Το πένταλτι είναι μεγαλύτερο σκάνδαλο από την κάρτα.
Γιατί στο πέναλτι υπάρχει VAR, ενώ στην κάρτα όχι.
Άντε πες στην κάρτα τον ξεγέλασε ο άλλος και την έδειξε, στο VAR του πέναλτι τι βλέπουν ακριβώς; Τον Τζολάκη με τα χέρια μαζεμένα και κάτω και τον Ράσφορντ να πέφτει πάνω του;
Άντε γαμηθείτε.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
- karteo
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη
ρε ο ρασφορντ ξεκινα να πεφτει απο πριν! μιλαμε για απιστευτο πραγμα
-
sotosg7
- newbie
Ντροπή για την Μπαρτσελόνα και όχι για την ομάδα μας το χθεσινό παιχνίδι, παρά το 6-1 έχω να πω.
Δε γίνεται ολόκληρη Μπαρτσελόνα να χρειάζεσαι αυτά τα καραγκιοζικικια για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό!!
Για την ομάδα μας... θα πρέπει όλοι να δουν το γιατί να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα μετά τα καραγκιοζιλικια της διαιτησίας.
Όσο για τους Καραγκιόζηδες που λένε διάφορα και χαίρονται, ο Ολυμπιακός μπήκε να παίξει στα ίσια το θηρίο. Δεν κλείστηκε και πήγε να παίξει μπάλα. Όχι να καταστρέψει τον αγώνα!!
Δε γίνεται ολόκληρη Μπαρτσελόνα να χρειάζεσαι αυτά τα καραγκιοζικικια για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό!!
Για την ομάδα μας... θα πρέπει όλοι να δουν το γιατί να παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα μετά τα καραγκιοζιλικια της διαιτησίας.
Όσο για τους Καραγκιόζηδες που λένε διάφορα και χαίρονται, ο Ολυμπιακός μπήκε να παίξει στα ίσια το θηρίο. Δεν κλείστηκε και πήγε να παίξει μπάλα. Όχι να καταστρέψει τον αγώνα!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- mark
- newbie
Ξεκάθαρα κι όλας.karteo wrote: Wed Oct 22, 2025 9:18 am ρε ο ρασφορντ ξεκινα να πεφτει απο πριν! μιλαμε για απιστευτο πραγμα
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- mark
- newbie
Είναι που είναι όλοι τους μικροτσούτσουνοι...παραμένουν και ΝΑΝΟΙ αντιολυμπιακοι.sotosg7 wrote: Wed Oct 22, 2025 10:18 am Ντροπή για την Μπαρτσελόνα και όχι για την ομάδα μας το χθεσινό παιχνίδι, παρά το 6-1 έχω να πω.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- newbie
Αδικη ξε-αδικη αποβολη (αδικη φυσικα) ο Μεντι δεν προστατευει την ομαδα οταν μενει με δεκα με αποτελεσμα να παλευουν ο Ρετσος κι ο Πιρολα μονοι τους με τα θηρια. Θυμιζω επισης οτι πισω απο Ρετσο - Πιρολα υπαρχει ο κανενας σε περιπτωση τραυματισμου ή αποβολης. Το γεγονος οτι στο τελος μετα απ'ολα αυτα οι μοναδικες αλλαγες που κανει ο Μεντι ειναι να βαλει μεσα Ταρεμι και Γιαρεμτσουκ με το σκορ ηδη στο 5-1 σε εμενα δειχνει τρυκιμια μυαλου. Εχασε τα αυγα και τα πασχαλια...
Δε λεει κανεις να φυγει ο Μεντι, αλιμονο, αλλα μη τα βλεπουμε κι ολα ροδινα σε ενα παιχνιδι που στραβωσε κι ο Μεντι το στραβωσε ακομα περισσοτερο μη βοηθωντας την ομαδα να αμυνθει καλυτερα μετα την αναμενομενη πιεση απο την Μπαρτσελονα. Ειλικρινα τωρα, μονο εγω εβλεπα οτι το παιχνιδι αυτο ηταν για διψηφιο αριθμο γκολ ετσι οπως πηγαινε μετα το 3-1? Παλι καλα να λεμε που εμεινε στο 6-1, εγω ευχαριστημενος ημουν στο τελος.
Δε λεει κανεις να φυγει ο Μεντι, αλιμονο, αλλα μη τα βλεπουμε κι ολα ροδινα σε ενα παιχνιδι που στραβωσε κι ο Μεντι το στραβωσε ακομα περισσοτερο μη βοηθωντας την ομαδα να αμυνθει καλυτερα μετα την αναμενομενη πιεση απο την Μπαρτσελονα. Ειλικρινα τωρα, μονο εγω εβλεπα οτι το παιχνιδι αυτο ηταν για διψηφιο αριθμο γκολ ετσι οπως πηγαινε μετα το 3-1? Παλι καλα να λεμε που εμεινε στο 6-1, εγω ευχαριστημενος ημουν στο τελος.
Προπονητής της εξέδρας
- oikon7
- newbie
Πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη που κυριολεκτικά εξέθεσαν τους παίκτες ατομικά έναν προς έναν. Άμα ήμουν στη θέση π.χ. του Ρέτσου, θα τον γαμωσταύριζα τον Πετσάλνικο είτε έχει κερδίσει το Κόνφερενς είτε το Γιουρόπα είτε το Τσάμπιονς Λιγκ.pani0202 wrote: Wed Oct 22, 2025 2:44 pm Αδικη ξε-αδικη αποβολη (αδικη φυσικα) ο Μεντι δεν προστατευει την ομαδα οταν μενει με δεκα με αποτελεσμα να παλευουν ο Ρετσος κι ο Πιρολα μονοι τους με τα θηρια. Θυμιζω επισης οτι πισω απο Ρετσο - Πιρολα υπαρχει ο κανενας σε περιπτωση τραυματισμου ή αποβολης. Το γεγονος οτι στο τελος μετα απ'ολα αυτα οι μοναδικες αλλαγες που κανει ο Μεντι ειναι να βαλει μεσα Ταρεμι και Γιαρεμτσουκ με το σκορ ηδη στο 5-1 σε εμενα δειχνει τρυκιμια μυαλου. Εχασε τα αυγα και τα πασχαλια...
Το "κανείς δεν λέει να φύγει ο Μέντι" δεν ξέρω για πόσο θα συνεχίσει να ισχύει. Οι δάφνες του παρελθόντος - όσο ένδοξο κι αν είναι - είναι απλώς το εισιτήριο για να βρεθείς στην αρχή της χρονιάς στη θέση σου. Αν, όμως, μέσα στη χρονιά τα κάνεις μούτι, τότε αλέ. Ισχύει είτε λέγεσαι Μίτσελ είτε Μαρτινς είτε Μεντιλίμπαρ.
-
stamataggelos
- newbie
Παιδιά έφαγαν και τρώνε βασικά, 5άρες και 6άρες άλλες και άλλες ομάδες, δε θα φάμε εμείς? Και ειδικά όταν παίζουμε με 10 παίχτες απέναντι σε μια ομάδα που ούτως ή άλλως είναι δυο σκάλες πάνω από εμάς? Τρώνε 5 και 6 κάτι μεγαθήρια μπροστά στο μέγεθος της ομάδας μας. Εγώ μέχρι το 2-1 έβλεπα μια ομάδα που ξέρει πως να παίξει, βγήκε για να κάνει κι εκείνη το δικό της παιχνίδι, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της.
Αντε και τα έκανε νιμου ο κόουτς και δεν ταμπουρώθηκε η ομάδα μετά την αποβολή. Και? Αντε και έρχεται και άλλη βαριά ήττα. Θα διώξουμε έναν σοβαρό τύπο που έχει μαζέψει χάλια άλλων και άλλων? Για να φέρουμε ποιον διαθέσιμο καλό προπονητή? Θα την στρώσει την ομάδα. Μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε.
Αντε και τα έκανε νιμου ο κόουτς και δεν ταμπουρώθηκε η ομάδα μετά την αποβολή. Και? Αντε και έρχεται και άλλη βαριά ήττα. Θα διώξουμε έναν σοβαρό τύπο που έχει μαζέψει χάλια άλλων και άλλων? Για να φέρουμε ποιον διαθέσιμο καλό προπονητή? Θα την στρώσει την ομάδα. Μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε.
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
- mark
- newbie
Παντως μεγαλος ντορος για το χασαπη
- oikon7
- newbie
Είναι από τις περιπτώσεις που πραγματικά προκαλούν, επειδή επιμένει στο πέναλτι αβαβά ενώ το έχει δει στο VAR.
Eνώ και οι δύο κίτρινες που έδωσε στον Αργεντίνο είναι μουσαντένιες, απίστευτα πράματα.
Πάντως κάποιος να πει στο Μεντιλίμπαρ ότι δεν παίζει VAR σε κίτρινη, μόνο σε κόκκινη. Τον είδα να ζητάει VAR στη 2η κίτρινη του Έσε.