Αδερφή της! Μάλιστα!! Για την ιστορια να εχουμε να λέμε δηλαδή.καναπές wrote: Thu Sep 04, 2025 5:56 pmΌχι, Αγγελική Κονταλή λέγεται η μάνα του: https://ilia.news/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE ... %BD%CE%B5/stamataggelos wrote: Thu Sep 04, 2025 4:49 pmΜάλιστα!!! Ενδιαφέρον!
Εάν τη μάνα του τη λέμε Κωστούλα, τότε σίγουρα, μιλάμε για την ίδια οικογένεια. Ποδοσφαιρομανα η οικογένεια και η μάνα του Πειραιώτισσα γέννημα θρέμμα αλλά βάζελος.
Κ19
-
stamataggelos
- newbie
Re: Κ19
Ολα πήγαν στην άβυσσο για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη.
- daskalos
- newbie
quote=daskalos post_id=2040 time=1757244283 user_id=113]
Επίσης ο στόπερ Μιλισιτς της Άντερλεχτ για την κ19 περιμένω να έρθει, έμοιαζε καλό πρότζεκτ
[/quote]
Ήρθε και αυτός τελικά έστω και με καθυστέρηση
Για την κ19 βέβαια ο συγκεκριμένος αλλά προφανώς ως επαγγελματίας
Επίσης ο στόπερ Μιλισιτς της Άντερλεχτ για την κ19 περιμένω να έρθει, έμοιαζε καλό πρότζεκτ
[/quote]
Ήρθε και αυτός τελικά έστω και με καθυστέρηση
Για την κ19 βέβαια ο συγκεκριμένος αλλά προφανώς ως επαγγελματίας
- daskalos
- newbie
Καναπέ έχουμε μια σπαζοκεφαλια
Στη λίστα του youth league δεν δηλώθηκαν κάποιοι μικροί Μιχαηλίδης, Μιχαηλίδης νο2, Κτενάς, Καπελλας, Γεωργουλας και Δαρβιρας
Ξέρουμε αν κάποιος εξ αυτών αποχώρησε τελευταία στιγμή;; Η είναι θέματα τραυματισμών μόνο;;
Προφανώς έπρεπε να δηλώσουν έως 40 άτομα αλλά μου κάνει εντύπωση για κάποιους ότι δεν επιλέχθηκαν στους 40
Πχ ο Λαζαρίδης επιθετικά της κ17 προτιμήθηκε από τους μεγάλους Μιχαηλίδη και Κτενά;
Ο Δαρβιρας προφανώς είναι λόγω ανετοιμοτητας
Στη λίστα του youth league δεν δηλώθηκαν κάποιοι μικροί Μιχαηλίδης, Μιχαηλίδης νο2, Κτενάς, Καπελλας, Γεωργουλας και Δαρβιρας
Ξέρουμε αν κάποιος εξ αυτών αποχώρησε τελευταία στιγμή;; Η είναι θέματα τραυματισμών μόνο;;
Προφανώς έπρεπε να δηλώσουν έως 40 άτομα αλλά μου κάνει εντύπωση για κάποιους ότι δεν επιλέχθηκαν στους 40
Πχ ο Λαζαρίδης επιθετικά της κ17 προτιμήθηκε από τους μεγάλους Μιχαηλίδη και Κτενά;
Ο Δαρβιρας προφανώς είναι λόγω ανετοιμοτητας
- καναπές
- newbie
Άντε, αφού δεν θα μπορέσω να δω τους μεγάλους λόγω κοινωνικής υποχρέωσης, να σχολιάσω κι εδώ τους μικρούς:
Στρωτή ομάδα που ξέρει μπάλα, κι ας μην έχει κάποια μονάδα που να λες ουάου. Αυτή η εμμονή της Κ19 και της Κ23 στο 3-4-3 αρχίζει να μου τη δίνει λίγο, αλλά ας είναι.
Ο τερματοφύλακας Καμπαγιοβάνης είναι πραγματικά πανύψηλος (λογικά πάνω από 1,95) και καλός στα πόδια. Δεν χρειάστηκε να κάνει επέμβαση. Τα τρία στόπερ επίσης δεν χρειάστηκαν ιδιαιτέρως: ο Ρολάκης δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι γενικώς, ο νεοαποκτηθείς Μίλισιτς δείχνει ψύχραιμος, ο Καρκατσάλης επιμένω ότι πρέπει να μετακομίσει στα χαφ, αφού είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια κι έχει καλή κάθετη. Ο Αλαφάκης και ο Λιατσικούρας είναι καταφανώς για παραπάνω επίπεδο, κι ελπίζω να παίζουν στην Κ19 μόνο στο Youth League για να κυνηγήσουμε διάκριση. Ο δεξιός μπακ Θεοδωρίδης είναι καλή περίπτωση, όπως και ο ψηλός χαφ Φίλης. Παίζουμε με ένα δεκάρι δεξιά (ο καλός Χάμζα βασικός, αλλαγή μπήκε ο επίσης καλός Κολοκοτρώνης) κι ένα εξτρέμ που συγκλίνει αριστερά (βασικό ο μικρότερος όλων Κότσαλος, μαμούνι τύπου Πνευμονίδη, αλλαγή του ο Βασιλακόπουλος). Ο επίσης πανύψηλος (γενικώς το μπόι δεν μας λείπει) σέντερ φορ Αγγελάκης θα βάλει πολλά γκολ με κεφαλιές αν βελτιώσει λίγο το σημάδι του και θα γίνει πολύ καλός σέντερ φορ αν πάψει να νομίζει ότι θα μπορεί να τους περάσει όλους με τον διασκελισμό του και περάσει αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο και στο προπονητήριο να δουλέψει δύναμη, έκρηξη, ισορροπία και ελαστικότητα. Ο Τζαμαλής που μπήκε στη θέση του πολύ φιλότιμος, αλλά έχασε τα άχαστα. Από τις λοιπές αλλαγές τον αρ. μπακ Φράγκο δεν τον πρόσεξα καθόλου, ενώ ο χτισμένος κοντός αμ. χαφ Γιάνα δείχνει (παρότι έπαιξε λίγο) να ξέρει μπάλα και μου θυμίζει λίγο τον Σιώπη στο πιο μπαλαδόρικο.
Στρωτή ομάδα που ξέρει μπάλα, κι ας μην έχει κάποια μονάδα που να λες ουάου. Αυτή η εμμονή της Κ19 και της Κ23 στο 3-4-3 αρχίζει να μου τη δίνει λίγο, αλλά ας είναι.
Ο τερματοφύλακας Καμπαγιοβάνης είναι πραγματικά πανύψηλος (λογικά πάνω από 1,95) και καλός στα πόδια. Δεν χρειάστηκε να κάνει επέμβαση. Τα τρία στόπερ επίσης δεν χρειάστηκαν ιδιαιτέρως: ο Ρολάκης δεν μου γεμίζει πολύ το μάτι γενικώς, ο νεοαποκτηθείς Μίλισιτς δείχνει ψύχραιμος, ο Καρκατσάλης επιμένω ότι πρέπει να μετακομίσει στα χαφ, αφού είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια κι έχει καλή κάθετη. Ο Αλαφάκης και ο Λιατσικούρας είναι καταφανώς για παραπάνω επίπεδο, κι ελπίζω να παίζουν στην Κ19 μόνο στο Youth League για να κυνηγήσουμε διάκριση. Ο δεξιός μπακ Θεοδωρίδης είναι καλή περίπτωση, όπως και ο ψηλός χαφ Φίλης. Παίζουμε με ένα δεκάρι δεξιά (ο καλός Χάμζα βασικός, αλλαγή μπήκε ο επίσης καλός Κολοκοτρώνης) κι ένα εξτρέμ που συγκλίνει αριστερά (βασικό ο μικρότερος όλων Κότσαλος, μαμούνι τύπου Πνευμονίδη, αλλαγή του ο Βασιλακόπουλος). Ο επίσης πανύψηλος (γενικώς το μπόι δεν μας λείπει) σέντερ φορ Αγγελάκης θα βάλει πολλά γκολ με κεφαλιές αν βελτιώσει λίγο το σημάδι του και θα γίνει πολύ καλός σέντερ φορ αν πάψει να νομίζει ότι θα μπορεί να τους περάσει όλους με τον διασκελισμό του και περάσει αρκετό χρόνο στο γυμναστήριο και στο προπονητήριο να δουλέψει δύναμη, έκρηξη, ισορροπία και ελαστικότητα. Ο Τζαμαλής που μπήκε στη θέση του πολύ φιλότιμος, αλλά έχασε τα άχαστα. Από τις λοιπές αλλαγές τον αρ. μπακ Φράγκο δεν τον πρόσεξα καθόλου, ενώ ο χτισμένος κοντός αμ. χαφ Γιάνα δείχνει (παρότι έπαιξε λίγο) να ξέρει μπάλα και μου θυμίζει λίγο τον Σιώπη στο πιο μπαλαδόρικο.
- καναπές
- newbie
Δαρβίρας (που δεν έχει εμφανιστεί ούτε καν σε αποστολή), Κάπελλας (αρχηγός της Κ17, έκανε σοβαρή εγχείρηση την άνοιξη νομίζω), Κτενάς είναι σίγουρα τραυματίες / ανέτοιμοι. Τον Γεωργούλα δεν τον ξέρω (το ότι ήρθε πέρυσι δεν είναι λόγος αποκλεισμού, δεν υπάρχει ο περιορισμός της διετίας στον κανονισμό του Youth League). O εξτρέμ Χρήστος Μιχαηλίδης παίζει κανονικά στην Κ19, δεν ξέρω γιατί δεν δηλώθηκε. Ο επιθετικός Δημήτρης Μιχαηλίδης έφυγε, πήγε στην Κ19 του Ατρομήτου.daskalos wrote: Sun Sep 14, 2025 1:56 pm Καναπέ έχουμε μια σπαζοκεφαλια
- daskalos
- newbie
Ο Χαμζα όντως 10αρι, όπως και ο Κολοκοτρώνης 10αριζει αλλά και ο εξτρέμ που αναφέρεις Κοτσαλος είναι 8αρι-10αρι και όχι κλασικό εξτρέμ κανονικάκαναπές wrote: Wed Sep 17, 2025 12:42 pm Παίζουμε με ένα δεκάρι δεξιά (ο καλός Χάμζα βασικός, αλλαγή μπήκε ο επίσης καλός Κολοκοτρώνης) κι ένα εξτρέμ που συγκλίνει αριστερά (βασικό ο μικρότερος όλων Κότσαλος, μαμούνι τύπου Πνευμονίδη, αλλαγή του ο Βασιλακόπουλος).
Όπως ήταν ο Τουφακης που χρησιμοποιούταν πλάγια
Ο μόνος καθαρός εξτρέμ από αυτούς που έπαιξαν είναι ο Βασιλακόπουλος ουσιαστικά
- Gabriel_Knight
- newbie
Τωρα παιζουμε με την Μπαρτσελονα, Cosmote 2
edit
κακος οιωνος για το βραδυ
edit
-
BXL
- newbie
Γιατί στα προηγούμενα ματς που η Κ19 πέταγε, η αντρική ομάδα έριξε πεντάρεςGabriel_Knight wrote: Tue Oct 21, 2025 10:00 am Τωρα παιζουμε με την Μπαρτσελονα, Cosmote 2
edit
Τώρα είναι που πιστεύω περισσότερο ότι πάμε για θετικό αποτέλεσμα το βράδυ