ΔΙΟΙΚΗΣΗ

LeRoi
newbie
Reactions:

Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post by LeRoi »

stamataggelos wrote: Wed Sep 09, 2026 11:30 am Τι ακριβώς έχω χάσει;; Τέθηκε πάλι ζήτημα προπονητή; Πότε; Τι έγινε; Λόγω του Χ με τον Μπέο;
Ο Ερπετόπουλος θεωρεί ειλημμένη απόφαση την αντικατάσταση Μεντιλίμπαρ.

Φήμες θέλουν τον Αλγκουαθίλ να αναλαμβάνει την ομάδα. Ίδωμεν, αν έχουν βάση τα σενάρια.
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

H στοχοποίηση του Μεντιλίμπαρ αποτελεί ύβρι και κηλίδα στην ιστορία του Συλλόγου.

Αυτά που έκαναν οι αεκτζήδες στον Μπάγεβιτς τα κάνουν τώρα οι "δικοί μας" στον Μεντιλίμπαρ, χωρίς μάλιστα ο τελευταίος να μας έχει προδώσει ποτέ.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

Ρε σεις καταλαβαινετε τι λετε? Απο ποτε μια οποιαδηποτε διοικηση δεν εχει το αναφαιρετο δικαιωμα να αλλαξει προπονητη επειδη θεωρει οτι δεν κανει πλεον καλα τη δουλεια του?
Απο ποιους και ποτε γιουχαιστηκε ο Μεντιλιμπαρ? Απο αυτους που δεν ηταν στο γηπεδο? Την αποθεωση γνωρισε στο παιχνιδι με τον Ατρομητο οπου γιουχαιστηκε δυστυχως ο Ελ Κααμπι απο πολλους απο αυτους που θιγονται μηπως και δεν φερθουμε σωστα στον Μεντιλιμπαρ.
Μετα Βαιων και κλαδων θα φυγει, αν φυγει και με μια παχυλη αποζημιωση συνεπεια της ανανέωσης που του εκαναν αυτοι που υποτιθεται οτι δεν τον στηριζουν.
Θελετε να αρχισω να γραφω για προπονητες που απολυθηκαν επειδη βρωμαγε το στομα τους, επειδη και καλα μας κατεστρεψαν, επειδη το επεβαλλε καποιο πολιτικο καθεστως?
Ημαρτον που ελεγε κάποιος συγχωρεμενος!
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 11:33 am
Rower wrote: Wed Sep 09, 2026 11:26 am Τα περι ξεπεσμου επειδη ενδεχεται να αλλαξει η ομαδα ενα προπονητη οταν η απομακρυνση καποιου αλλου οχι απο διοικηση αλλα απο τους οπαδους με κορνεδες που για αυτον τον τροπο απομακρυνσης μερικοι καμαρωναν, το προσπερναω.
Ξεπεσμός είναι να μην έχεις τα @@ ως Διοίκηση να λήξεις αντρίκια μία συνεργασία που δεν δείχνει να βαδίζει καλά και να βάζεις τα minions να κάνουν τη βρώμικη δουλειά σου.

Και δεν ξέρω σε ποιον αναφέρεσαι, αλλά όταν έπεφταν οι κορνέδες εγώ ήμουν 12 και ουδόλως κολακευτική θεωρώ εκείνη την περίοδο για την ομάδα.

Δεν θα κάνουμε τώρα και το μαύρο, άσπρο για να ξεπλύνουμε τις αντικειμενικές ευθύνες κάθε πολυεκατομμυριούχου.

Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τον Πρόεδρο και τον προπονητή του. Αν αυτές οι πρακτικές σε εκφράζουν, φαντάζομαι εκτιμάς και τον Τράκη και τις πρακτικές του.
Ξεπεσμος ειναι και να υποθετεις πραγματα παρουσιαζοντας τα σαν δεδομενο χωρις να εχεις κανενα στοιχειο.

Η αντικειμενικη ευθυνη οποιουδηποτε ιδιοκτητη ομαδας (ειτε ειναι πολυεκατομμυριουχος ειτε οχι) ειναι να κανει οτι θεωρει καλυτερο για να προοδευει η ομαδα του, ειτε το κανει επιτυχημενα ειτε οχι. Αν το κανει επιτυχημενα συνεχιζει να ειναι ο ιδιοκτητης, αν δεν το κανει επιτυχημενα αναγκάζεται ο ιδιος καποια στιγμη να αποχωρησει.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

ρε μαγκιτες 5 ευρω εισοδο ειχε! Ελατε και φωναξτε μεντιλιμπαρ αφου ειστε απο το 20000 που κανουν κερκιδα μονοι τους χωρις την 7 την επομενη φορα...να εχετε και ιδια αποψη για το συμβαινει στο γηπεδο :lol: :lol: :lol:
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

mark wrote: Wed Sep 09, 2026 12:06 pm ρε μαγκιτες 5 ευρω εισοδο ειχε! Ελατε και φωναξτε μεντιλιμπαρ αφου ειστε απο το 20000 που κανουν κερκιδα μονοι τους χωρις την 7 την επομενη φορα...να εχετε και ιδια αποψη για το συμβαινει στο γηπεδο :lol: :lol: :lol:
Sorry, δεν ήξερα ότι για να εκφράσω άποψη θα πρέπει να έρθω στο γήπεδο.

Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα όχι. Γιατί μπορεί και να μου την πέσει κανένας ούγκανος.

«Θύρα 7 ουγκ, δεν θα φωνάξεις το όνομα Μεντιλίμπαρ, ουγκ».
stamataggelos
newbie
Reactions:

Post by stamataggelos »

Κάπου κάτι χάνω...

Ο πρόεδρος δεν τον ανανέωσε και εμφατικά μετά από συνάντηση που όλοι τον είχαν για φεύγα, βγήκε και είπε ότι μένει και συνεχίζουν μαζί και τον στηρίζει με μεταγραφάρες;;; Τώρα έχει πάρει απόφαση ότι θα τον διώξει;

Και πλακώνονται και οι δικοι μας στις κερκίδες για να μην υπάρχουν φωνές υποστήριξης;; Τι γίνεται ρε παιδιά; Πότε έγιναν όλα αυτά; Χάνω επεισόδια!
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

LeRoi wrote: Wed Sep 09, 2026 12:11 pm
mark wrote: Wed Sep 09, 2026 12:06 pm ρε μαγκιτες 5 ευρω εισοδο ειχε! Ελατε και φωναξτε μεντιλιμπαρ αφου ειστε απο το 20000 που κανουν κερκιδα μονοι τους χωρις την 7 την επομενη φορα...να εχετε και ιδια αποψη για το συμβαινει στο γηπεδο :lol: :lol: :lol:
Sorry, δεν ήξερα ότι για να εκφράσω άποψη θα πρέπει να έρθω στο γήπεδο.

Τώρα βέβαια που το ξανασκέφτομαι, καλύτερα όχι. Γιατί μπορεί και να μου την πέσει κανένας ούγκανος.

«Θύρα 7 ουγκ, δεν θα φωνάξεις το όνομα Μεντιλίμπαρ, ουγκ».
Εσυ εχεις δικαιωμα να εκφρασεις αποψη.

Η Θ7 μονο δεν εχει, επειδη οι ειδικοι εχουν αποφανθει οτι η δικη της αποψη ειναι παντα καθοδηγουμενη απο καποιους που και αυτοι με την σειρα τους εχουν αποψη.

Καλα το ελεγε ο Dirty Harry ...
LeRoi
newbie
Reactions:

Post by LeRoi »

Η θύρα 7 δεν εκφράζει άποψη, εκδίδει μανιφέστα.

Και άμα λάχει ρίχνει και ένα απαγορευτικό στην αποθέωση Μεντιλίμπαρ. Δημοκρατικά πάντα.
Rower
newbie
Reactions:

Post by Rower »

stamataggelos wrote: Wed Sep 09, 2026 12:18 pm Κάπου κάτι χάνω...

Ο πρόεδρος δεν τον ανανέωσε και εμφατικά μετά από συνάντηση που όλοι τον είχαν για φεύγα, βγήκε και είπε ότι μένει και συνεχίζουν μαζί και τον στηρίζει με μεταγραφάρες;;; Τώρα έχει πάρει απόφαση ότι θα τον διώξει;

Και πλακώνονται και οι δικοι μας στις κερκίδες για να μην υπάρχουν φωνές υποστήριξης;; Τι γίνεται ρε παιδιά; Πότε έγιναν όλα αυτά; Χάνω επεισόδια!
Εγινε μια συναντηση μεταξυ προεδρου και προπονητη και προφανως συμφωνησαν καποια πραγματα που κανενας δεν ξερει τι ακριβως συμφωνησαν και τι υποσχεθηκε να κανει ο καθενας.

Απο εκεινη την ημερα εγιναν καποιες ηχηρες μεταγραφες στα πλαισια στηριξης στον προπονητη. Κανενας ομως δεν ξερει τι δεσμευτηκαν να κανουν.

Ο καθενας βγαινει απο εκει και περα και λεει το μακρυ και το κοντο του χωρις να ξερει τι εχει ειπωθει, τι εχει συμφωνηθει, ειτε βλεπει τα παιχνιδια της ομαδας και τι γινεται στο γηπεδο ειτε οχι.

Και εγω εχω ακουσει στο γηπεδο πολλους να βριζουν τον Μαρινακη αλλα δεν το κανω θεμα ουτε λεω οτι ειναι εγκαθετοι επειδη του ζητησαν χαρες που δεν τις εκανε, ουτε οτι μπορει να ειναι καθοδηγουμενοι απο καποιον πολιτικο χωρο.
Post Reply