ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
- pani0202
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
Μεντι-ball. Γιομα και ξανα γιομα, και ξανα σεντρα. Δε βαζουμε γκολ ουτε αυριο ετσι οπως παει το παιχνιδι. Ειμαστε η πιο προβλεψιμη ομαδα απο τις 4 πρωτες με διαφορα. Να δουμε που θα βρουμε ολες τις νικες που χρειαζομαστε στα πλει οφ. Πολυ δυσκολο ετσι οπως ειμαστε αυτη τη στιγμη.
Προπονητής της εξέδρας
-
teokaz
- newbie
Κουραστική η ομάδα. Μόνο με κολλύριο βλεπόμαστε. Έδειξε και στατιστικό τώρα, 51 σεντρες έχουμε κάνει.
- pani0202
- newbie
Κλασσικη και δικαιολογημενη γιουχα στο τελος. Τρατζικ. Συνεχιζουμε στα ιδια χαλια εδω και μηνες. Δε βλεπω πως μπορουμε να διεκδικησουμε αυτο το πρωταθλημα, ετσι οπως ειμαστε τωρα ειμαστε χαλαρα η χειροτερη ομαδα απο τις 4 που μπαινουν στα πλει οφ.
Προπονητής της εξέδρας
-
teokaz
- newbie
Νομίζω ο μόνος τρόπος να πάρουμε το πρωτάθλημα είναι να μας υποτιμήσουν και να μας παίξουν ανοιχτά. Αν μας παίξουν έξυπνα και κλειστά δεν πρόκειται να βρούμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε.
- mark
- newbie
Προσπαθουμε....αλλα δε μπορουμε.
Κι ο κοουτς μαλλον μπερδεμενος.
Κι ο κοουτς μαλλον μπερδεμενος.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- newbie
Δε βαζουμε γκολ ουτε με αιτηση. Ειδικα αν δε μπει γκολ στο πρωτο 15λεπτο μετα ειμαστε τελειωμενοι. Μας εχουν παρει γραμμη ολοι οι προπονητες, γεμιζουν την περιοχη με παικτες για τις γιομες και τεζα ο καμπουρης.
Προπονητής της εξέδρας