ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post Reply
LeRoi
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Post by LeRoi »

reignman wrote: Wed Jun 25, 2025 1:43 pm
LeRoi wrote: Wed Jun 25, 2025 1:39 pm
reignman wrote: Wed Jun 25, 2025 1:35 pm ΑΝ, λεω ΑΝ, ισχυει αυτο... και πορευτει η ομαδα με 2 γκαρντ lottery tickets σαν τον Εvans (που εχει 2 υπερσοβαρους τραυματισμους) που εχει να παιξει 1.5 χρονο μπασκετ και τον Walkup που την εχει κανει ηδη για Βοστωνη για θεραπειες και μπορει να του μεινει η μεση ανα πασα ωρα και στιγμη στα χερια...

Μην ακουσω για κακουχιες, αστρα και φεγγαρια. Μονο αυτο.
Οι μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας δείχνουν ότι η ομάδα θα κινηθεί για ένα γκαρντ μετά βεβαιότητας και ίσως και για ένα δεύτερο. Ο βάζελος έδιωξε έναν (Μπράουν) και έφερε δύο (Σόρτς, Τολιόπουλο) αν δεν μου διαφεύγει κάτι. Και επειδή ο βάζελος ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο στα γκάρντ, θα πρέπει να ακολουθήσεις στην ενίσχυση εκεί. Συνεπώς, προσωπικά το αποκλείω να μείνουμε ως έχουμε και μάλιστα με -2 γκάρντ.

Απλά το ένα πρέπει να είναι από το πολύ πάνω ράφι (Μίσιτς, Τζέιμς π.χ.)
Eγω θα το πω εδω να ειναι και public.
Μακητζεμς 35αρη μπεκρομπεμπη δεν ψηνομαι να γηροκομησουμε.
Ο τυπος κοντευει να φτασει σε ηλικια αποσυρσης και ακομα εχει συμπεριφορες εφηβου που ριχνει tantrums. Δεν ξερεις πως θα ξυπνησει, ποιον θα μπουκεταρει (ανθρωπο ή τζαμαρια) και απο ποιο μαγαζι θα τρεχεις να τον μαζευεις ξημερωματα.

Μακρια και αγαπημενοι.
Συμφωνώ 100% για Μάκη, Μίσιτς φαίνεται να επιβεβαιώνει Στεφάνου (ο μοναδικός αξιόπιστος ρεπόρτερ της ομάδας) ότι δεν έχουμε καν συζητήσει.

Ο προβληματισμός μου είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές στον δικό μου ορίζοντα. Μαλεντόν έκλεισε Ρεάλ, Μπαμπ Εφές, Μίσιτς κατά τα φαινόμενα θα καταλήξει Φενέρ, Σορτς στον βάζελο. Εμείς τι θα απογίνουμε δηλαδή;
reignman
newbie
Reactions:

Post by reignman »

Με την ευχη του χριστου και της παναγιας evans και walkup θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους και θα παιξουν φουλ του φουλ
Image
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

o Babb δεν έχει μανατζερ τον άλλο το μ----- που δεν μας παίζει;

σίγουρα είναι στοίχημα να πορευτείς με Walkup Evans ΑΝ ΔΕΝ ειναι έτοιμοι
από την άλλη αν είναι δεν ξέρει να το διαχειριστεί ο Μπαρτζώκας και δεν θέλει άλλους, γιατι πληρώνει Evans, Walkup για να παίξουν βασικοί
οπότε ΑΝ δεν είναι έτοιμοι ΘΑ φέρει άλλους τον Οκτώβριο τον Δεκεμβριο θα ψαχνει NBA και πάει λέγοντας
ετσι κι αλλιως ο Εvans ηταν ο καλύτερος γκαρντ της ευρωλιγκας περυσι
δεν θα βρει αλλον τετοιου επιπέδου απο Ευρωλιγκα
ΑΝ δεν ειναι ετοιμος, θα τον αφησει και ΘΑ φέρει αλλον απο ΝΒΑ
πέρυσι αναγκάστηκε να φέρει 2 παίκτες λόγω τραυματισμών στη μέση της χρονιάς
το ίδιο θα κάνει και του χρόνου
και που ξερεις πχ ποιος θα σου βγαλει τραυματισμούς
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

LeRoi wrote: Wed Jun 25, 2025 1:58 pm

Οι μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας δείχνουν ότι η ομάδα θα κινηθεί για ένα γκαρντ μετά βεβαιότητας και ίσως και για ένα δεύτερο. Ο βάζελος έδιωξε έναν (Μπράουν) και έφερε δύο (Σόρτς, Τολιόπουλο) αν δεν μου διαφεύγει κάτι. Και επειδή ο βάζελος ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο στα γκάρντ, θα πρέπει να ακολουθήσεις στην ενίσχυση εκεί. Συνεπώς, προσωπικά το αποκλείω να μείνουμε ως έχουμε και μάλιστα με -2 γκάρντ.

Ο τυπος κοντευει να φτασει σε ηλικια αποσυρσης και ακομα εχει συμπεριφορες εφηβου που ριχνει tantrums. Δεν ξερεις πως θα ξυπνησει, ποιον θα μπουκεταρει (ανθρωπο ή τζαμαρια) και απο ποιο μαγαζι θα τρεχεις να τον μαζευεις ξημερωματα.

Μακρια και αγαπημενοι.
Συμφωνώ 100% για Μάκη, Μίσιτς φαίνεται να επιβεβαιώνει Στεφάνου (ο μοναδικός αξιόπιστος ρεπόρτερ της ομάδας) ότι δεν έχουμε καν συζητήσει.

Ο προβληματισμός μου είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές στον δικό μου ορίζοντα. Μαλεντόν έκλεισε Ρεάλ, Μπαμπ Εφές, Μίσιτς κατά τα φαινόμενα θα καταλήξει Φενέρ, Σορτς στον βάζελο. Εμείς τι θα απογίνουμε δηλαδή;
δεν υπαρχει κανεις ρεπορτερ της ομαδας που να ειναι αξιοπιστος. ειναι συγκριτικο το θεμα. καποιοι ειναι πιο αξιοπιστοι απο αλλους αλλα κανεις δεν ειναι αξιοπιστος.

ουτε καν ο στεφανου δεν ξερει τι γινεται στην ομαδα και κανεις στην ομαδα δεν μιλαει σε κανεναν

δηλαδη οι αφοι ο μπ και ο σκινδηλιας μιλανε? ουτε μια στο εκ

μπορει να εχουν η΄να μην εχουν ασχοληθει αλλα κανεις δεν ξερει

επισης θα παρουμε γκαρντ και καλο
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

LeRoi wrote: Wed Jun 25, 2025 1:58 pm

Μακρια και αγαπημενοι.

τι θα γινουμε? θα κλαιμε στη γωνια πουλωντας σπιρτα :D

ενα παικτη θα επαιρνα εγω που να ειναι σερβος και απο νβα και δεν λεγεται μισιτς

και θα του εδινα ενα σκασμο λεφτα

πας τον παιρνεις τον Τρισταν και γεμιζεις και πας και παιρνεις εναν γκαρντ αμερικανο και προχωρας.
karteo
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post by karteo »

εντωμεταξυ το πρηξιπουτσι με τον Μισιτς εχει ξεπερασει τον Ζε Ρομπερτο

ασταδιαλα τραβα αλλου ρε μαλακα. αν ερθει θα τον βριζω καθε μερα και 2 φορες σαββατο και κυριακη
redarmy7
newbie
Reactions:

Post by redarmy7 »

εδώ δεν δίνει 1,5 για να πάρει Ρογκαβόπουλο που τον έχει και ανάγκη, θα δώσει 4,5 σε παίκτη που υπάρχουν άλλοι τέσσερις 20+ λεπτών στις θέσεις 1-2, καλά θα πάει αυτό. Να κάνει και υπόμνημα στην FIBA, να παίζει με 2 μπάλες και 4 χρονόμετρα.

Α ναι, ο Μπαρτζώκας φταίει.
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

Οι Σανς έστειλαν τον Μίσιτς στους Χόρνετς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα τον ανταλλάξουν εκ νέου ή αν θα τον αποδεσμεύσουν.

Εντελώς Ολυμπιακός Μπι Σι η φάση με τον συγκεκριμένο...
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 5:29 am Οι Σανς έστειλαν τον Μίσιτς στους Χόρνετς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα τον ανταλλάξουν εκ νέου ή αν θα τον αποδεσμεύσουν.

δεν εχει λογικη να μεινει σαρλοτ. ειτε θα τον κανουν νεο τρειντ ειτε θα τον αποδεσμευσουν αλλα αυτο θα τραβηξει καιρο σε μια στεγνη αγορα απο γκαρντ. εχουμε την πολυτελεια να περιμενουμε?

επισης δεν καταλαβαινω και πως λειτουργουν πλεον στο ΝΒΑ. το φοινιξ ηταν υποχρεωμενο να ασκησει το option πριν τον κανει τρειντ? αν ναι οκ makes sense, αν οχι τοτε γιατι δεν εκανε το τρειντ και να μπορει ειτε να το ασκησει ειτε πιο πιθανο να μην το ασκησει το τρειντ η σαρλοτ και να μεινει ελευθερος απο αυτους αφηνοντας χωρο στο cap ενω τωρα δεσμευσαν 8Μ
Coperfield7
newbie
Reactions:

Post by Coperfield7 »

karteo wrote: Thu Jun 26, 2025 5:58 am
LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 5:29 am Οι Σανς έστειλαν τον Μίσιτς στους Χόρνετς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα τον ανταλλάξουν εκ νέου ή αν θα τον αποδεσμεύσουν.

δεν εχει λογικη να μεινει σαρλοτ. ειτε θα τον κανουν νεο τρειντ ειτε θα τον αποδεσμευσουν αλλα αυτο θα τραβηξει καιρο σε μια στεγνη αγορα απο γκαρντ. εχουμε την πολυτελεια να περιμενουμε?

επισης δεν καταλαβαινω και πως λειτουργουν πλεον στο ΝΒΑ. το φοινιξ ηταν υποχρεωμενο να ασκησει το option πριν τον κανει τρειντ? αν ναι οκ makes sense, αν οχι τοτε γιατι δεν εκανε το τρειντ και να μπορει ειτε να το ασκησει ειτε πιο πιθανο να μην το ασκησει το τρειντ η σαρλοτ και να μεινει ελευθερος απο αυτους αφηνοντας χωρο στο cap ενω τωρα δεσμευσαν 8Μ
Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο πλέον. Μόνο business και καθόλου αθλητισμός πλέον. Εγώ που ήμουν τρελός NBAκιας μέχρι πριν 6-7 χρόνια το έχω σιχαθεί πλέον. Όταν ολόκληρος Ντόνσιτς δεν ερωτάται καν αν θα γίνει trade, όταν παίκτες μαθαίνουν από το ESPN ότι αλλάζουν πόλη, όταν δεν υπάρχει καμία σύνδεση, παίκτες σύμβολα, μόνο λεφτά και διαφημίσεις, όταν οι παίκτες είναι εταιρείες και στην πραγματικότητα δεν αποφασίζουν οι ίδιοι αλλά το ΔΣ τους, άστο να πάει. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και στις ΗΠΑ χάνει σε τηλεθέαση.
Post Reply