ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

cris
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post by cris »

Στο περσινο φ4 είχαμε Walkup Goss τραυματίες, ούτε Ward oύτε ΜcKissic, Dorsey εκτος τοπου και χρονου, και 2 αργα σεντερ μονο
Η ομαδα εχει αλλαξει τελείως, αλλα ακόμα δεν εχει αποδειξει οτι μπορει στην 4η περιοδο να ματσαρει σε σκληράδα Ρεαλ και Φενερ. Μονακο δεν λεω γιατι ειναι 7 παικτες αυτοι και μαλλον θα διαλυθουν μεχρι τοτε.
Κανονικα η ομαδα πρεπει να παιξει ολοκληρωτικο μπασκετ και να μην παει το ματς σε 4η περιοδο με Ρεαλ η Φενερ

Απο εκει και περα ο 1ος εχει 17 νικες και ο 9ος 15. Μια διαβολοβδομαδα να σου στραβώσει αλλαξαν τα παντα.
Αυτη η βδομαδα ειναι κρισιμη που ειμαστε σε φορμα χωρις απωλειες να παρουμε 2 νικες
Μετα θελουμε 7-5 στα τελευταια 12 ματς (τα 8 με τοπ ομαδες παντως) για να μαστε 4αδα και θα το κανουμε

Θελει συνεχη ενεργεια και να μην παρουν τα μυαλα μας αερα ειδικα γυρω απο την ομαδα θα χαλασουν το μυαλο της ομαδας.

Πχ ο βαζελος δειχνει περιγελος αλλα αν κατεβαζει την επομενη βδομαδα Ναν και Χεις Ντειβις δεν τον λες περιγελο.
Η διοργανωση ειναι πολυ δυσκολη γιατι ευνοει στο τελος τους παικτες που εχουν μεταλο νικητη κι οχι την ομαδα που παιζει το καλυτερο μπασκετ

Σε σειρα 5 ματς o Mπαρτζωκας εχει χασει 1 απο τις 8 σειρες των τελευταιων 4 ετων βαζελος χ 4, φενερ, μονακο, ρεαλ, μπαρτσε
Σε μονα ματς f4 εχει χασει 3 ημιτελικούς και μετα βιας περασει ενα ημιτελικο κι εκει ακομα με μονακο εκανε τραγικο 1ο ημιχρονο και το γυρισαμε με θαυμα
Εγω πιστευω σοβαρα φταινε οι οπαδοι και η περιρρεουσα ατμοσφαιρα. Παμε στα φ4 σαν να παμε σε τελετη απονομης
Last edited by cris on Sun Feb 01, 2026 10:41 am, edited 1 time in total.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

Δεν παύει να είναι άθλημα και δεν παύουν να είναι άνθρωποι.

Βάσει δυνατοτήτων μπορούσαμε να έχουμε 1-2 περισσότερα κατσαρόλια αλλά εμάς δε θα πρέπει να παύει να μας νοιάζει το θέαμα. Να είμαι ειλικρινής ειδικά για το μπάσκετ δεν έχω παράπονο ακόμα και για τις ''αποτυχίες''. Θα έλεγα ότι περισσότερο ότι ήθελα να ανταμειφθούν οι κόποι ΑΦΩΝ, ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΡΟΥ και παιχτών που σχεδόν πάντα (με εξαίρεση τη σλουκαινα) είναι συμπαθείς και μια οικογένεια.

Η αλήθεια είναι ότι στα καλά μας διαστήματα παίζουμε τρομακτικό μπάσκετ που κερδίζει τον κόσμο και εξακολουθούμε να έχουμε ένα σύνολο από ΤΥΠΑΔΕΣ που όλοι είναι ένας και ένας και κανένας παράτερος.

Από την άλλη τα blackout που τρώμε είναι απόλυτα. Δηλαδή από μια απόδοση 95% πέφτουμε στο 5%. Αυτό όμως νομίζω έχει ήδη διορθωθεί αρκετά, αντιδρούμε και συνεχίζουμε βήμα-βήμα για το στόχο μας.

Χρήστο δεν είναι μόνο περιρρέουσσα ατμόσφαιρα. Δυσχεραίνει πολύ την κατάσταση ότι είμαστε και τραγικά αμπάσκετοι σαν οπαδοί... Νομίζω ότι αυτό δε θα λυθεί ούτε με το νέο γήπεδο. Απλά όσοι γουστάρουν...θα γουστάρουν περισσότερο.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

στην Ελλαδα ολοι ειναι αμπασκετοι γιατι ειναι οπαδοι της νικης
οπως ελεγα σε φιλο ...βαζελο... αν ειχαν αυτοι οποιοδηποτε αλλο ροστερ στην αρχη της χρονιάς (πχ της φενερ, της ρεαλ, του ολυμπιακου, της μπαρτσελονα, της εφες...) πάλι θα σου έλεγαν ότι ειναι το απολυτο φαβορι...
δεν μπορουμε να καταλαβουμε τη διοργανωση οτι μια τοπ ομαδα δεν παιρνει καθε χρονο τον τιτλο απο τα αποδυτηρια η απλα επειδη το απαιτουν οι οπαδοι
οτι παιζουν κι αλλοι
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

cris wrote: Sun Feb 01, 2026 10:09 am Η διοργανωση ειναι πολυ δυσκολη γιατι ευνοει στο τελος τους παικτες που εχουν μεταλο νικητη κι οχι την ομαδα που παιζει το καλυτερο μπασκετ
οι καλυτερες ομαδες της Ευρωλιγκα πανε στο Final Four
οι καλοι παικτες κερδιζουν το Final Four
φετος θα το παρουμε γιατι θα εχουμε την καλυτερη ομαδα και πληθωρα καλων παικτων
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Πολλα λαθη, που εχουν γινει ολα ποντοι, ο Σασα εκτος αγωνα με οτι τροπο μποροουν, ο josef δεν κανει , πολυ αγυμναστος πολυ μετριος. Ελπιζω να επιστρεψει ο αλλος ηταν καπως καλυτερος. . Καταστροφικες αλλαγες που βγηκαν οι φουρνιε γουοκαπ στο 2ο δεκαλ.
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Εκνευριστικο να θελει να χανει το ματς με τον ιδιο τροπο συνεχεια. Ο Σασα τα εχει φτυσει δεν φτανει την μπαλα τον αφηνει μεσα ξανα στους 10 η διαφορα τετελεσται...
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

τι κουτες επιλογες ηταν τωρα αυτες?
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

λαθος πασα μαλλον....αλλα φουρνιεεεεεε
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Τα σερνει, ξυριζουν το παρκε
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Επρεπε να ακουμπησουμε την μπαλα στον.μιλου στις επιθεσεις στην παραταση. Επαιξε λαθος και ο ντορσει και ο φουρνιε

Κριμα κριμα για την προσπαθεια
Post Reply