ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post Reply
karteo
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON

Post by karteo »

cris wrote: Tue Sep 23, 2025 8:17 am μπασκετικά εγώ ανησυχώ πιο πολύ για τον Μιλου και τον Βεζενκοφ φέτος. Πια ολοι κάνουν συνέχεια φάουλ στην άμυνα για να μη βρεις ρυθμό Μιλου και Βεζενκοφ δεν προλαβαινουν ούτε να πιάσουν τη μπάλα.
Ειναι η μαθηματικη φορμουλα που ξεκινησε η Φενερ περυσι.
"Ο αντίπαλος μόνο βολές. Εμείς μόνο τρίποντα. Εχω 12 παικτες κανουν παντου φάουλ. Ο αντίπαλος σεντερ δεν σουτάρει ποτέ, μόνο βολές. Ολα τα φαουλ αν ειναι δυνατον πριν το σουτ"
Και μετά βέβαια ακους και τα "ο Ολυμπιακος βαρεσε 20 βολες παραπάνω απο τη φενερ"
Οτι η φενερ βαρεσε 15 τριποντα παραπανω δεν το ακους.
ο πινι γκερσον ειχε πει κατι, που επανελαβε ο ζουσμαν πριν παιξουν με μας. ειτε κανεις 15 ειτε 45 φαουλ οι διαιτητες θα δωσουν 25, πρεπει να παιξουμε ξυλο.
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

δεδομένο αυτό ειδικά αν κάνεις 2 σε κάθε φάση ταυτόχρονα
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

BXL wrote: Tue Sep 23, 2025 8:07 am To ερωτηματικό με τον Ντιλικινα είναι αν τέτοιο στυλ παίχτη χρειάζεται ο Ολυμπιακος. Η ομάδα δε θέλει σουτέρ, θέλει playmaker που θα δώσει ασίστ και θα την ξεμπλοκάρει όταν παίζουμε αγαλματάκια ακούνητα στην επίθεση. Τέτοιος παίχτης ΔΕΝ είναι ο Ντιλικινα.

Επίσης θέλουμε παίχτη που να μπορεί να βγάλει μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς ειδικά επειδή έχουμε παίχτες σαν τον Γουόκαπ και τον Εβάνς στην ομάδα. Επίσης τέτοιος παίχτης ΔΕΝ είναι ο Ντιλικινα. Πέρσι έχασε πάνω από 13 αγώνες στην Ευρωλίγκα και ήταν και τραυματίας για 2,5 μήνες από τον Γενάρη, ενώ ξανατραυματίστηκε το καλοκαίρι.

Στα χαρτιά είναι αναβάθμιση από τον Λι και τον "παιζω καλά 2 αγώνες τον χρόνο" Βιλντόζα. Αλλά επίσης δεν είναι και το προφίλ που χρειάστηκε πέρσι η ομάδα.
πιθανον το σταφ να βλεπει πραγματα που εμεις δεν βλεπουμε παντως και το περσινο στην παρτιζαν δεν ειναι καν κριτηριο για μενα. οποιοι ειδαν την παρτιζαν περσι καταλαβαινουν τι τριμπουρδελο ηταν. για μενα ειναι καθαρο PM και θα τρεξει την ομαδα. γιατι ο γουοκαπ ηταν πριν ερθει? ο σακιλ? κατι βλεπουν και αυτοι παιδια
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote: Tue Sep 23, 2025 8:15 am Σχετικα με το εαν χρειαζομαστε γκαρντ σκορερ ή οργανωτη/αμυντικο, γιατι οχι και τα δυο?
Εαν φερουν και τον Νιλικινα και εναν ακομα απο το ΝΒΑ αργοτερα, τοτε θα ειμαστε καλα?
εγω πιστευω οτι αν γυρισει ο εβανς ειμαστε οκ.

ο Λι πρεπει να φυγει και να ερθει 4-5αρι αθλητικο. και αυτη θα ειναι η επομενη προσθηκη. δεν θα ειναι αλλο ενα γκαρντ εκτος και αν ο εβανς δεν δωσει
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

εγώ δεν βλέπω που θα χωρέσει το 4-5αρι
αν παρεις μια τσοντα δεν θα εχει νοημα
αν παρεις παιχταρα ποιον θα πεταξει εξω;

Walkup (+άλλοι 2 pg, στάνταρ)
Fournier + Dorsey
Ward-Shaq-Pap
Sasha-Peters
Μilu-Hall

αυτοί ειναι 12 (χωρίς 3ο πεντάρι, χωρίς Λαρι)
που θα μπουν και άλλοι;
ο Παπ πιστευω οτι μπορει να παιξει το ρολο 4-5αρι με σουτ, απεναντι σε κοντους σεντερ, ειδικα σε σχηματα με Ward και σε συνεχεις αλλαγες. Πιο πολλα rebound θα παρει. Πιστευω τετοιο ρολο θα χει φετος γιατι δεν χωρά 3ο πεντάρι στη 12αδα (και θέλουμε και 4ο)

και βεβαια δεν χωράει και στην Ελλάδα δεν θα δει λεπτό το τέταρτο 4-5αρι
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

karteo wrote: Tue Sep 23, 2025 8:30 am
Gabriel_Knight wrote: Tue Sep 23, 2025 8:15 am Σχετικα με το εαν χρειαζομαστε γκαρντ σκορερ ή οργανωτη/αμυντικο, γιατι οχι και τα δυο?
Εαν φερουν και τον Νιλικινα και εναν ακομα απο το ΝΒΑ αργοτερα, τοτε θα ειμαστε καλα?

ο Λι πρεπει να φυγει και να ερθει 4-5αρι αθλητικο. και αυτη θα ειναι η επομενη προσθηκη. δεν θα ειναι αλλο ενα γκαρντ εκτος και αν ο εβανς δεν δωσει
ειναι μεγαλο αυτο "αν"

Εγω πονταρω οτι θα παρουμε και τον Γαλλο, και γκαρντ απο το ΝΒΑ και εναν ακομα ψηλο και δεν ειναι προσωπικη επιθυμια. Αυτο δειχνει η αμεση μεταγραφη του Νιλικινα. Εξασφαλιζουν τωρα εναν ακομα στα γκαρντ και θα εχουν το χρονο να περιμενουν απο το ΝΒΑ. Μιλαμε για μια σαιζον με 80+ αγωνες και Final Four στο ΟΑΚΑ μετα απο 4 δικες μας συμμετοχες σε Final Four.
Kι ας μην ξεχναμε περσι στη συνεντευξη τυπου ειπαν οτι το ροστερ ειχε κλεισει και μετα εγινε η μεταγραφη Φουρνιε, οχι ενας ακομα παικτης, αλλα ο καλυτερος μας παικτης.
Θα πανε all in.
Coperfield7
newbie
Reactions:

Post by Coperfield7 »

Όντως τα social media είναι τοξικά και δηλητηριάζουν δυστυχώς τα μυαλά ανθρώπων και μέσα στην ομάδα, γιατί προφανώς δεν είναι ρομπότ.

Μπασκετικά πάντως, πάντα σύμφωνα με τη δική μου γνώμη γιατί ο καθένας μόνο τη δική του και μόνο γνώμη εκπροσωπεί και τίποτα περισσότερο όσο και αν φαντασιώνεται ότι πρεσβεύει κάτι μεγαλύτερο, το δίλημμα αμυντικός σκύλος αλλά και άσουτος ή καλός σουτέρ PG αλλά κακός αμυντικός είναι ψευδές (ψευδοδίλημμα για πιο αριστερίζοντες). Αυτό που στα δικά μου μάτια χρειαζόμαστε είναι ένα πλήρες πακέτο οργανωτή, όχι σκόρερ γιατί σκόρερ έχουμε (3 level) τον Φουρνιέ και έναν τρομακτικό off ball (Βεζένκοφ) αλλά και Ντόρσει και Πίτερς και φυσικά όταν γυρίσει ο Έβανς. Θέλουμε έναν τύπο με πολύ καλή προσωπική άμυνα, που θα μπορεί να παίξει όμως το PNR, που δεν το έχει κανένα γκαρντ μας και το δίνουμε αποκλειστικά στον Φουρνιέ δημιουργικά, αλλά και να έχει μία κάποια απειλή από μέση απόσταση και να μη τον πάιζουν άφοβα under. Κάτι αντίστοιχο με τον Γκραντ του βάζελου τέλος πάντων και είναι η αλήθεια δύσκολο να ξεπεραστεί επικοινωνιακά ότι μετά από 3 μήνες αναζήτησης δεν το βρήκαν και κατέφυγαν σε μία λύση που ήταν μέσα στα πόδια τους από την αρχή του καλοκαιριού. Δεν είναι κακό να πούνε ότι έπεσαν έξω στο σχεδιασμό ή ότι έπεσαν έξω για το κατά πόσο μπορούν να στηριχτούν στον Έβανς από την αρχή.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote: Tue Sep 23, 2025 8:39 am
karteo wrote: Tue Sep 23, 2025 8:30 am

ειναι μεγαλο αυτο "αν"

Εγω πονταρω οτι θα παρουμε και τον Γαλλο, και γκαρντ απο το ΝΒΑ και εναν ακομα ψηλο και δεν ειναι προσωπικη επιθυμια. Αυτο δειχνει η αμεση μεταγραφη του Νιλικινα. Εξασφαλιζουν τωρα εναν ακομα στα γκαρντ και θα εχουν το χρονο να περιμενουν απο το ΝΒΑ. Μιλαμε για μια σαιζον με 80+ αγωνες και Final Four στο ΟΑΚΑ μετα απο 4 δικες μας συμμετοχες σε Final Four.
Kι ας μην ξεχναμε περσι στη συνεντευξη τυπου ειπαν οτι το ροστερ ειχε κλεισει και μετα εγινε η μεταγραφη Φουρνιε, οχι ενας ακομα παικτης, αλλα ο καλυτερος μας παικτης.
Θα πανε all in.

δεν ειναι παντως μεγαλυτερο ΑΝ απο το ΑΝ θα πιασει ο καθε νβαερ που θα ερθει εδω

το αποκλειω να ερθει γκαρντ σπουδαιο. δεν υπαρχουν τα χρηματα για τετοια κινηση.

η ομαδα ηδη εχει αυξησει χωρις ντιλικινα κατα 2.5Μ το μπατζετ καθαρα. θα παμε με εβανς στον οποιο δινουμε 1.2-1.5Μ και η ομαδα πιστευει οτι θα ειναι οκ
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Coperfield7 wrote: Tue Sep 23, 2025 8:49 am Όντως τα social media είναι τοξικά και δηλητηριάζουν δυστυχώς τα μυαλά ανθρώπων και μέσα στην ομάδα, γιατί προφανώς δεν είναι ρομπότ.

Μπασκετικά πάντως, πάντα σύμφωνα με τη δική μου γνώμη γιατί ο καθένας μόνο τη δική του και μόνο γνώμη εκπροσωπεί και τίποτα περισσότερο όσο και αν φαντασιώνεται ότι πρεσβεύει κάτι μεγαλύτερο, το δίλημμα αμυντικός σκύλος αλλά και άσουτος ή καλός σουτέρ PG αλλά κακός αμυντικός είναι ψευδές (ψευδοδίλημμα για πιο αριστερίζοντες). Αυτό που στα δικά μου μάτια χρειαζόμαστε είναι ένα πλήρες πακέτο οργανωτή, όχι σκόρερ γιατί σκόρερ έχουμε (3 level) τον Φουρνιέ και έναν τρομακτικό off ball (Βεζένκοφ) αλλά και Ντόρσει και Πίτερς και φυσικά όταν γυρίσει ο Έβανς. Θέλουμε έναν τύπο με πολύ καλή προσωπική άμυνα, που θα μπορεί να παίξει όμως το PNR, που δεν το έχει κανένα γκαρντ μας και το δίνουμε αποκλειστικά στον Φουρνιέ δημιουργικά, αλλά και να έχει μία κάποια απειλή από μέση απόσταση και να μη τον πάιζουν άφοβα under. Κάτι αντίστοιχο με τον Γκραντ του βάζελου τέλος πάντων και είναι η αλήθεια δύσκολο να ξεπεραστεί επικοινωνιακά ότι μετά από 3 μήνες αναζήτησης δεν το βρήκαν και κατέφυγαν σε μία λύση που ήταν μέσα στα πόδια τους από την αρχή του καλοκαιριού. Δεν είναι κακό να πούνε ότι έπεσαν έξω στο σχεδιασμό ή ότι έπεσαν έξω για το κατά πόσο μπορούν να στηριχτούν στον Έβανς από την αρχή.

χαιρομαι που συμφωνουμε οτι ψαχνουμε Γκραντ και οχι Ναν. ο ντιλικινα παντως δεν ηταν στα ποδια μας ολο το καλοκαιρι. ηταν να συνεχισει παρτιζαν αλλα τελικα του εκαναν προταση για μειωση συμβολαιου και προεκυψε. πιο νωρις θα επρεπε να δωσουμε καλο buyout. η ομαδα απο την αρχη εψαχνε τετοιο παικτη. ο μπαμπ ηταν σε αυτο το στυλ αλλα πιο εμπειρος σκορερ.

το επικοινωνιακο μου ειναι παγερα αδιαφορο. η καε δεν βγηκε να πει οτι ψαχνει παικταρα. ο παικταρας που περιμενουν ειναι ο Εβανς να επιστρεψει υγιης.

οσο για τον Ντιλικινα, εγω λεω οτι παικτης σαν και αυτον που αν ειχε ερθει περσι θα ακουγοταν για μπαμ, αποκλειεται να ξεχασε το μπασκετ και να μην βλεπουν πραγματα οι δικοι μας. δεν ξερω γιατι επεσαν εξω στο σχεδιασμο. πραγματικα. εγω νομιζω οτι ο σχεδιασμος ειναι οπως ηταν. υπομονη για Εβανς και να δουμε αν ο Λι που τον εχουμε μπορει να ανταπεξελθει σε ρολο backup PM. ε δεν μπορει. ο Ντιλικινα ειναι καλος παικτης και θα βαλει και τους ποντους του. ερχεται σε ενα οργανισμο και προγραμμα που θα τον αναδειξει
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

α και βαστα μην δεν ερθει ο Ντιλικινα στο τελος και βριζουν αυτοι που δεν τον θελουν τωρα
Post Reply