ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post Reply
Red Patras
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post by Red Patras »

LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 5:29 am Οι Σανς έστειλαν τον Μίσιτς στους Χόρνετς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα τον ανταλλάξουν εκ νέου ή αν θα τον αποδεσμεύσουν.

Εντελώς Ολυμπιακός Μπι Σι η φάση με τον συγκεκριμένο...
Λογικά waived θα γίνει. Βέβαια γιατί αποφάσισαν οι Χόρνετς να έχουν στο capsheet τους τα μισθά του Μίσιτς μόνο αυτοί το ξέρουν, αλλά θα δούμε.
Δεν μένει πάντως Σάρλοτ για κανένα λόγο.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Coperfield7 wrote: Thu Jun 26, 2025 6:10 am
karteo wrote: Thu Jun 26, 2025 5:58 am
LeRoi wrote: Thu Jun 26, 2025 5:29 am Οι Σανς έστειλαν τον Μίσιτς στους Χόρνετς και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα τον ανταλλάξουν εκ νέου ή αν θα τον αποδεσμεύσουν.

δεν εχει λογικη να μεινει σαρλοτ. ειτε θα τον κανουν νεο τρειντ ειτε θα τον αποδεσμευσουν αλλα αυτο θα τραβηξει καιρο σε μια στεγνη αγορα απο γκαρντ. εχουμε την πολυτελεια να περιμενουμε?

επισης δεν καταλαβαινω και πως λειτουργουν πλεον στο ΝΒΑ. το φοινιξ ηταν υποχρεωμενο να ασκησει το option πριν τον κανει τρειντ? αν ναι οκ makes sense, αν οχι τοτε γιατι δεν εκανε το τρειντ και να μπορει ειτε να το ασκησει ειτε πιο πιθανο να μην το ασκησει το τρειντ η σαρλοτ και να μεινει ελευθερος απο αυτους αφηνοντας χωρο στο cap ενω τωρα δεσμευσαν 8Μ
Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο πλέον. Μόνο business και καθόλου αθλητισμός πλέον. Εγώ που ήμουν τρελός NBAκιας μέχρι πριν 6-7 χρόνια το έχω σιχαθεί πλέον. Όταν ολόκληρος Ντόνσιτς δεν ερωτάται καν αν θα γίνει trade, όταν παίκτες μαθαίνουν από το ESPN ότι αλλάζουν πόλη, όταν δεν υπάρχει καμία σύνδεση, παίκτες σύμβολα, μόνο λεφτά και διαφημίσεις, όταν οι παίκτες είναι εταιρείες και στην πραγματικότητα δεν αποφασίζουν οι ίδιοι αλλά το ΔΣ τους, άστο να πάει. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και στις ΗΠΑ χάνει σε τηλεθέαση.
μονοι τους οι παικτες παρεδωσαν εντελει τα ηνια στις ομαδες-εταιρειες χαριν των τρελων συμβολαιων που απολαμβανουν. εδωσαν πηραν. ετσι καθε τραχανοπλαγιας εχει ευκολα 2μυρια καθαρα στην τσεπη αλλα τον πακεταρουν και τον στελνουν απο τη μια ακρη στην αλλη μεσα σε λιγα λεπτα καποιοι και δεν μπορει να πει κιχ.

σε καθε περιπτωση εγω ημουν και παραμενω αρνητικος στην ελευση Μισιτς και στην αντιμετωπιση του σαν μεσσια απο το ερυθρολευκο κοινο. φοβαμαι οτι αν ερθει θα βγει μεγαλη φλομπα
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Red Patras wrote: Thu Jun 26, 2025 6:29 am

Λογικά waived θα γίνει. Βέβαια γιατί αποφάσισαν οι Χόρνετς να έχουν στο capsheet τους τα μισθά του Μίσιτς μόνο αυτοί το ξέρουν, αλλά θα δούμε.
Δεν μένει πάντως Σάρλοτ για κανένα λόγο.
φυσικα και δεν μενει Σαρλοτ. δεν εχει λογικη αν δεν εισαι παικταρας να σε στειλουν το φλεβαρη και να σε παρουν πισω τον ιουνιο. αν εισαι παικταρας οκ λες οτι εγινε λαθος και διορθωνουν. εδω ο οργανισμος λεει οτι δεν σε υπολογιζω. παραλληλα δεν υπαρχει ομαδα στο ΝΒΑ με ενα τοσο γεματο ντραφτ και νεους που ερχονται να επενδυσει σε ενα 31χρονο 8Μ απο το Cap της.
Coperfield7
newbie
Reactions:

Post by Coperfield7 »

Αυτό που δείχνει πάντως με κάθε τρόπο ο Μίσιτς είναι μάλλον αυτή τη στιγμή το μπάσκετ δεν είναι προτεραιότητα.

Ο Βεζένκοφ αρνήθηκε όλόκληρο το εγγυημένο για να φύγει και αξίωσε μηδέν αποζημίωση από τους Raptors στους οποίους τον έστειλαν με ανταλλαγή οι Kings. Ο Μίσιτς είμαι σίγουρος ακόμα και waive να τον κάνουν, είναι ικανός να περιμένει και 2 και 3 και 6 μήνες χωρίς να συμφωνήσει με ομάδα στην Ευρώπη, μέχρι να εξασφαλίσει μεγάλη αποζημίωση από τους Hornets.

Είναι σε φάση : έχω πάρει 2 ευρωλίγκες, δεν έχω κάτι να αποδείξω, τώρα θα με πληρώσουν όλοι. Με κάθε τρόπο από όλες τις κινήσεις αχνοφαίνεται μία έλλειψη κινήτρου.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Coperfield7 wrote: Thu Jun 26, 2025 6:38 am Αυτό που δείχνει πάντως με κάθε τρόπο ο Μίσιτς είναι μάλλον αυτή τη στιγμή το μπάσκετ δεν είναι προτεραιότητα.

Ο Βεζένκοφ αρνήθηκε όλόκληρο το εγγυημένο για να φύγει και αξίωσε μηδέν αποζημίωση από τους Raptors στους οποίους τον έστειλαν με ανταλλαγή οι Kings. Ο Μίσιτς είμαι σίγουρος ακόμα και waive να τον κάνουν, είναι ικανός να περιμένει και 2 και 3 και 6 μήνες χωρίς να συμφωνήσει με ομάδα στην Ευρώπη, μέχρι να εξασφαλίσει μεγάλη αποζημίωση από τους Hornets.

Είναι σε φάση : έχω πάρει 2 ευρωλίγκες, δεν έχω κάτι να αποδείξω, τώρα θα με πληρώσουν όλοι. Με κάθε τρόπο από όλες τις κινήσεις αχνοφαίνεται μία έλλειψη κινήτρου.
ειναι προφανες αυτο και για μενα και εδω και καιρο. ο παικτης παει για τα λεφτα, ειναι 31, θελει και δικαιως να κανει capitalize την καριερα του και το ονομα του. εμεις τι κανουμε με απασχολει και δεν μου αρεσει ολο αυτο το δραμα που εχει δημιουργηθει γυρω απο τον Μισιτς. Και πιστευω πραγματικα οτι η ομαδα πρεπει να ψαξει για αλλη λυση.

επισης για αλλη μια φορα επαναλαμβανω πως με το ευρωμπασκετ μπροστα που η σερβια λογικα θα παει μακρια, μιλαμε για ενα παικτη που θα αποδωσει αναλογα με το κινητρο του και τη διαθεση του και αναλογα με την κουραση του, με αβεβαιοτητα για το υψος των χρηματων που ζηταει.

ειμαι ξεκαθαρα αρνητικος και θα προτιμουσα μια αλλη λυση. για παραδειγμα θα προτιμουσα να δωσω αρκετα χρηματα στον Εξουμ
redarmy7
newbie
Reactions:

Post by redarmy7 »

karteo wrote: Thu Jun 26, 2025 7:21 am ειμαι ξεκαθαρα αρνητικος και θα προτιμουσα μια αλλη λυση. για παραδειγμα θα προτιμουσα να δωσω αρκετα χρηματα στον Εξουμ
Αν δεν βρει συμβόλαιο στο Ντάλας και στο NBA, είναι σε τοπ προτεραιότητα στον Πειραιά.
Coperfield7
newbie
Reactions:

Post by Coperfield7 »

Καλά, τι συζητάμε τώρα; Πιθανή απόκτηση του Έξουμ που θεωρώ πολύ δύσκολο να μην βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, θα κάνει τα μεταξύ μας ντέρμπι με βάζελο το όργιο του miss match. Αυτομάτως τους αφαιρείς το δικαίωμα να έχουν 2 εκ των Σλούκα, Ναν και Σορτς ταυτόχρονα στην 5δα. Ο τύπος έχει αθλητικότητα και μέγεθος να μαρκάρει από το 1 έως το 4 και τεχνική, χειρισμό και ταχύτητα να παίξει στον άσσο. Τεράστιος πονοκέφαλος για αντιπάλους να κατεβαίνεις με Έξουμ, Φουρνιέ και Έβανς που μπορούν και οι 3 να λειτουργήσουν σαν point forward.

ΥΓ: και τώρα ας πετάξω και το unpopular opinion. Γίνεται πολλή κουβέντα για το ότι χάσαμε στο Κάουνας μεγάλη ευκαιρία. Τώρα, με τα δεδομένα που έχουμε πλέον με την εξέλιξη των παικτών, πόσες πραγματικές ελπίδες είχαμε να το πάρουμε αν δεν περνούσε η Ρεάλ και περνούσε η Παρτιζάν των Exum, Nunnaly, Punter, Leday, Lessort, Avramovic, Madar, Smailagic και κομπάρσο τον Παπαπέτρου); Μήπως αυτός που έχασε τεράστια ευκαιρία ήταν η Παρτίζαν;
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Coperfield7 wrote: Thu Jun 26, 2025 8:33 am Καλά, τι συζητάμε τώρα; Πιθανή απόκτηση του Έξουμ που θεωρώ πολύ δύσκολο να μην βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, θα κάνει τα μεταξύ μας ντέρμπι με βάζελο το όργιο του miss match. Αυτομάτως τους αφαιρείς το δικαίωμα να έχουν 2 εκ των Σλούκα, Ναν και Σορτς ταυτόχρονα στην 5δα. Ο τύπος έχει αθλητικότητα και μέγεθος να μαρκάρει από το 1 έως το 4 και τεχνική, χειρισμό και ταχύτητα να παίξει στον άσσο. Τεράστιος πονοκέφαλος για αντιπάλους να κατεβαίνεις με Έξουμ, Φουρνιέ και Έβανς που μπορούν και οι 3 να λειτουργήσουν σαν point forward.

ΥΓ: και τώρα ας πετάξω και το unpopular opinion. Γίνεται πολλή κουβέντα για το ότι χάσαμε στο Κάουνας μεγάλη ευκαιρία. Τώρα, με τα δεδομένα που έχουμε πλέον με την εξέλιξη των παικτών, πόσες πραγματικές ελπίδες είχαμε να το πάρουμε αν δεν περνούσε η Ρεάλ και περνούσε η Παρτιζάν των Exum, Nunnaly, Punter, Leday, Lessort, Avramovic, Madar, Smailagic και κομπάρσο τον Παπαπέτρου); Μήπως αυτός που έχασε τεράστια ευκαιρία ήταν η Παρτίζαν;
ναι ρε συ και εγω δεν νομιζω οτι δεν θα βρει εκει συμβολαιο. μεχρι και λεικερς μπορει. για να τον παρεις πρεπει να του κανεις δυνατη προσφορα
Dostoevski7
newbie
Reactions:

Post by Dostoevski7 »

Πόσα έπαιρνε αυτός φέτος ξέρουμε;
Εβάν Φουρνιέ: Θρύλε! Για πρώτη φορά ένιωσα ότι έπαιζα για κάτι μεγαλύτερο από εμένα
Coperfield7
newbie
Reactions:

Post by Coperfield7 »

Περίπου εκατομμύρια δολλάρια μικτά, δηλαδή περίπου 1,6 με 1,7 καθαρά. Ευρωλίγκα με τα τωρινα δεδομένα που αξιώνει μέχρι και ο Οτούρου 2 εκατομμύρια, δεν μπορεί να έρθει για λιγότερα από 2,5 - 2,7
Post Reply