Συμπτωματικά είμαστε με τον πατέρα μου στη Δανία στο Aarhus να επισκεφτούμε την αδερφή μου που σπουδάζει και βλέπουμε το ματς στο ξενοδοχείο. Ο πατέρας μου που δεν σκαμπάζει από μπάλα στο 2-0 μου λέει θα φάμε 5-6 σήμερα, καλύτερα αύριο στο δρόμο να μη μιλάμε ελληνικά και μας ακούσουν
Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου - the AI version
-
teokaz
- newbie
Re: Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου - the AI version
Με ένα απλό πρεσινγκ μας αναγκάζουν να γυρίζουμε τη μπάλα μέχρι τον τερματοφύλακα και μετά δεν ξέρουμε τι να την κάνουμε.
Συμπτωματικά είμαστε με τον πατέρα μου στη Δανία στο Aarhus να επισκεφτούμε την αδερφή μου που σπουδάζει και βλέπουμε το ματς στο ξενοδοχείο. Ο πατέρας μου που δεν σκαμπάζει από μπάλα στο 2-0 μου λέει θα φάμε 5-6 σήμερα, καλύτερα αύριο στο δρόμο να μη μιλάμε ελληνικά και μας ακούσουν
-
erisgr
- newbie
Ειμαστε η 1η ομαδα που εβαλε γκολ στη Δανια. Επιτυχια κι αυτο.
Πρεπει να δουμε τα θεματα που εχουμε ψυχραιμα και να κτισουμε πανω στην ομαδα. Και προφανως νσ μεινει ο προπονητης. Αστειοτητες τα περι αλλαγής του, ειδικα απο κατι ξενους περαστικους καραγκιοζηδες τυπου πογιετ.
Απλα πρεπει να δουμε λιγο πως αντιμετωπιζουμε το παιχνιδι οταν δεν εχουμε την μπαλα στα πόδια μας.
Πρεπει να δουμε τα θεματα που εχουμε ψυχραιμα και να κτισουμε πανω στην ομαδα. Και προφανως νσ μεινει ο προπονητης. Αστειοτητες τα περι αλλαγής του, ειδικα απο κατι ξενους περαστικους καραγκιοζηδες τυπου πογιετ.
Απλα πρεπει να δουμε λιγο πως αντιμετωπιζουμε το παιχνιδι οταν δεν εχουμε την μπαλα στα πόδια μας.
- oikon7
- newbie
Στο εντός με τους Δανούς χάσαμε την 1η θέση. Στο εκτός με τους Σκωτσέζους χάσαμε τη 2η θέση και την περίπτωση νοκ άουτ. Και σήμερα στο εκτός με τους Δανούς χάσαμε ακόμη και το μονοπάτι του Nations League, μιλάμε για τρία στα τρία! Θα έλεγα ότι αυτά έχουμε να τα δούμε από την εποχή του Παναγούλια, αλλά τουλάχιστον ο Αλκέτας μας πήγε στο Μουντιάλ - σε μια εποχή που οι ομάδες που συμμετείχαν στην τελική φάση ήταν πολύ λιγότερες από τώρα.
Σόρι παίδες, για μένα βασικός (για να μην πω μοναδικός) υπεύθυνος είναι η γριά της Γριάς και πρέπει να πάρει πόδι άμεσα. Είναι ελάχιστες οι ευκαιρίες για την Εθνική να πάει σε μεγάλη διοργάνωση, δεν είναι δυνατόν να τις σπαταλάμε έτσι για να κάνει δοκιμές στου κασιδιάρη το κεφάλι ο Ιβάν λες και περιμένει να αναδείξει ταλέντα που θα πάρουν μεταγραφή από το Καυταντζόγλειο στη Λεωφόρο.
Σόρι παίδες, για μένα βασικός (για να μην πω μοναδικός) υπεύθυνος είναι η γριά της Γριάς και πρέπει να πάρει πόδι άμεσα. Είναι ελάχιστες οι ευκαιρίες για την Εθνική να πάει σε μεγάλη διοργάνωση, δεν είναι δυνατόν να τις σπαταλάμε έτσι για να κάνει δοκιμές στου κασιδιάρη το κεφάλι ο Ιβάν λες και περιμένει να αναδείξει ταλέντα που θα πάρουν μεταγραφή από το Καυταντζόγλειο στη Λεωφόρο.
- oikon7
- newbie
Επίσης θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τι ακριβώς ρόλο παίζει αυτό το μαλακομπούκωμα ο γιος Γκαγκάτση.
Είναι απίστευτο να κατεβαίνει σε κάθε παιχνίδι η Εθνική με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα λες και κάνουμε πασαρέλα το εμπόρευμα, αντί να τα δίνουμε όλα για το αποτέλεσμα.
Είναι απίστευτο να κατεβαίνει σε κάθε παιχνίδι η Εθνική με εντελώς διαφορετική ενδεκάδα λες και κάνουμε πασαρέλα το εμπόρευμα, αντί να τα δίνουμε όλα για το αποτέλεσμα.
- karteo
- newbie
καταρχην ο Γιοβανοβιτς ειναι σοβαρος προπονητης αλλα μετριος. δεν πρεπει να αλλαξει φυσικα. δεν εχει και νοημα. αλλα δεν γινεται να στηνεις την ομαδα ετσι χθες.
δηλαδη με δεδομενο οτι ο μαυροπανος ειναι σταθερα κακος, δεν του βαζεις δεξι μπακ διπλα του τον ροτα, και δεν βαζεις τον ζαφειρη στη δυαδα αμ χαφ για να βαλεις μπροστα τον μπακασετα και να τον χωρεσεις, και δεν κανεις build up χωρις ρετσο στην αμυνα και βαγιαννιδη στο δεξι ακρο. ο ζαφειρης επαιζε σε λαθος θεση, πισω απο τον επιθετικο ειναι, και ο μπακασετας παλι σε λαθος θεση, πισω απο τον προπονητη στον παγκο ειναι η θεση του. και μετα σε ενα τετοιο ματς πας και βαζεις μπροστα τον ιωαννιδη που με το γκολ εχει τσακωθει περισσοτερο απο την γκομενα του.
εγκληματικη 11αδα χωρις ποδοσφαιρικη λογικη τελειως παιζοντας ενα στυλ παιχνιδιου λες και εισαι η εθνικη γερμανιας, ισπανιας, πορτογαλιας. δεν εισαι.
δηλαδη με δεδομενο οτι ο μαυροπανος ειναι σταθερα κακος, δεν του βαζεις δεξι μπακ διπλα του τον ροτα, και δεν βαζεις τον ζαφειρη στη δυαδα αμ χαφ για να βαλεις μπροστα τον μπακασετα και να τον χωρεσεις, και δεν κανεις build up χωρις ρετσο στην αμυνα και βαγιαννιδη στο δεξι ακρο. ο ζαφειρης επαιζε σε λαθος θεση, πισω απο τον επιθετικο ειναι, και ο μπακασετας παλι σε λαθος θεση, πισω απο τον προπονητη στον παγκο ειναι η θεση του. και μετα σε ενα τετοιο ματς πας και βαζεις μπροστα τον ιωαννιδη που με το γκολ εχει τσακωθει περισσοτερο απο την γκομενα του.
εγκληματικη 11αδα χωρις ποδοσφαιρικη λογικη τελειως παιζοντας ενα στυλ παιχνιδιου λες και εισαι η εθνικη γερμανιας, ισπανιας, πορτογαλιας. δεν εισαι.
- cris
- newbie
προσωπικά θέλω να πιστέψω σε αυτη την ομάδα που ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΜΠΑΛΑ αλλα εχω τα οπαδικα μου κολλήματα και δεν καταλαβαινω τους πρασινους προπονητες που παιρνουμε στην εθνικη και τα κομπλεξ τους
Τζολακης, Ρετσος, Μουζακιτης, Κωστούλας σε αυτη τη σειρα πρέπει να ειναι μεσα
Τι Μπακασετες, και Ζαφειρης εχει κανει 10 λαθη σε 3 ματς, και Μασουρες και δεν συμμαζευεται
βαλε μεσα τους πρωταθλητες ρε ηλιθιε που ξερουν απο προκρισεις
βεβαια αν κανουμε πασαρελα το εμπορευμα οπως λεει παραπανω με γκαγκατσιδες και σερβους τοτε εξηγείται
πρέπει να προωθηθούν τα απούλητα
Τζολακης, Ρετσος, Μουζακιτης, Κωστούλας σε αυτη τη σειρα πρέπει να ειναι μεσα
Τι Μπακασετες, και Ζαφειρης εχει κανει 10 λαθη σε 3 ματς, και Μασουρες και δεν συμμαζευεται
βαλε μεσα τους πρωταθλητες ρε ηλιθιε που ξερουν απο προκρισεις
βεβαια αν κανουμε πασαρελα το εμπορευμα οπως λεει παραπανω με γκαγκατσιδες και σερβους τοτε εξηγείται
πρέπει να προωθηθούν τα απούλητα
- pani0202
- newbie
Τα εγραφα και πριν το παιχνιδι οτι θα φαμε τριμπαλο παλι, και δικαιωθηκα δυστυχως. Ταλεντο υπαρχει, αλλα δεν υπαρχει "ομαδα". Καναμε 2-3 καλες εμφανισεις σε παιχνιδια χωρις αγχος και σημασια, κατι Nations League και φιλικα και καποιοι νομισαν οτι ξαφνικα γιναμε Βραζιλια και μπορουμε να παιζουμε τζογο μπονιτο απεναντι σε μπαρουτοκαπνισμενες ομαδες σαν τη Δανια και την Σκωτια. Οταν ζορισαν τα πραγματα εφτασε το σκατο στην καλτσα, φαγαμε τα μουτρα μας, και τωρα ψαχνουμε να βρουμε τι φταιει.
Πρωτα απ'ολα προπονητης που τρωει 9 τεμαχια σε 3 παιχνιδια στο χαλαρο και με κατω τα χερια δε μπορει να σταθει πλεον στην ομαδα. Ξεκιναμε απο εκει. Αν μεινει η γρια δινεις στραβο μηνυμα και πας για νεες σφαλιαρες. Για το ποιοι αξιζει να μεινουν και να παιζουν ας αποφασισει ο νεος προπονητης, αλλα η ομαδα πρεπει να ξεκιναει απο την αμυνα, κι η αμυνα που παιξαμε με τη γρια ηταν εγκληματικη και νομιζω το βλεπαμε και το λεγαμε ολοι εδω και καιρο.
Καλο υλικο ναι, υπαρχει. Κι ερχεται κι αλλη καλη φουρνια απο την εθνικη νεων. Αλλα θα πρεπει να κανουμε τα κουμαντα μας να αξιοποιησουμε αυτην την συγκυρια γιατι θα ειναι κριμα να παει αυτη η ταλαντουχα φουρνια ακλαυτη χωρις συμμετοχη σε καποιο Euro ή μουντιαλ.
Πρωτα απ'ολα προπονητης που τρωει 9 τεμαχια σε 3 παιχνιδια στο χαλαρο και με κατω τα χερια δε μπορει να σταθει πλεον στην ομαδα. Ξεκιναμε απο εκει. Αν μεινει η γρια δινεις στραβο μηνυμα και πας για νεες σφαλιαρες. Για το ποιοι αξιζει να μεινουν και να παιζουν ας αποφασισει ο νεος προπονητης, αλλα η ομαδα πρεπει να ξεκιναει απο την αμυνα, κι η αμυνα που παιξαμε με τη γρια ηταν εγκληματικη και νομιζω το βλεπαμε και το λεγαμε ολοι εδω και καιρο.
Καλο υλικο ναι, υπαρχει. Κι ερχεται κι αλλη καλη φουρνια απο την εθνικη νεων. Αλλα θα πρεπει να κανουμε τα κουμαντα μας να αξιοποιησουμε αυτην την συγκυρια γιατι θα ειναι κριμα να παει αυτη η ταλαντουχα φουρνια ακλαυτη χωρις συμμετοχη σε καποιο Euro ή μουντιαλ.
Προπονητής της εξέδρας
- oikon7
- newbie
Εγώ βλέπω ότι θα την κρατήσει τη γριά της Γριάς το Γκαγκατσόμουτρο. Ίσως δεν πάει τόσο καλά η βιτρίνα. Δυστυχώς έχει αρχίσει η αποδόμηση μιας από τις καλύτερες φουρνιές Ελλήνων ποδοσφαιριστών για να βγάλουν φράγκα δυο-τρεις νταβατζήδες. Ο Γιοβάνοβιτς είτε είναι ηλίθιος και κατέβασε τρεις αλλοπρόσαλλες ενδεκάδες στα τρία πιο κρίσιμα παιχνίδια της τετραετίας είτε είναι πουλητάρι. Ή και τα δύο.
- karteo
- newbie
η ομαδα πρεπει να κανει ανανεωση σωστη. με μπακασετα η μονη που γαμησε ειναι η τραμπζονσπορ και με κουρμπελη κανεις. η λογικη της ομαδας ειναι λαθος και δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια συνομωσια ιδιαιτερη. αυτα που εκανε ο γιοβανοβιτς για μενα δεν ειναι θεματα μανατζερικων. βαζει τον ζαφειρη στα δυο αμ χαφ που δεν υπαρχει αυτο μονο και μονο για να χωρεσει τον αρχηγο και καλα Μπακασετα. βλακωδες τελειως. και τον ιωαννιδη φορ αλλη βλακεια. και οι δυο εχουν κανει τις μεταγραφες τους. γιατι να τους βαλει δηλαδη για μανατζεριλικια.
occam's razor ειναι παιδια. δεν υπαρχει συνομωσια. απλα ο γιοβανοβιτς εκανε μεγαλο σφαλμα στην 11αδα. πας να παιξεις με τη δανια που σε εχει σε τρεξιματα και δυναμη με ροτα διπλα στον μαυροπανο που και οι δυο ειναι κακιστοι στην πιεση και ακαταλληλοι για ψηλο επιπεδο και πας και παιζεις build up!??! και στα χαφ κουρμπελη μπακασετα που τους περναμε και εμεις αν δεν εχουμε πιει. και τον ζαφειρη σε λαθος θεση που δεν την ξερει.
το θεμα ειναι οτι ο προπονητης εκανε εγκληματικα λαθη λογω κακης εκτιμησης
occam's razor ειναι παιδια. δεν υπαρχει συνομωσια. απλα ο γιοβανοβιτς εκανε μεγαλο σφαλμα στην 11αδα. πας να παιξεις με τη δανια που σε εχει σε τρεξιματα και δυναμη με ροτα διπλα στον μαυροπανο που και οι δυο ειναι κακιστοι στην πιεση και ακαταλληλοι για ψηλο επιπεδο και πας και παιζεις build up!??! και στα χαφ κουρμπελη μπακασετα που τους περναμε και εμεις αν δεν εχουμε πιει. και τον ζαφειρη σε λαθος θεση που δεν την ξερει.
το θεμα ειναι οτι ο προπονητης εκανε εγκληματικα λαθη λογω κακης εκτιμησης