ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
- redarmy7
- newbie
- redarmy7
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
Part 3...redarmy7 wrote: "Σύμφωνα με πληροφορίες, μία περίπτωση που εξετάζεται σοβαρά είναι εκείνη του Σαντίνο Αντίνο. Ο Αργεντινός εξτρέμ αγωνίζεται στη Γοδόι Κρους και αποτελεί μία δύσκολη όσο και ενδιαφέρουσα περίπτωση. Η αργεντίνικη ομάδα τον κοστολογεί 10 εκατ. ευρώ, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του έχουν μπει και οι Μπενφίκα, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ." από Spoet24
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έγραψε για πρόταση 4,5εκάτ. ευρώ, υψηλότερο κατά 1εκάτ. από το εκτιμώμενο transfer value που δίνει το transfermarkt. https://www.transfermarkt.com/santino-a ... er/1305935
In other words, λέγεται ότι προτεραιότητα είναι ο Bryan Zaragosa της Μπάγιερν με την τελευταία πρόταση να αναφέρει 2εκάτ. ευρώ για δανεισμό ενός έτους και οψιόν αγοράς τα 7εκάτ. Από την πλευρά της η Μπάγιερν φέρεται να αξιώνει ένα ποσό που φτάνει τα 15εκάτ. ευρώ κάτι που δημιουργεί μια σημαντική απόσταση.
Ο Αντίνο ωστόσο, έχει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά:
-Ταχύτητα
-Ικανότητα στο 1vs1
-ένστικτο σκορ
-χαρισματικό στυλ με εμπνεύσεις στο παιχνίδι
Θα ήταν κάπως περίεργο να επιλέγαμε άλλον έναν νεαρό, εξελίξιμο με μεταπωλητική αξία, σε κρίσιμο και βασικό ρόλο δίχως τις απαραίτητες παραστάσεις και εμπειρία για Champions League.
-
- newbie
Δεν γκρινιάζω αλλά δεν έχω καταλάβει και το πλάνο φέτος.
Τι πάμε να κάνουμε. Βέβαια νωρίς είναι αλλά η χρονιά έχει cl και δεν θέλω να διακινδυνεύσουμε κάποιο κακό αποτέλεσμα.
Τι πάμε να κάνουμε. Βέβαια νωρίς είναι αλλά η χρονιά έχει cl και δεν θέλω να διακινδυνεύσουμε κάποιο κακό αποτέλεσμα.
- καναπές
- newbie
Κακό αποτέλεσμα εγγυημένα θα έχουμε στο CL, ασχέτως μεταγραφών. Με το νέο φορμά ειδικά, οι εξάρες κι οι εφτάρες πέφτουν σύννεφο, με θύματα ομάδες του δικού μας επιπέδου. Αν δεν θέλαμε κακό αποτέλεσμα, ας μέναμε στη θαλπωρή του Conference League.iceman7 wrote: Sat Jul 12, 2025 10:39 am Δεν γκρινιάζω αλλά δεν έχω καταλάβει και το πλάνο φέτος.
- καναπές
- newbie
Το transfermarkt δίνει ξαφνικά σήμερα και τον Άμπι και τον Ντόη με μόνιμο συμβόλαιο στη Ρίο Άβε (όπως εξάλλου και τον Σίνα, για τον οποίο όμως είχε ήδη γραφτεί στα πορτογαλικά ΜΜΕ ότι θα μείνει μόνιμα εκεί). Αν ισχύει, ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι σκοπεύουμε να δώσουμε κι άλλους παίκτες εκεί, κι επειδή υπάρχει περιορισμός σε πόσους παίκτες μπορούμε να δανείσουμε σε μια ομάδα (τρεις, δεν μετράνε οι club-trained κάτω των 21), αφήσαμε αυτούς τους τρεις ως «ελεύθερους».
Υποψήφιοι: Βέζο, Γκοτζαμανίδης, Δ. Ρέτσος (βλέπω ότι τους λείπουν στόπερ, ιδίως για το 3-4-3 που παίζει και εκεί ο Συλαϊδόπουλος).
Υποψήφιοι: Βέζο, Γκοτζαμανίδης, Δ. Ρέτσος (βλέπω ότι τους λείπουν στόπερ, ιδίως για το 3-4-3 που παίζει και εκεί ο Συλαϊδόπουλος).
- καναπές
- newbie
Ακόμη και ο αντι-Κάρμο λοιπόν στο γνωστό φετινό μοντέλο (ο Παλάσιος είναι ίδια κοψιά με Κάρμο από πλευράς ύψους και μακρινής μπαλιάς, αλλά είναι άβγαλτος πιτσιρικάς). Γενικώς δεν συμπαθώ τη μονοκαλλιέργεια, είμαι περισσότερο μαοϊκός (αφήστε χίλια λουλούδια ν' ανθίσουν), δηλαδή θα ήθελα ένα μείγμα νεαρών, πεινασμένων πλεμονάτων και κωλωπετσωμένων τριαντάρηδων, αλλά σέβομαι το stick to the plan που φαίνεται να υπάρχει.
Οι έμπειροι της φετινής ομάδας θα είναι όσοι έχουν απομείνει από τους περσινούς και ο Καμπελά, η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον φετινό μεταγραφικό κανόνα.
Οι έμπειροι της φετινής ομάδας θα είναι όσοι έχουν απομείνει από τους περσινούς και ο Καμπελά, η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον φετινό μεταγραφικό κανόνα.
- karteo
- newbie
Βλέπω να τρέχουν δύο παράλληλα πρότζεκτ με κινητήριο μοχλό τα έσοδα από τις πωλήσεις.καναπές wrote: Sun Jul 13, 2025 6:20 am Ακόμη και ο αντι-Κάρμο λοιπόν στο γνωστό φετινό μοντέλο (ο Παλάσιος είναι ίδια κοψιά με Κάρμο από πλευράς ύψους και μακρινής μπαλιάς, αλλά είναι άβγαλτος πιτσιρικάς). Γενικώς δεν συμπαθώ τη μονοκαλλιέργεια, είμαι περισσότερο μαοϊκός (αφήστε χίλια λουλούδια ν' ανθίσουν), δηλαδή θα ήθελα ένα μείγμα νεαρών, πεινασμένων πλεμονάτων και κωλωπετσωμένων τριαντάρηδων, αλλά σέβομαι το stick to the plan που φαίνεται να υπάρχει.
ΤΟ ένα μου μοιάζει να είναι το μέλλον της ομάδας που βρίσκεται η ευκαιρία να φτιαχτεί τώρα έχοντας τα χρήματα. Παίκτες που μπορεί να αποδώσουν άμεσα αλλά μπορεί να είναι και σετ για μάξιμουμ απόδοση του χρόνου και τα επόμενα χρόνια.
ΤΟ δεύτερο πλάνο είναι ομάδα να αντέξει τις 3-4αρες του τσλ. Αυτό δεν έχει φανεί πως θα κινηθεί και σε ποιους άξονες. Νομίζω ότι θα αφορά ένα εξτρεμ και ένα χαφ πιστεύω.
Έμπειροι με παραστάσεις υπάρχουν. Δεν μας λείπουν. Ίδωμεν τι άλλο θα έρθει αλλά σίγουρα περιμένω δύο παίκτες επιπέδου αλλά πιο μετά
- redarmy7
- newbie
Πάντως, όλα και όλα, πάμε με πλάνο γνωστά ονόματα.
-Σαραγόσα (της αυτόνομης κοινότητας της Αραγονίας), γνωστή ομάδα ποδοσφαίρου.
-Νασιμέντο (εκ΄του Έντσο Αράντες Ντον Νασιμέντο-Πελέ)
-Μουρίνιο (εκ' του διασήμου πατερούλη των προπονητών)
whos' next άραγε
-Σαραγόσα (της αυτόνομης κοινότητας της Αραγονίας), γνωστή ομάδα ποδοσφαίρου.
-Νασιμέντο (εκ΄του Έντσο Αράντες Ντον Νασιμέντο-Πελέ)
-Μουρίνιο (εκ' του διασήμου πατερούλη των προπονητών)
whos' next άραγε

- καναπές
- newbie
O Νασιμέντο έχει κάτι το ολίγον αυτιστικό στο βλέμμα που μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Όπως και ο Μουζακίτης, μοιάζει φατσικά πολύ σοφτ για παιχνίδι υψηλού επιπέδου κι όμως ξέρεις ότι θα σου βγάλει μια μπαλιά που δεν θα περιμένει ο αντίπαλος.
Αισιόδοξος για τούτον εδώ.
Αισιόδοξος για τούτον εδώ.
- Βοριάς
- newbie
Σε σχέση με τον Κάρμο προτιμώ το κτήνος Παλάσιος, ακόμα και σε σύγκριση με κάποιον έμπειρο πάλι τον μπαλαδόρο Παλάσιος θέλω να φέρουν.