ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post Reply
karteo
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote: Tue Jul 15, 2025 4:59 pm Και υποτιθεται οτι προεχει η αποκτηση του ψηλου, απο οτι λενε

Η προταση στον Λαρι προβλεπει να παει δανεικος φετος.
Επομενως ειτε ανανεωσει και παει δανεικος, ειτε φυγει, η 6αδα με τα ελληνικα διαβατηρια θα ειναι
Βεζενκοφ, Παπ, Γουοκαπ, Ντορσι, Κωστας, Νετζηπογλου
ολα αυτα ειναι κουβεντες που λενε οι δημοσιογραφοι που δεν εχουν ιδεα τι λενε συνηθως.

δηλαδη σκεψου οτι η προταση λενε πως ειναι 1+1+1 και παει δανεικος φετος. δηλαδη πιο αντιφατικο δεν γινεται. και μιλαμε για παικτη 32 ετων.

βλακειες. δεν ξερουν τι λενε.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

karteo wrote: Tue Jul 15, 2025 5:11 pm
Gabriel_Knight wrote: Tue Jul 15, 2025 4:59 pm Και υποτιθεται οτι προεχει η αποκτηση του ψηλου, απο οτι λενε

Επομενως ειτε ανανεωσει και παει δανεικος, ειτε φυγει, η 6αδα με τα ελληνικα διαβατηρια θα ειναι
ολα αυτα ειναι κουβεντες που λενε οι δημοσιογραφοι που δεν εχουν ιδεα τι λενε συνηθως.

δηλαδη σκεψου οτι η προταση λενε πως ειναι 1+1+1 και παει δανεικος φετος. δηλαδη πιο αντιφατικο δεν γινεται. και μιλαμε για παικτη 32 ετων.

αυτο μου φανηκε πολυ περιεργο,
δηλαδη φετος δανεικος, του χρονου ισως επιστρεψει και του παραχρονου βλεπουμε
και υποτιθεται οτι του εχουν προτεινει μια μειωση συμβολαιου 50%, οταν αλλοι ζητανε 3 και 4 εκατομμυρια, κοιτανε να κοψουν 300 χιλιαρικα απο τον λαρι
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote: Tue Jul 15, 2025 5:17 pm
karteo wrote: Tue Jul 15, 2025 5:11 pm

αυτο μου φανηκε πολυ περιεργο,
δηλαδη φετος δανεικος, του χρονου ισως επιστρεψει και του παραχρονου βλεπουμε
και υποτιθεται οτι του εχουν προτεινει μια μειωση συμβολαιου 50%, οταν αλλοι ζητανε 3 και 4 εκατομμυρια, κοιτανε να κοψουν 300 χιλιαρικα απο τον λαρι
βλακειες λενε διαρκως. κανεις δεν ξερει

φαντασου οτι ελεγαν χθες για 50% μειωση και σημερα για βελτιωμενη προταση που ειναι 50% κατω απο οτι επαιρνε.

δηλαδη δεν ξερω με τι εχουν τσακωθει πρωτα. με τα ελληνικα ή με τα μαθηματικα?
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Το ΦΩΣ ξέρει.
Μιτσιτς με Τσεντι Οσμαν και κοουτς Αχταρμαν.
Μόνο εδώ τα αποκλειστικά.
berserker
newbie
Reactions:

Post by berserker »

Δεν βλέπω πως θα καταλήξει ο Micic στον Ολυμπιακό, αναλογιζόμενος την ατάκα του Μπαρτζώκα στην συνέντευξη του, ότι ασχολούμαστε με παίκτες που θέλουν να έρθουν. Δεν ξέρω αν το πρήξιμο που έχουμε φάει εδώ και ένα μήνα είναι το μένος των αρδ να βγάλουν από τη μύγα ξίγκι για τα κλικς, μου φαίνεται πάντως πως και ο ίδιος ο παίκτης πάει για την καλύτερη κονόμα. Με γεια του με χαρά του, εδώ εγώ σα να μην τον θέλω μετά από τέτοιο σίριαλ, πιστεύω κιόλας πως υπάρχουν παίκτες πολύ πιο vfm να καλύψουν τις ανάγκες στο σύνολο της ομάδας, έχοντας κυρίως στο μυαλό παίκτες από την αγορά της Αμερικής.
Post Reply