευω οτι το συστημα με τα 2 εξτρεμ ειναι κολλημα του προπονητη παρά αναγκαιοτητα αλλα φευ. Μάλλον κι εγω κολλημένος ειμαι.
Θα πω παντως την κακία μου. Αν ειχε κανει ο πασχαλσκης αυτο που εκανε ο τζολακης με την κεφαλια στο 10λεπτο , θα ειχε ζητηθει ο λιθοβολισμός του.
Εξακολουθω να πιστευω οτι το συστημα με τα 2 εξτρεμ ειναι κολλημα του προπονητη παρά αναγκαιοτητα αλλα φευ. Μάλλον κι εγω κολλημένος ειμαι.
Θα πω παντως την κακία μου. Αν ειχε κανει ο πασχαλσκης αυτο που εκανε ο τζολακης με την κεφαλια στο 10λεπτο , θα ειχε ζητηθει ο λιθοβολισμός του.
- mark
- newbie
Ναι γιατι εκεινος θα ειχε φαει και γκολ στη φασηerisgr wrote: Sun Sep 28, 2025 6:50 am Πιο σημαντικο απο ολα τα συστηματα ειναι η ψυχολογια και το οτι η ομαδα πιστευει οτι δεν θα την πατησει. Σε ολα τα ματς μεχρι τωρα εχουμε τον τελευταιο λόγο. Αν και δεν εχουμε παιξει ακομη με αντιπαλο σοβαρου επιπεδου που μπορει να τιμωρήσει τα λαθη μας.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- καναπές
- newbie
Ο Πασχαλάκης δεν θα είχε κάνει ποτέ αυτό το λάθος γιατί ο Πασχαλάκης δεν βγαίνει ποτέ εγκαίρως από την εστία του. Καλώς ή κακώς, στα μέτρα που παίζει η άμυνά μας ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πρέπει να παίζει όπως παίζει ο Τζολάκης, παρά τα λάθη που αυτός ο τρόπος παιχνιδιού αναπόφευκτα συνεπιφέρει.erisgr wrote: Sun Sep 28, 2025 6:50 am Θα πω παντως την κακία μου. Αν ειχε κανει ο πασχαλσκης αυτο που εκανε ο τζολακης με την κεφαλια στο 10λεπτο , θα ειχε ζητηθει ο λιθοβολισμός του.
- mark
- newbie
Off o Freddonei με δικη του ανακοινωση για το προβλημα τραυματισμου του....
- chrisgus
- newbie
Είχα μέρες να μπω να διαβάσω λόγω πολύ φόρτου εργασίας, αλλά πέτυχα το παρακάτω σχόλιο του Μανώλη:
Η αμήχανη στιγμή που ο Λεβαδειακός σε αντιμετώπισε πολύ πολύ καλύτερα από το σίχαμα. Με αντρίκειο στρωτό ποδόσφαιρο και όχι κλεφτοπόλεμο μικρής ομάδας.Darth Kafrius wrote: Sun Sep 21, 2025 8:18 pm Έχει ξεχειλώσει η ψαλίδα, ειδικά με βάζελο. Πραγματικά σαν να παίζαμε με Λεβαδειακό:
...
- karteo
- newbie
σημερα εχουμε ενα δυσκολο crash test
ο παοκ αφησε παικτες βασικους εκτος 11αδας με τη Θελτα δειχνοντας ξεκαθαρα την προθεση του και τις προτεραιοτητες του για το φετινο πρωταθλημα εναντι της Ευρωπης. την ιδια στιγμη εμεις βγαλαμε τα συκωτια σε βασικους παικτες. εκτος απο τους γνωστους ροντι και γιαρεμτσουκ, εξω και ο Ρετσος σημερα.
θα εχει ενδιαφερον το τι 11αδα θα κατεβασουμε και τι θα γινει στο ματς. δυσκολο πολυ το σημερινο και κρισιμο.
θα τελειωσουμε τα ντερμπι με τους 3 αλλους σε 2 αγωνιστικες. μετα τη διακοπη εχουμε ΑΕΛ εξω και μετα τη μπαρτσελονα εχουμε την ΑΕΚ μεσα και με τον 4ο απο τους "μεγαλους" την επομενη αγωνιστικη 1/11. δηλαδη ουσιαστικα μεχρι τον οκτωβριο θα εχουμε παιξει με ολους αυτους και μετα θα τους ξαναβρουμε στο 2ο γυρο.
το σημερινο ειναι ματς μεγαλης σημασιας και πρεπει να παιξουμε πολυ δυναμικα. καλη δυναμη και υπομονη. το ματς δεν πρεπει να ανοιξει σε ρυθμο
ο παοκ αφησε παικτες βασικους εκτος 11αδας με τη Θελτα δειχνοντας ξεκαθαρα την προθεση του και τις προτεραιοτητες του για το φετινο πρωταθλημα εναντι της Ευρωπης. την ιδια στιγμη εμεις βγαλαμε τα συκωτια σε βασικους παικτες. εκτος απο τους γνωστους ροντι και γιαρεμτσουκ, εξω και ο Ρετσος σημερα.
θα εχει ενδιαφερον το τι 11αδα θα κατεβασουμε και τι θα γινει στο ματς. δυσκολο πολυ το σημερινο και κρισιμο.
θα τελειωσουμε τα ντερμπι με τους 3 αλλους σε 2 αγωνιστικες. μετα τη διακοπη εχουμε ΑΕΛ εξω και μετα τη μπαρτσελονα εχουμε την ΑΕΚ μεσα και με τον 4ο απο τους "μεγαλους" την επομενη αγωνιστικη 1/11. δηλαδη ουσιαστικα μεχρι τον οκτωβριο θα εχουμε παιξει με ολους αυτους και μετα θα τους ξαναβρουμε στο 2ο γυρο.
το σημερινο ειναι ματς μεγαλης σημασιας και πρεπει να παιξουμε πολυ δυναμικα. καλη δυναμη και υπομονη. το ματς δεν πρεπει να ανοιξει σε ρυθμο