O Μαυροπάνος θα είχε νόημα μόνο μέχρι την Τρίτη το βράδυ (για να δηλωθεί στη λίστα). Πέρα από το πανάκριβο συμβόλαιό του, είναι αυτή τη στιγμή πρώτη επιλογή από τον πάγκο σε μια ομάδα που έχει μόλις τέσσερις στόπερ. Κοιτάζει για άλλους στόπερ στην αγορά, απ' ό,τι βλέπω (όπως τον Βρετανό διεθνή Κρέσγουελ, που παίζει στην Τουλούζ), αλλά αν δεν πάρει σήμερα, μου φαίνεται αδύνατον να τον αφήσει να φύγει.chouk wrote: Sun Aug 31, 2025 6:49 amΦιλος και παλιος συνδεσμιτης -με πολλους γνωστους μεσα στην ομαδα- απο προχθες μου ειπε οτι παμε για Μαυροπανο. Μου φανηκε λογικο. Αντε να δουμε.
Εμενα μου αρεσει. Ο Μαντσα απο την αλλη, δεν μου γεμιζει για την ωρα το ματι ως μεταγραφη(για βασικος)
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
- καναπές
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
-
- newbie
Οπως και να ναι καποιοι πρεπει να ερθπυν εστω και την τελευταια στιγμή γιατι η ομαδα αυτη τη στιγμη μάλλον οριακα αποδυναμωμενη ειναι σε σχεση με περσι. Ξαναειπα οτι σοβαρη επενδυση δεν εγινε φετος εν οψιν Τσ.Λ. περιμενουμε λαγους απο καπελα , λαυρακια Λ.Αμερικης , ακαδημιες και μικρα θαυματα. Μονο ο Ιρανος μοιαζει να μπορει να πατησει αμεσα ΤσΛ. Και αν λειπει κατι απο την ομαδα δεν ειναι ο Ποντενσε.
Δεν θα γεννουν τα κοκορια συνεχεια. Ειμαστε θεωρω ακομη σε καλαμι λογω conference. Κατι μας ειπαν οι νορβηγοι περσι , αλλα τα ριξαμε στο χορταρι.
Επισης στην Ελλαδα οι αντιπαλοι εχουν ενισχυθει , ειδικα η αεκ που γλυτωσε απο τον καρναβαλο στον παγκο αλλα και ο παοκ που ειναι πολυ καλος μπροστά.
Οκ ξέρω ειμαι η απαισιοδοξη αποψη.
Δεν θα γεννουν τα κοκορια συνεχεια. Ειμαστε θεωρω ακομη σε καλαμι λογω conference. Κατι μας ειπαν οι νορβηγοι περσι , αλλα τα ριξαμε στο χορταρι.
Επισης στην Ελλαδα οι αντιπαλοι εχουν ενισχυθει , ειδικα η αεκ που γλυτωσε απο τον καρναβαλο στον παγκο αλλα και ο παοκ που ειναι πολυ καλος μπροστά.
- karteo
- newbie
ισχυει. εισαιerisgr wrote: Sun Aug 31, 2025 9:50 am Οπως και να ναι καποιοι πρεπει να ερθπυν εστω και την τελευταια στιγμή γιατι η ομαδα αυτη τη στιγμη μάλλον οριακα αποδυναμωμενη ειναι σε σχεση με περσι. Ξαναειπα οτι σοβαρη επενδυση δεν εγινε φετος εν οψιν Τσ.Λ. περιμενουμε λαγους απο καπελα , λαυρακια Λ.Αμερικης , ακαδημιες και μικρα θαυματα. Μονο ο Ιρανος μοιαζει να μπορει να πατησει αμεσα ΤσΛ. Και αν λειπει κατι απο την ομαδα δεν ειναι ο Ποντενσε.

- cris
- newbie
Προφανως θελουμε να παιξουμε με την μικροτερη σε ηλικια 11αδα στην ιστορια του τσλ.
Θα ειναι ενα καποιο ρισκο. Αριθμητικα θελουμε σεντερ μπακ πηραμε λεει το Μαντσα, οκ καλη μας τυχη, δεν το λεω ειρωνικα μπορει να μαστε τυχεροι. Προσωπικα το μονο σοβαρο θεμα ειναι αυτος ο Ορτεγκα. Δεν θ αλλαζα πολλα αλλα. Εχουμε ηδη πολλα και μετρια εξτρεμ αλλα κανεναν δε νοιαζουν τα εξτρεμ. Μ αρεσουν τα Νασιμεντο και Σιπιονι στρουμφ μεχρι στιγμης ειδικα ο πρωτος. Μ αρεσουν περισσοτερο απο τον Εσε.
Θα ειναι ενα καποιο ρισκο. Αριθμητικα θελουμε σεντερ μπακ πηραμε λεει το Μαντσα, οκ καλη μας τυχη, δεν το λεω ειρωνικα μπορει να μαστε τυχεροι. Προσωπικα το μονο σοβαρο θεμα ειναι αυτος ο Ορτεγκα. Δεν θ αλλαζα πολλα αλλα. Εχουμε ηδη πολλα και μετρια εξτρεμ αλλα κανεναν δε νοιαζουν τα εξτρεμ. Μ αρεσουν τα Νασιμεντο και Σιπιονι στρουμφ μεχρι στιγμης ειδικα ο πρωτος. Μ αρεσουν περισσοτερο απο τον Εσε.