Ο Μουζα το θεωρώ απίθανο να αποχωρήσει με την έλλειψη Ελλήνων που έχουμε
Πώληση σίγουρη θεωρώ τον Ορτέγκα και από εκεί και μετά ο Εσε είναι φαβορί και εννοείται ο Βελντε αν βρεθεί κάτι
Ο Μπρούνο δεν αποκλείω καθόλου να καταλήξει δανεικός για να μείνει 2ος ο Αθανασίου που χρειάζεται στη δήλωση περισσότερο
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
- Red Patras
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Ονιεμαέτσι θα μείνει 100% στο ρόστερ ρε συ. Πιο πιθανό να κινηθούμε για Έλληνα αριστερό μπακ, πχ. Γιαννούλη.daskalos wrote: Fri Jun 20, 2025 10:22 am Ο Μουζα το θεωρώ απίθανο να αποχωρήσει με την έλλειψη Ελλήνων που έχουμε
Πώληση σίγουρη θεωρώ τον Ορτέγκα και από εκεί και μετά ο Εσε είναι φαβορί και εννοείται ο Βελντε αν βρεθεί κάτι
Ο Μπρούνο δεν αποκλείω καθόλου να καταλήξει δανεικός για να μείνει 2ος ο Αθανασίου που χρειάζεται στη δήλωση περισσότερο
Μουζακίτη κανονικά τον κρατάς, αλλά αν έρθει η Γιουβέντους (που ακούστηκε σήμερα) και σου δώσει 20 μύρια ακατέβατα, στέλνεις και Παπακανέλλο δώρο.
- καναπές
- newbie
Καθόλου σίγουρη. Τώρα που θυμήθηκαν να τον βγάλουν στη βιτρίνα είναι αργά, δεν ενδιαφέρεται κανείς. Έπρεπε να ξεκαθαρίσουν από τον Γενάρη ότι δεν υπολογίζεται. Αλλά ήθελαν να μην του μειώσουν την αξία. Τώρα, είναι αργά.
- daskalos
- newbie
Δεν πιστεύω ότι οι ιταλικές τρελαίνονται για Μουζα, δεν είναι λίγο σοφτ για εκεί;; Πιο πολύ μου κάνει για ισπανικέςRed Patras wrote: Fri Jun 20, 2025 10:25 amΟνιεμαέτσι θα μείνει 100% στο ρόστερ ρε συ. Πιο πιθανό να κινηθούμε για Έλληνα αριστερό μπακ, πχ. Γιαννούλη.daskalos wrote: Fri Jun 20, 2025 10:22 am Ο Μουζα το θεωρώ απίθανο να αποχωρήσει με την έλλειψη Ελλήνων που έχουμε
Μουζακίτη κανονικά τον κρατάς, αλλά αν έρθει η Γιουβέντους (που ακούστηκε σήμερα) και σου δώσει 20 μύρια ακατέβατα, στέλνεις και Παπακανέλλο δώρο.
Αλλά εγώ αν πω ότι τα 20 μου ακούγονται κάπως λίγα θα ακουστώ πλεονέκτης;;

Όσο για Έλληνα αρ μπακ, όντως μόνο ο Γιαννούλης θα μπορούσε να είναι επιλογή (δεν με ψήνει προσωπικά καθόλου) γιατί ο Τσιμικας είναι κοντά σε Νότιγχαμ λένε και ο Λυκογιάννης ανανέωσε, δεν βλέπω άλλη περίπτωση
- Sir Eric
- newbie

Που ειναι ο μοντς ρε?
Κλειδωστε το θεμα αυτο και ανοιξτε το παλι 31 Αυγουστου κατα τις 9 το βραδυ.
-
- newbie
Να γυρισει ο Λυκογιαννης, να φορέσω ΜΙΑ φορά την φανέλα με το όνομα του που έχωdaskalos wrote: Fri Jun 20, 2025 10:47 amΔεν πιστεύω ότι οι ιταλικές τρελαίνονται για Μουζα, δεν είναι λίγο σοφτ για εκεί;; Πιο πολύ μου κάνει για ισπανικέςRed Patras wrote: Fri Jun 20, 2025 10:25 amΟνιεμαέτσι θα μείνει 100% στο ρόστερ ρε συ. Πιο πιθανό να κινηθούμε για Έλληνα αριστερό μπακ, πχ. Γιαννούλη.daskalos wrote: Fri Jun 20, 2025 10:22 am Ο Μουζα το θεωρώ απίθανο να αποχωρήσει με την έλλειψη Ελλήνων που έχουμε
Αλλά εγώ αν πω ότι τα 20 μου ακούγονται κάπως λίγα θα ακουστώ πλεονέκτης;;![]()
Όσο για Έλληνα αρ μπακ, όντως μόνο ο Γιαννούλης θα μπορούσε να είναι επιλογή (δεν με ψήνει προσωπικά καθόλου) γιατί ο Τσιμικας είναι κοντά σε Νότιγχαμ λένε και ο Λυκογιάννης ανανέωσε, δεν βλέπω άλλη περίπτωση

Την προκυμαία θα διαβώ και θα σταθώ στην άκρη,
Να ενωθεί με το νερό, το αλμυρό το δάκρυ
Και αιώνια θα προσμένω, το πλοίο να δω να φτάνει
Μέχρι που θα εμφανιστείς ξανά Lara Garcia Dani
Να ενωθεί με το νερό, το αλμυρό το δάκρυ
Και αιώνια θα προσμένω, το πλοίο να δω να φτάνει
Μέχρι που θα εμφανιστείς ξανά Lara Garcia Dani
- Red Patras
- newbie
Φανέλα Ολυμπιακού Λυκογιάννη, ούτε ο ίδιος ο Λυκογιάννης δεν παίζει να έχει.chouk wrote: Fri Jun 20, 2025 11:20 amΝα γυρισει ο Λυκογιαννης, να φορέσω ΜΙΑ φορά την φανέλα με το όνομα του που έχωdaskalos wrote: Fri Jun 20, 2025 10:47 amΔεν πιστεύω ότι οι ιταλικές τρελαίνονται για Μουζα, δεν είναι λίγο σοφτ για εκεί;; Πιο πολύ μου κάνει για ισπανικέςRed Patras wrote: Fri Jun 20, 2025 10:25 am
Ονιεμαέτσι θα μείνει 100% στο ρόστερ ρε συ. Πιο πιθανό να κινηθούμε για Έλληνα αριστερό μπακ, πχ. Γιαννούλη.
Όσο για Έλληνα αρ μπακ, όντως μόνο ο Γιαννούλης θα μπορούσε να είναι επιλογή (δεν με ψήνει προσωπικά καθόλου) γιατί ο Τσιμικας είναι κοντά σε Νότιγχαμ λένε και ο Λυκογιάννης ανανέωσε, δεν βλέπω άλλη περίπτωση![]()
![]()
![]()

- Sir Eric
- newbie
Και μετα ρωταγατε γιατι επεσε το φορουμ το παλιο το ορθοδοξο!chouk wrote: Fri Jun 20, 2025 11:20 amΝα γυρισει ο Λυκογιαννης, να φορέσω ΜΙΑ φορά την φανέλα με το όνομα του που έχωdaskalos wrote: Fri Jun 20, 2025 10:47 amΔεν πιστεύω ότι οι ιταλικές τρελαίνονται για Μουζα, δεν είναι λίγο σοφτ για εκεί;; Πιο πολύ μου κάνει για ισπανικέςRed Patras wrote: Fri Jun 20, 2025 10:25 am
Ονιεμαέτσι θα μείνει 100% στο ρόστερ ρε συ. Πιο πιθανό να κινηθούμε για Έλληνα αριστερό μπακ, πχ. Γιαννούλη.
Όσο για Έλληνα αρ μπακ, όντως μόνο ο Γιαννούλης θα μπορούσε να είναι επιλογή (δεν με ψήνει προσωπικά καθόλου) γιατί ο Τσιμικας είναι κοντά σε Νότιγχαμ λένε και ο Λυκογιάννης ανανέωσε, δεν βλέπω άλλη περίπτωση![]()
![]()
![]()
- Coperfield7
- newbie
Αν πάει ο Τσιμίκας στη Νότιγχαμ, δεν μπορεί να βγάλει διπλό δελτίο να παίζει μία σε εμάς μία σε αυτούς ανάλογα με τις ανάγκες, όπως ο Σπάρταλης στο μπάσκετ;
- Βοριάς
- newbie
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα, νέος στο φόρουμ.
Θέλω οι παίκτες που θα έρθουν να έχουν δυνατό σουτ και να μη φοβάνται να το δοκιμάσουν, βαρέθηκα τα άψυχα πλασεδάκια από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου, ευχαριστώ.
Θέλω οι παίκτες που θα έρθουν να έχουν δυνατό σουτ και να μη φοβάνται να το δοκιμάσουν, βαρέθηκα τα άψυχα πλασεδάκια από οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου, ευχαριστώ.