ΩΩΩΩΩ Γέροντα!!!! Διαβάζετε τα σημάδια των καιρών.....
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
-
evan
- newbie
- fabian estay
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ
Δεν σας βλέπω να κοιμάστε σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα....Και Τετάρτη πρωί προβλέπω ότι αρκετοί θα τρέξουν προς αεροδρόμιο μεριά....
Αν είχα γεννηθεί άσχημος, κανένας δεν θα ήξερε τον Πελέ...
(George Best)
(George Best)
-
sotosg7
- newbie
Μεταγραφή αεροδρομίου; Για αυτές τις μεταγραφές του αεροδρομίου τα ποσά είναι απαγορευτικά.fabian estay wrote: Tue Sep 01, 2026 6:42 pm Δεν σας βλέπω να κοιμάστε σήμερα το βράδυ στην Ελλάδα....Και Τετάρτη πρωί προβλέπω ότι αρκετοί θα τρέξουν προς αεροδρόμιο μεριά....
Αν όμως έχουμε και αεροδρόμιο, πάμε για τρελά γούστα!!
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
-
iceman7
- newbie
Από πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καεί;karteo wrote: Tue Sep 01, 2026 5:52 pmθα μαθεις αυριο το βραδυ. θα εισαι εξω βολτα? αν οχι να περιμενειςiceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 12:49 pm Στο τέλος θα μας χρεώσει και ειδικό τέλος ο ΒΜ για το σασπένς που μας κερνάει κάθε μεταγραφική περίοδο και δη στο τέλος αυτής.
Απορώ πότε θα φτιαχτεί ομάδα.
ΥΓ πουλάει και το Μουζα ο αθεόφοβος ;
Η ταλαίπωρη η λίστα πως θα βγει ;
Θα κερδίσω εγώ κάτι από τα τρελά εκατομμύρια που ξεπλένονται κάθε χρόνο για μαντράχαλους που κλοτσάνε ένα τόπι ;
- mark
- newbie
Ριζο πρεπει να σε λενε παντως. Οπως σε βολευει τα γυριζεις συνεχεια.... τωρα δε σε νοιαζει πως ξεπλενονται, τοτε μην ειρωνευεσαι οταν λεμε για μεταγραφαρες κλπiceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 7:47 pmΑπό πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καεί;karteo wrote: Tue Sep 01, 2026 5:52 pmθα μαθεις αυριο το βραδυ. θα εισαι εξω βολτα? αν οχι να περιμενειςiceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 12:49 pm Στο τέλος θα μας χρεώσει και ειδικό τέλος ο ΒΜ για το σασπένς που μας κερνάει κάθε μεταγραφική περίοδο και δη στο τέλος αυτής.
Θα κερδίσω εγώ κάτι από τα τρελά εκατομμύρια που ξεπλένονται κάθε χρόνο για μαντράχαλους που κλοτσάνε ένα τόπι ;
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- karteo
- member
τουλαχιστον αυτοι κονομανε για να το κλωτσανε, εσυ ασχολεισαι τζαμπα για να γκρινιαζεις. go figure ποιος ειναι ο πιο εξυπνος.iceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 7:47 pmΑπό πίτα που δεν τρως τι σε νοιάζει αν καεί;karteo wrote: Tue Sep 01, 2026 5:52 pmθα μαθεις αυριο το βραδυ. θα εισαι εξω βολτα? αν οχι να περιμενειςiceman7 wrote: Tue Sep 01, 2026 12:49 pm Στο τέλος θα μας χρεώσει και ειδικό τέλος ο ΒΜ για το σασπένς που μας κερνάει κάθε μεταγραφική περίοδο και δη στο τέλος αυτής.
και στο φιναλε φιναλε αν τα οικονομικα δεν σε νοιαζουν ας κανεις υπομονη να δεις και το ροστερ και τη λιστα.
αυτο ειπα εξαλλου. περιμενε ως αυριο το βραδυ.
εχεις κανα ταμα οτι αν δεν σχολιασεις κατι του Ολυμπιακου ρε αρνητικα να σου καουν οι ηλεκτρονικες συσκευες?
- pani0202
- member
Λειπει ενας εξτρεμ πλεον μονο νομιζω, εκτος κι αν παρουμε κι αλλον μεσο τωρα που φευγει/εφυγε ο Μουζα. Δυσκολο το κοβω να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου ο εξτρεμ.
Προπονητής της εξέδρας
- mark
- newbie
Νομίζω περιμένουμε απλά τις καραμπόλες πλέον... Οπότε πόσο αεροδρομίου να είναι? Θα δείξει.pani0202 wrote: Tue Sep 01, 2026 8:26 pm Λειπει ενας εξτρεμ πλεον μονο νομιζω, εκτος κι αν παρουμε κι αλλον μεσο τωρα που φευγει/εφυγε ο Μουζα. Δυσκολο το κοβω να ειναι μεταγραφη αεροδρομιου ο εξτρεμ.
Δεν εχω τσεκαρει ποσο ανεβηκαμε σε συμβολαια...
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- Kristensen7
- newbie
Καλό παίκτη να παρουμε.
Ας αφησουμε τα αεροδρόμια.
Ιδανικά ενα παίκτη να σκοράρει και λιγάκι, γιατι απο τους 3 του κεντρου και τα σημερινά 2 βασικα εξτρέμ δεν περιμενουμε πολλά γκολ.
Ισως με εξαιρεση τον Ζότα σε ενα βαθμό.
Ας αφησουμε τα αεροδρόμια.
Ιδανικά ενα παίκτη να σκοράρει και λιγάκι, γιατι απο τους 3 του κεντρου και τα σημερινά 2 βασικα εξτρέμ δεν περιμενουμε πολλά γκολ.
Ισως με εξαιρεση τον Ζότα σε ενα βαθμό.
- Gosiol
- newbie
Μεγάλη κίνηση η αγορά του Πουέρτα στην θεωρία τουλάχιστον. 2 εξτρέμ αν φύγει ο Ζέλσον, τον μαροκινό ζογκλέρ και τον Βάργκας και θα κατεβαίνω κάθε σαββατοκύριακο
από Κέρκυρα με τα πόδια.... Με την λίστα τι γίνεται ρε παιδιά; Ξέρει κάποιος να μας το αναλύσει?
από Κέρκυρα με τα πόδια.... Με την λίστα τι γίνεται ρε παιδιά; Ξέρει κάποιος να μας το αναλύσει?