ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

evan
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by evan »

karteo wrote: Tue Sep 01, 2026 10:55 am
mark wrote: Tue Sep 01, 2026 10:26 am Επειδη το αφεντικο τρελαθηκε...για καντε προβλεψη για εξτρεμ.
αν παμε για αριστερο εξτρεμ τον Τσιπρα και δεξι εξτρεμ τον Σαμαρα (pun intended)
ΩΩΩΩΩ Γέροντα!!!! Διαβάζετε τα σημάδια των καιρών.....
CARPE DIEM
fabian estay
newbie
Reactions:

Post by fabian estay »

Δεν σας βλέπω να κοιμάστε σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα....Και Τετάρτη πρωί προβλέπω ότι αρκετοί θα τρέξουν προς αεροδρόμιο μεριά....
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
sotosg7
newbie
Reactions:

Post by sotosg7 »

fabian estay wrote: Tue Sep 01, 2026 6:42 pm Δεν σας βλέπω να κοιμάστε σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα....Και Τετάρτη πρωί προβλέπω ότι αρκετοί θα τρέξουν προς αεροδρόμιο μεριά....
Μεταγραφή αεροδρομίου; Για αυτές τις μεταγραφές του αεροδρομίου τα ποσά είναι απαγορευτικά.

Αν όμως έχουμε και αεροδρόμιο, πάμε για τρελά γούστα!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
iceman7
newbie
Reactions:

Post by iceman7 »

karteo wrote: Tue Sep 01, 2026 5:52 pm
iceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 12:49 pm Στο τέλος θα μας χρεώσει και ειδικό τέλος ο ΒΜ για το σασπένς που μας κερνάει κάθε μεταγραφική περίοδο και δη στο τέλος αυτής.
Απορώ πότε θα φτιαχτεί ομάδα.

ΥΓ πουλάει και το Μουζα ο αθεόφοβος ;
Η ταλαίπωρη η λίστα πως θα βγει ;
θα μαθεις αυριο το βραδυ. θα εισαι εξω βολτα? αν οχι να περιμενεις
Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καεί;
Θα κερδίσω εγώ κάτι από τα τρελά εκατομμύρια που ξεπλένονται κάθε χρόνο για μαντράχαλους που κλοτσάνε ένα τόπι ;
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

iceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 7:47 pm
iceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 12:49 pm Στο τέλος θα μας χρεώσει και ειδικό τέλος ο ΒΜ για το σασπένς που μας κερνάει κάθε μεταγραφική περίοδο και δη στο τέλος αυτής.

Θα κερδίσω εγώ κάτι από τα τρελά εκατομμύρια που ξεπλένονται κάθε χρόνο για μαντράχαλους που κλοτσάνε ένα τόπι ;
Ριζο πρεπει να σε λενε παντως. Οπως σε βολευει τα γυριζεις συνεχεια.... τωρα δε σε νοιαζει πως ξεπλενονται, τοτε μην ειρωνευεσαι οταν λεμε για μεταγραφαρες κλπ
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
karteo
member
Reactions:

Post by karteo »

iceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 7:47 pm

τουλαχιστον αυτοι κονομανε για να το κλωτσανε, εσυ ασχολεισαι τζαμπα για να γκρινιαζεις. go figure ποιος ειναι ο πιο εξυπνος. :D

και στο φιναλε φιναλε αν τα οικονομικα δεν σε νοιαζουν ας κανεις υπομονη να δεις και το ροστερ και τη λιστα.

αυτο ειπα εξαλλου. περιμενε ως αυριο το βραδυ.

εχεις κανα ταμα οτι αν δεν σχολιασεις κατι του Ολυμπιακου ρε αρνητικα να σου καουν οι ηλεκτρονικες συσκευες?
pani0202
member
Reactions:

Post by pani0202 »

Λειπει ενας εξτρεμ πλεον μονο νομιζω, εκτος κι αν παρουμε κι αλλον μεσο τωρα που φευγει/εφυγε ο Μουζα. Δυσκολο το κοβω να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου ο εξτρεμ.
Προπονητής της εξέδρας
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

pani0202 wrote: Tue Sep 01, 2026 8:26 pm Λειπει ενας εξτρεμ πλεον μονο νομιζω, εκτος κι αν παρουμε κι αλλον μεσο τωρα που φευγει/εφυγε ο Μουζα. Δυσκολο το κοβω να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου ο εξτρεμ.
Νομίζω περιμένουμε απλά τις καραμπόλες πλέον... Οπότε πόσο αεροδρομίου να είναι? Θα δείξει.

Δεν εχω τσεκαρει ποσο ανεβηκαμε σε συμβολαια...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Kristensen7
newbie
Reactions:

Post by Kristensen7 »

Καλό παίκτη να παρουμε.
Ας αφησουμε τα αεροδρόμια.
Ιδανικά ενα παίκτη να σκοράρει και λιγάκι, γιατι απο τους 3 του κεντρου και τα σημερινά 2 βασικα εξτρέμ δεν περιμενουμε πολλά γκολ.
Ισως με εξαιρεση τον Ζότα σε ενα βαθμό.
Gosiol
newbie
Reactions:

Post by Gosiol »

Μεγάλη κίνηση η αγορά του Πουέρτα στην θεωρία τουλάχιστον. 2 εξτρέμ αν φύγει ο Ζέλσον, τον μαροκινό ζογκλέρ και τον Βάργκας και θα κατεβαίνω κάθε σαββατοκύριακο
από Κέρκυρα με τα πόδια.... Με την λίστα τι γίνεται ρε παιδιά; Ξέρει κάποιος να μας το αναλύσει?
Post Reply