ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

mark
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη

Post by mark »

ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!

παμε για εκδικηση με γιουβε?
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Voikon
newbie
Reactions:

Post by Voikon »

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

ΣΑΣ ΓΜΑΜΕ ΜΕ ΜΠΙΑΝΚΟΝΕ
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Επικη νικη ετσι οπως ηρθε. Με κακο πρωτο ημιχρονο, καλο 2ο, αδικο (για εμενα) πεναλτι ισοφαρισης, και μετα επικη επιστροφη για το 1-2 και ηρωικο σωσιμο του Ρετσου επανω στη γραμμη για να μεινει η νικη. Περιμενουμε αντιπαλο τωρα κι οτι γινει.
Προπονητής της εξέδρας
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Τρομερη εμφανιση στο β ημ. Πολυ πιστη και δυναμη , πατησε τους καπως πιο τεχνικους αλλα ελαφρους και αδυναμους ολλανδους.

Εξαιρετικες αλλαγες αυτη τη φορα ειδικα ο σιπιονι για μενα ηταν αποκαλυψη και αλλαξε ολη την εικονα του κεντρου. Ξεκαθαρα δικαιουται περισσοτερο χρονο. Προφανως επρεπε να βγει ο ελκααμπι ηταν ο χειροτερος μας παικτης.
Στη φαση του Ρετσου αποδειχτηκε για αλλη μια φορα οτι ο Θεος ειναι Ελληνας.
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

Χρυσές σελίδες γράφεις στην ιστορία σου....!!!!

Πρώτη νίκη μέσα στην Ολλανδία!!

Πρώτη χρόνια στη νέα μορφή της διοργάνωσης και είμαστε στη συνέχεια της διοργάνωσης. Για το μέγεθος μας είναι επιτυχία, κι ας αποκλείσουμε στη συνέχεια!!!

3 σερί νίκες, 3 σερί ευρωπαϊκές νίκες στο Τσάμπιονς λιγκ

Νίκη που μας δίνει βαθμούς και μας ανεβάζει ακόμα περισσότερο στο ranking , μαζί με αυτούς που θα πάρουμε από τη 18η θέση!!

18η θέση ανάμεσα σε 36 ομάδες και κάπου εδώ αναρωτιεσαι και λες, αν είχαμε πάρει τις νίκες με Πάφο και Αϊντχόφεν που θα φτάναμε; Οριακά θα μέναμε εκτός πρώτης οκτάδας!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!

Να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος στη συνέχεια και μέχρι τότε συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

oikon7 wrote: Wed Jan 28, 2026 9:56 pm Έλα ΤΕΛΟΣ 1-2

ΘΡΙΑΜΒΟΣ

18οι μέχρι στιγμής, δεν έχουν τελειώσει τα υπόλοιπα

Αν έχω καταλάβει σωστά πώς δουλεύει το πράγμα, πάμε για πλέι οφφ με τον 15ο που είναι προς το παρόν η Αταλάντα
κληρωση με τον 15ο και 16ο
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Επικη νικη
Και η ομαδα εχει αλλαξει ευρωπαικο επιπεδο πια
Ουτε γκολ δεν ειχαμε βαλει εκει 50 χρονια, κοιτουσαμε σα χαζοι τους αλλους να παιζουν
Τωρα ειμαστε σαν ποδοσφαιρικο προιον γενικα (σε ενα ματς ολα μπορει να συμβουν) πανω απο τον Αγιαξ

Επικα πραγματα
Χωρις αγχος συνεχιζουμε
Αταλαντα η Λεβερκουζεν τωρα
Darth Kafrius
newbie
Reactions:

Post by Darth Kafrius »

-Κανένα πέναλτι, μαζεύει τα χέρια, τι να κάνει, να τα κόψει;
Είδαμε και το κορυφαίο, να είναι ξαπλωμένος Ολλανδός, να κάνουν κανονικά επίθεση για ένα λεπτό και μόλις κλέβουμε και φεύγουμε για αντεπίθεση σταματάει το παιχνίδι για τον πεσμένο...

- Στο β', ειδικά απ' όταν διόρθωσε το κουλό με τα δύο φορ, παίξαμε πολύ ωραία μπάλα απέναντι σε έναν μετριότατο Άγιαξ που μας έκανε, όμως, γιο γιο στο πρώτο. Ο Ελ Καμπί ήταν εμφανώς εκτός παιχνιδιού, και εγώ απόρησα που νόμιζα ότι θα παίζαμε με αντεπιθέσεις αλλά τελικά πολύ καλά έκανε και κράτησε τον Ιρανό μέσα.

-Τουλάχιστον το μούφα πέναλτι έδωσε αφορμή να κάνει επιτέλους ο Μέντι εγκαίρως αλλαγές και να βάλει το πουλέν, τον Σιπιόνι, που έκανε πάλι (όπως και με την Άρσεναλ) ματσάρα. Ελπίζω να πάρει - επιτέλους- πολλές ευκαιρίες από εδώ και πέρα και να μην ξαναδούμε το ανέκδοτο με το μουστάκι.

-Ρέτσος έχει κάνει απίστευτη ματσάρα!

- Επειγόντως στόπερ και ακραίο μπακ, ο Ορτέγκα είναι πολύ φιλότιμος και συμπαθής αλλά την έχει την μ@λακία στο τεσπάκι...

υγ Το μεγάλο όπλο ήταν ο μπιγκ μπράδερ που ήταν μέσα στο γήπεδο. Είναι άχαστος.
(πρώτη φορά πήγε σε επίσημο ματς 😁).
Last edited by Darth Kafrius on Wed Jan 28, 2026 10:13 pm, edited 1 time in total.
I find your lack of faith disturbing.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Παντως ημουν σιγουρος οτι θα σωσουμε την προκριση.... εχουμε μεταλλο...εχουμε θειο Μεντι!

Εννοω οτι θα καναμε το 3/3 οχι σημερα μονο!
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
καναπές
newbie
Reactions:

Post by καναπές »

Darth Kafrius wrote: Wed Jan 28, 2026 10:10 pmυγ Το μεγάλο όπλο ήταν ο μπιγκ μπράδερ που ήταν μέσα στο γήπεδο. Είναι άχαστος.
(πρώτη φορά πήγε σε επίσημο ματς 😁).
Όπως εγώ, που λέω ότι έχω 100% ποσοστό σε νίκες ως προπονητής γιατί σ' έναν αγώνα του γιου μου όταν ήταν μικρός αρρώστησε ο προπονητής και μ' έβαλε να προπονήσω. Ένα δύσκολο, αλλά πειστικό 1-0 που θα μείνει στην ιστορία.
Post Reply