Συμφωνώ 100% για Μάκη, Μίσιτς φαίνεται να επιβεβαιώνει Στεφάνου (ο μοναδικός αξιόπιστος ρεπόρτερ της ομάδας) ότι δεν έχουμε καν συζητήσει.reignman wrote: Wed Jun 25, 2025 1:43 pmEγω θα το πω εδω να ειναι και public.LeRoi wrote: Wed Jun 25, 2025 1:39 pmΟι μέχρι τώρα κινήσεις της ομάδας δείχνουν ότι η ομάδα θα κινηθεί για ένα γκαρντ μετά βεβαιότητας και ίσως και για ένα δεύτερο. Ο βάζελος έδιωξε έναν (Μπράουν) και έφερε δύο (Σόρτς, Τολιόπουλο) αν δεν μου διαφεύγει κάτι. Και επειδή ο βάζελος ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο στα γκάρντ, θα πρέπει να ακολουθήσεις στην ενίσχυση εκεί. Συνεπώς, προσωπικά το αποκλείω να μείνουμε ως έχουμε και μάλιστα με -2 γκάρντ.reignman wrote: Wed Jun 25, 2025 1:35 pm ΑΝ, λεω ΑΝ, ισχυει αυτο... και πορευτει η ομαδα με 2 γκαρντ lottery tickets σαν τον Εvans (που εχει 2 υπερσοβαρους τραυματισμους) που εχει να παιξει 1.5 χρονο μπασκετ και τον Walkup που την εχει κανει ηδη για Βοστωνη για θεραπειες και μπορει να του μεινει η μεση ανα πασα ωρα και στιγμη στα χερια...
Μην ακουσω για κακουχιες, αστρα και φεγγαρια. Μονο αυτο.
Απλά το ένα πρέπει να είναι από το πολύ πάνω ράφι (Μίσιτς, Τζέιμς π.χ.)
Μακητζεμς 35αρη μπεκρομπεμπη δεν ψηνομαι να γηροκομησουμε.
Ο τυπος κοντευει να φτασει σε ηλικια αποσυρσης και ακομα εχει συμπεριφορες εφηβου που ριχνει tantrums. Δεν ξερεις πως θα ξυπνησει, ποιον θα μπουκεταρει (ανθρωπο ή τζαμαρια) και απο ποιο μαγαζι θα τρεχεις να τον μαζευεις ξημερωματα.
Μακρια και αγαπημενοι.
Ο προβληματισμός μου είναι ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές στον δικό μου ορίζοντα. Μαλεντόν έκλεισε Ρεάλ, Μπαμπ Εφές, Μίσιτς κατά τα φαινόμενα θα καταλήξει Φενέρ, Σορτς στον βάζελο. Εμείς τι θα απογίνουμε δηλαδή;