ΠΑΙΚΤΕΣ
- Gosiol
- newbie
Re: ΠΑΙΚΤΕΣ
Αυτό που προβλημάτισε εμένα ειναι ότι οι παίκτες αντιμιλανε στο προπονητή. Ακόμα και ο Ροκα, κάτι του είπε κάποια στιγμή και άρχισε να κουνάει τα χέρια και να φωνάζει, ο 20χρονος. Σαν εικόνα πως σας φαινεται?
-
Rower
- newbie
Eιναι σιγουρο οτι θα φυγουν? Για κατσε να δουμε .....sotosg7 wrote: Wed Aug 12, 2026 12:42 pmΝίκο να συμπληρώσω στο ερώτημα σου, αφού κρίθηκε ότι έπρεπε να αποκλειστούν, άρα δεν υπάρχουν στην ουσία... γιατί δεν ακούμε ονόματα να έρθουν να συμπληρώσουν τα κενά;Rower wrote: Wed Aug 12, 2026 11:10 am Ενα ερωτημα που προκυπτει ειναι πως μεσα απο ολη αυτη την αμπαλοσυνη, κριθηκε οτι Γιαρεμτσουκ και Ταρεμι ηταν περιτοι και επρεπε να αποκλειστουν για να συμπεριλαβουμε στη λιστα 4 τερματοφυλακες, 5 σεντερ μπακ και 3 δεξιους οπισθοφυλακες που ο ενας θα εμπαινε ετσι κι αλλιως στη λιστα αφου λογιζοταν και σαν εξτρεμ.
Γιατί δεν έχουν έρθει αντικαταστάτες;
Θα περιμένουμε να τον ξεβγαλουμε τον ένα και μοναδικό που έχουμε;
-
sotosg7
- newbie
Ο Μουζακίτης γιατί είναι τόσο μέτριος, για να μην πω κακός;
Τι έχει συμβεί; Τον βλέπω και δεν τον αναγνωρίζω, που είναι ο μικρός που έδινε ζωντάνια στην ομάδα;
Είναι φορές που σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχε πωληθεί κι αυτός, γιατί όπως πάει δεν τον βλέπω να κάνει μεταγραφή εκατομμυρίων.
Κι είναι κρίμα να τον πάρει η κάτω βόλτα γιατί μας είχε δείξει ωραία πραγματακια μέσα στο γήπεδο.
Τι έχει συμβεί; Τον βλέπω και δεν τον αναγνωρίζω, που είναι ο μικρός που έδινε ζωντάνια στην ομάδα;
Είναι φορές που σκέφτομαι ότι καλύτερα να είχε πωληθεί κι αυτός, γιατί όπως πάει δεν τον βλέπω να κάνει μεταγραφή εκατομμυρίων.
Κι είναι κρίμα να τον πάρει η κάτω βόλτα γιατί μας είχε δείξει ωραία πραγματακια μέσα στο γήπεδο.
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- fabian estay
- newbie
Προxθές έτυxε να βρεθώ για μουσική δουλειά σε ένα Μεξικάνικο εστιατόριο στη Times Square, στο κέντρο του κόσμου δηλαδή.. Όταν συστήθηκα στο μικρόφωνο και είπα ότι είμαι Έλληνας ξαφνικά ακούω από κάτω να φωνάζουν Ολυμπιακός Ολυμπιακός και Hormiga Hormiga από αρκετά τραπέζια και από το μπαρ.. Δεν κρατήθηκα κι εγώ και τους δείxνω το σήμα της ομάδας στα tablet μου, μετά τους παίζω τον ύμνο και καταλαβαίνετε...Aυτό ήταν....
Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο επιρροή έxει αυτό το παιδί στη πατρίδα του μέxρι που το έζησα μπροστά μου...Και τώρα καταλαβαίνω γιατί 2 μεγάλα Μεξικάνικα κανάλια πήραν τα δικαιώματα των αγώνων του Θρύλου, το ένα για το Μεξικό και το άλλο για όλη τη κεντρική Αμερική...
Επίσης στο τέλος, στο μπαρ, 4 άτομα με ρώτησαν πως μπορούν να γίνουν members της ομάδας, το έψαξα στο ίντερνετ επιτόπου και μπροστά στα μάτια μου είδα 4 τύπους να σκάνε 87 ντόλαρς ο καθένας για να γίνουν μέλη της ομάδας και να δείxνουν με καμάρι τη virtual card με το όνομα τους...
Οι Μεξικάνοι μου έδειξαν φοβερά βιντεάκια με τα καμώματα του, ειδικά από τη προπέρσινη xρονιά στη Κ-23 της Τσίβας... Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα καταφέρει σε εμάς, αλλά αν παίξει έστω το 50% αυτών που είδα, τότε έxουν να δούνε πολλά τα μάτια μας φέτος από το Μερμήγκι .......

Δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο επιρροή έxει αυτό το παιδί στη πατρίδα του μέxρι που το έζησα μπροστά μου...Και τώρα καταλαβαίνω γιατί 2 μεγάλα Μεξικάνικα κανάλια πήραν τα δικαιώματα των αγώνων του Θρύλου, το ένα για το Μεξικό και το άλλο για όλη τη κεντρική Αμερική...
Επίσης στο τέλος, στο μπαρ, 4 άτομα με ρώτησαν πως μπορούν να γίνουν members της ομάδας, το έψαξα στο ίντερνετ επιτόπου και μπροστά στα μάτια μου είδα 4 τύπους να σκάνε 87 ντόλαρς ο καθένας για να γίνουν μέλη της ομάδας και να δείxνουν με καμάρι τη virtual card με το όνομα τους...
Οι Μεξικάνοι μου έδειξαν φοβερά βιντεάκια με τα καμώματα του, ειδικά από τη προπέρσινη xρονιά στη Κ-23 της Τσίβας... Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα καταφέρει σε εμάς, αλλά αν παίξει έστω το 50% αυτών που είδα, τότε έxουν να δούνε πολλά τα μάτια μας φέτος από το Μερμήγκι .......
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
(George Best)
-
stamataggelos
- newbie
Τους γ@μάς το σπιτάκι, όχι το σπίτι, το σπιτάκι. Γλυκά και όμορφα.Gosiol wrote: Wed Aug 12, 2026 9:35 pm Αυτό που προβλημάτισε εμένα ειναι ότι οι παίκτες αντιμιλανε στο προπονητή. Ακόμα και ο Ροκα, κάτι του είπε κάποια στιγμή και άρχισε να κουνάει τα χέρια και να φωνάζει, ο 20χρονος. Σαν εικόνα πως σας φαινεται?
Αυτά βλέπει και ο Βαγγέλης και στο πικ σου λέει όσο όσο μη γίνει καμιά μ@λακία.sotosg7 wrote: Mon Aug 24, 2026 3:29 pm Ο Μουζακίτης γιατί είναι τόσο μέτριος, για να μην πω κακός;
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.