Κ19
- daskalos
- newbie
Re: Κ19
Κάτσε να δούμε το ρόστερ και της Β όταν αναρτηθεί ώστε να έχουμε εικόνα και των επαγγελματιών εξ αυτών (χωρίς να περιμένω κάποια έκπληξη, μόνο ο Καμπαγιοβανης εκκρεμεί για εμένα), για να κρίνουμε πώς στο περίπου θα μοιραστούν
Το μόνο σίγουρο ότι είναι υπερβολικός ο αριθμός των τερματοφυλάκων που θα το αναλύσω στο επόμενο ποστ
Επίσης τι θα γίνει με το στόπερ από Άντερλεχτ;; Ακόμα τιποτα
Το μόνο σίγουρο ότι είναι υπερβολικός ο αριθμός των τερματοφυλάκων που θα το αναλύσω στο επόμενο ποστ
Επίσης τι θα γίνει με το στόπερ από Άντερλεχτ;; Ακόμα τιποτα
- daskalos
- newbie
Στο θέμα των τερματοφυλάκων που βλέπω μια υπερβολή έχουμε και λέμε
Ο Γεωργακόπουλος έπαιξε στο πρωτάθλημα με Χριστοδουλόπουλο αλλαγή, κάτι που σημαίνει ότι Νικολαιδης και Αρσενικός μένουν ως 3ος και 4ος στην κ19 λογικά
Στη Β επομένως ο Κουράκλης ως αλλαγή του Μπότη (αν παίζει εκει) θα έμοιαζε λογικό σενάριο, όπου θα είναι 3ος ο Καμπαγιοβανης
Και στην Α Τζολακης και Πασχαλακης θα μου φαινόταν λογικό να έχουν για 3ο τους τον Έξαρχο
Πάντως για 3 ομάδες 10 τερματοφύλακες (με τους 7 επαγγελματίες) δεν βρίσκω το λόγο
Θεωρώ ο σωστός αριθμός θα ήταν σύνολο 7 παίκτες άντε και ένας 8ος μη επαγγελματίας
Ο Γεωργακόπουλος έπαιξε στο πρωτάθλημα με Χριστοδουλόπουλο αλλαγή, κάτι που σημαίνει ότι Νικολαιδης και Αρσενικός μένουν ως 3ος και 4ος στην κ19 λογικά
Στη Β επομένως ο Κουράκλης ως αλλαγή του Μπότη (αν παίζει εκει) θα έμοιαζε λογικό σενάριο, όπου θα είναι 3ος ο Καμπαγιοβανης
Και στην Α Τζολακης και Πασχαλακης θα μου φαινόταν λογικό να έχουν για 3ο τους τον Έξαρχο
Πάντως για 3 ομάδες 10 τερματοφύλακες (με τους 7 επαγγελματίες) δεν βρίσκω το λόγο
Θεωρώ ο σωστός αριθμός θα ήταν σύνολο 7 παίκτες άντε και ένας 8ος μη επαγγελματίας
- καναπές
- newbie
Πάντοτε είχαμε υπερβολικά πολλούς τερματοφύλακες. Νομίζω ότι, επειδή συχνά οι τερματοφύλακες είναι late bloomers, φοβούνται να μην τους αποδεσμεύσουν πρόωρα. Ο Έξαρχος ας πούμε και ο Καμπαγιοβάνης εμφανώς δεν υπολογίζονταν πέρυσι, κι όμως ο πρώτος ανανέωσε και ο δεύτερος μάλλον υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ενώ από τους τρεις του 2008 δεν έφυγε κανείς.daskalos wrote: Tue Sep 02, 2025 5:16 pm Στο θέμα των τερματοφυλάκων που βλέπω μια υπερβολή έχουμε και λέμε
Η λογική είναι Μπότης στην Κ23, Γεωργακόπουλος στην Κ19, Κουράκλης ανάμεσα νομίζω στις δύο. Οι υπόλοιποι δεν νομίζω ότι υπολογίζονται.