ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post Reply
redcard
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by redcard »

Ας ελπίσουμε να είναι λόγω οριστικών εξελίξεων για το ΣΕΦ, αν όχι μάλλον είναι μοχλός πίεσης.
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

Υποπτεύομαι μοχλό πίεσης για να βάλουν και κάποια πράγματα στη θέση τους, γιατί έχουν πυκνώσει την παρουσία τους στα social και κάποιοι καλοθελητές του Βαγγέλη θαρρώ οι οποίοι έχουν αρχίσει το παραμύθι πάρτε το ΣΕΦ αλλιώς παραδώστε τις μετοχές.

Οι συγκεκριμένοι φαίνεται να στεναχωρήθηκαν μάλιστα περισσότερο από τον Τράκη με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.
Βοριάς
newbie
Reactions:

Post by Βοριάς »

Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάμε και ποια είναι τα εμπόδια που βάζει το κράτος. Ελπίζω την Τετάρτη να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Βοριάς wrote: Wed Jul 02, 2025 3:03 pm Εγώ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ζητάμε και ποια είναι τα εμπόδια που βάζει το κράτος. Ελπίζω την Τετάρτη να ξεκαθαρίσουν όλα αυτά.
δεν εχει καμια σημασια. ειτε θετικα ειτε αρνητικα θα επρεπε να εχει κλεισει το θεμα και πρεπει να κλεισει την Τεταρτη.
Βοριάς
newbie
Reactions:

Post by Βοριάς »

Συμφωνώ, μακάρι να κλείσει θετικά με τη συνέντευξη και ας μη μάθω το παρασκήνιο. Αν όμως πάρει και άλλη αναβολή, θέλω να πουν εμείς θέλουμε αυτούς τους χώρους με αυτούς του όρους χρήσης και το κράτος αντιπροτείνει αυτό και αυτό.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Βοριάς wrote: Wed Jul 02, 2025 3:18 pm Συμφωνώ, μακάρι να κλείσει θετικά με τη συνέντευξη και ας μη μάθω το παρασκήνιο. Αν όμως πάρει και άλλη αναβολή, θέλω να πουν εμείς θέλουμε αυτούς τους χώρους με αυτούς του όρους χρήσης και το κράτος αντιπροτείνει αυτό και αυτό.
σε καθε περιπτωση πιστευω οτι θα βγουν ειδησεις πλεον. δεν ειναι συνηθισμενη κινηση. ειτε εχει κλεισει η συμφωνια για το ΣΕΦ ειτε θα βγουν στη σεντρα και πιστευω οτι θα επρεπε να εχουν ηδη εναλλακτικη για γηπεδο εντος Πειραια ιδιοκτητο και μπορουν μετα με πολυ μεγαλη ευχαριστηση να βαλουν το ΣΕΦ στον κωλο τους.
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Η σοβαρή ιστορία που εχω ακουσει εγω ειναι οτι μας το δινουν μεν αλλα θελει 35εκ για να γινει γηπεδο και οι αφοι λενε ισονομια φερε και 30 γιατι του βαζελα ηρθε ετοιμο
Και κολλαει εκει στο νουμερο και ποιος θα βαλει.
Υπαρχουν και αλλες ιστοριες στα καφενεια αλλα δεν τις υιοθετω. Αν ισχυει κατι αλλο θα περιμενουμε την τεταρτη να μας πουν
Coperfield7
newbie
Reactions:

Post by Coperfield7 »

Δεν έχω ούτε εικόνα ούτε πληροφορίες σχετικά, γιατί ο κατασκευαστικός τομέας δεν είναι το φόρτε μου, αλλά αυτό που φημολογείται από καλοθελητές είναι υποτίθεται η απαίτηση των Αφων για άδεια δομήσεως ξενώνων (δηλαδή ξενοδοχείο) στους περιβάλλοντες χώρους.

Δεν ξέρω αν όντως στέκει αυτή η πληροφορία που διακινείται, και δεν ξέρω αν όντως αυτή την άρνηση την εγείρει το ευρύτερο κράτος ή ο Δήμος (γκούχου γκούχου). Πάντως αυτά είναι περίεργα παιχνίδια ένθεν κακείθεν, και δεν μου αρέσουν καθόλου οι προσπάθειες διαίρεσης του κόσμου.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Coperfield7 wrote: Thu Jul 03, 2025 7:24 am Δεν έχω ούτε εικόνα ούτε πληροφορίες σχετικά, γιατί ο κατασκευαστικός τομέας δεν είναι το φόρτε μου, αλλά αυτό που φημολογείται από καλοθελητές είναι υποτίθεται η απαίτηση των Αφων για άδεια δομήσεως ξενώνων (δηλαδή ξενοδοχείο) στους περιβάλλοντες χώρους.

Δεν ξέρω αν όντως στέκει αυτή η πληροφορία που διακινείται, και δεν ξέρω αν όντως αυτή την άρνηση την εγείρει το ευρύτερο κράτος ή ο Δήμος (γκούχου γκούχου). Πάντως αυτά είναι περίεργα παιχνίδια ένθεν κακείθεν, και δεν μου αρέσουν καθόλου οι προσπάθειες διαίρεσης του κόσμου.
δεν ξερω τι ειδους παιχνιδια ειναι αλλα αν οντως ισχυει αυτο, για το οποιο αμφιβαλλω, τοτε ειναι απλα βλακωδες αιτημα και προφανεστατα μη εφαρμοσιμο και αποδεκτο απο οποιονδηποτε. δεν μπορει να πας να χτισεις εκει ξενοδοχειο με την καμια. θα χτυπαει σε απειρα θεματα οπως χρηση χωρου, αδειες δομησης, συντελεστες δομησης κοκ.

μου φαινεται απολυτως ανυποστατο γιατι δεν θεωρω οτι θα ζητουσαν κατι τετοιο οι αφοι.
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Αυτή πάντως είναι η φήμη που κυκλοφορεί, και υποτίθεται ότι εκτός από τον δήμο εμπλέκεται και ο ερασιτέχνης, αφού άδεια δόμησης για ξενοδοχείο εμπλέκει και το κολυμβητήριο (και δεν είναι τυχαίο, σύμφωνα με την ίδια φήμη, ότι αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε ότι προχωράει το κολυμβητήριο).

Επειδή όμως υπάρχουν εκατέρωθεν πολλοί καλοθελητές (οπαδοί των εκατέρωθεν διοικήσεων), ας κρατήσουμε πάρα πολύ μικρό καλάθι μέχρι να δούμε κάτι επίσημο και δημόσια αναφερόμενο.
Post Reply