Mundial 2026

pani0202
member
Reactions:

Re: Mundial 2026

Post by pani0202 »

Γιατι οχι? Εγω θα τους εβαζα στην 4αδα των φαβορι, πισω απο τους γνωστους Γαλλια, Ισπανια, Αργεντινη.
Συμφωνα με αυτα που εχουμε δει μεχρι τωρα για μαυρα αλογα για εκπληξεις - οχι για κουπα βεβαια - εγω βλεπω Μαροκο (βαλε και λιγο Ελ Κααμπι ρε θειο!), Νορβηγια κι ολιγον απο Σουηδια.
Προπονητής της εξέδρας
fabian estay
newbie
Reactions:

Post by fabian estay »

Θα συμφωνήσω για τα Grand φαβορί που λέτε...Απλά το φετινό μουντιάλ με αυτό το πρωτόγνωρο format θα βγάλει πιστεύω μεγάλες εκπλήξεις....Επίσης κάτι ακόμα νέο σε αυτό το μουντιάλ είναι το εξής:
Μέχρι τώρα ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΜΟΥΝΤΙΑΛ είχαμε 4 κατηγορίες Εθνικών, τα μεγαθήρια, τις μεγαλομεσαίες, τις μέτριες και τις κακές ομάδες...Φέτος ΑΠΟ ΠΡΙΝ είχαμε 5 κατηγορίες, τις 3 πρώτες συν τις μετριοκακές και τα λιμά....Και εδώ μπαίνει η μαγεία της διοργάνωσης...

Πχ, στα λιμά πριν την έναρξη μαζί με το Κουρακάο, θα έβαζα Σαουδική Αραβία, Ακρωτήρι, Ιράκ, Παναμά, Ιορδανία και το Ουζμπεκιστάν, αλλά γενικά με αυτά που είδαμε από αυτές τις ομάδες δυσκολεύομαι να τους κατατάξω στα λιμά....Ειδικά τον Παναμά που έτριβα τα μάτια μου με αυτό που έβλεπα κόντρα στη Γκάνα κι ας έχασαν στο τέλος..Ας μην μιλήσω για τις άλλες που έκοψαν βαθμούς....

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που βλέπω...

Υ.Γ: Εσείς εκεί στην Ευρώπη αν θέλετε να δείτε πραγματικά στιγμιότυπα από τους αγώνες, βάλτε με vpn να απολαύσετε τα 30άλεπτα των αγώνων από το Telemundo....Πραγματικά οι Μεξικάνοι κάνουν τρομερές παραγωγές...RESPECT!!!
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Ακομα και το Ιρακ που εφαγε 4αμπαλο για εμενα εκανε μια χαρα εμφανιση. Κι οι Σαοδαραβες του Δωνη μια χαρα το πηγαν, Το Ακρωτηρι βεβαια εκανε τη μεγαλυτερη εκπληξη.

Η μονη ομαδα που εγινε σακος του μποξ ηταν το Κουρασαο κυριως γιατι οι Γερμανοι δεν αστειευονται κι αν σε βρουν χαλαρο θα σου ριξουν οσα μπορουν.
Προπονητής της εξέδρας
Post Reply