ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post Reply
karteo
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post by karteo »

ο ντορσει ειχε παιξει 37 λεπτα την Κυριακη. ο σασα επισης πολυ χρονο. κουλ λιγο.

παιξαμε με ομαδα επιπεδου φ4, τρομακτικη στα γκαρντ, που ειχε πανευκολο ματς την Κυριακη και ειχε αφησει εκτος λαρκιν, ντοζιερ και ο λοιντ επαιξε 7.29 και η οποια περσι που ηταν χειροτερη ηττηθηκε με 3-4 π στο σεφ και μας κερδισε με 3π στην τουρκια. εμεις παιξαμε παρασκευη, κυριακη, τριτη σερι ματς και τωρα εχουμε και πεμπτη ματς. η ομαδα δεν προλαβε καν να ξεκουραστει, παρει ανασες και εχει 3-4 κομβικες απουσιες για το πως παιζουμε. γουοκαπ φουρνιε ειναι τεραστιες απωλειες, σακιλ επισης για το ροτεισιον και ο εβανς αγνοειται

για τον εβανς πρεπει να ληφθει αμεσα αποφαση. αν δεν μπει σε ματς ως το τελος του μηνα θα πρεπει να αλλαχθει αλλα παραλληλα να ζητηθουν και ευθυνες απο το ιατρικο τιμ αν πρεπει, για τις ενημερωσεις που κανουν στην ομαδα για την κατασταση του.

γραφει παραπανω ο λευτερης για εγκλημα που περασε μεσα ο ντορσει. ισως, ισως οχι. εγω δεν κρινω με βαση το αποτελεσμα αλλα με βαση το αν η κινηση εχει λογικη. και για μενα ειχε λογικη. ειχε ξεκουραστει αρκετη ωρα παγκο για να παρει ανασες, και χρειαζομασταν σκορ. θελαμε οπωσδηποτε μεσα ενα σουτερ και δεν ειχαμε αλλον στον παγκο. εγκλημα ηταν η αμυνα που βγηκε στο τριπ του κορντινιε οπου δεν πας να δωσεις βοηθειες και εκει πρεπει να ρισκαρεις το διπ και να μην αφησεις επ ουδενι τριπ.

η ομαδα χθες εδειχνε κουρασμενη. αυτο φανηκε σε χαμενες βολες, κοντα σουτ, για χιλιοστα δεν ηταν τριπ του πιτερς, πολλα πηγαν στραβα και στο τελος ηταν σαφες οτι οι αλλοι ειχαν πιο ξεκουραστα γκαρντ και περισσοτερα απο μας. σασα, ντορσει, μιλου ηταν σκασμενοι χθες και απορω πως θα βρουν ανασες για το ματς με την μακαμπι. θα πρεπει να υπερβαλλουν.

κατα τα αλλα επαναλαμβανω πως παιζουμε με 1 ποιντ και χωρις 3-4 σημαντικους παικτες, το ροτεισιον μας εχει μικρυνει πολυ και φυσικα πρεπει να ερθουν πισω σιγα σιγα παικτες για να μπορεσει να στρωσει η ομαδα. φυσικα εκνευρισμος για το οτι χασαμε ενα ματς που μπορουσε να εχει παρει η ομαδα αλλα απο την αλλη βλεπουμε ποσο αλλοπροσαλλα ειναι τα αποτελεσματα. η φενερ τρωει ξυλο, μια ομαδα κανει ενα σουπερ ματς και μετα ενα αθλιο κοκ.

δεν ξερω πως θα προχωρησουμε. ξερω ομως οτι για το θεμα εβανς πρεπει να παρθουν αποφασεις αν δεν μπει μεσα σε ματς συντομα. και μαλιστα απο βδομαδα. ειδαλλως πρεπει να γινει αλλαγη πιθανον του Λι. το κακο ειναι πως πολλες ομαδες ψαχνουν και γκαρντ και ψηλο και τα πραγματα δεν ειναι ευκολα.
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

ναι, εκεί είμαι κι εγώ.
το ότι χάσαμε με τις απουσιες που ειχαμε και το πρόγραμμα εσακε (πανεξυπνοι) δεν λεει τίποτα.
επαιζαν στο τελος με 4 γκαρντ κι εμεις με 1.
ο Σασα στην προτελευταια επιθεση παει να κανει το γκαρντ χανει τη μπαλα
Λογικο ειναι να βαλει Ντορσει μεσα για την επομενη
Ασε που αν δεν τον εβαζε θα εγραφαν "τι κανεις ρε μπαρτζωκα κοιμηθηκες"

τεσπα οι παικτες ειναι πολυ κουρασμενοι ο μιλου το ειπε ηδη μονος του
ο σασα πρεπει να παιζει 20' τωρα και 20' ο Πιτερς
ας μη βγει φαντασι mvp

Aλλα πάμε τώρα στις προσθήκες.
Δυστυχώς
1. θες ασσο με σκορ (ειδικα επειδη εγω δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον Dorsey μετά το 7' του ματς και τον θεωρω συμπληρωματικο). Ο Εβανς δεν θα παιξει. Πρεπει να παει καπου εδω στην Αθηνα σε κανενα Πανιωνιο να δει αν μπορει να παρει 15 ματς. Αν βγαζει ματια τον Ιανουαριο γυρναει. αν οχι...ματσιγιαουσκας. δεν εχει καμια λογικη τωρα να βασιστεις σε αυτον. ο Λι ηταν συγκινητικος χθες στην αμυνα στο β (δεν εβαλε ποντο ο Λαρκιν) αλλα δεν μπορει μπροστα. Μηδεν ποντοι μηδεν ασιστ, λαθη. Δεν μπορει να χεις απαιτηση σε κανενα ματς που θα λειπει καποιο γκαρντ, να σε καλυψει ποσο μαλλον οταν λειπουν 2,3,4 γκαρντ
5. ο μιλου το ειπε ηδη "κουράστηκα". Δηλαδη αν τραυματιστει τι θα γινει; Δεν κατεβαινουμε που λεει ο λογος. Θες ενα Moses Wright (τι μαλακια εγινε εκει) αμεσα

δυστυχως ειναι τεράστια η χρονια πολλα τα ματς, εχεις ομαδα με πολλους τραυματισμους ειναι δεδομενο οτι πρεπει να πανε για 2 παικτες αμεσα
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Απο οσα λεει ο Θοδωρης να διευκρινησω. Αυτός που βγηκε ηταν ο Πετερς. Ηταν 1ος σκορερ της ομαδας με 5/6. Με ποια λογικη μενει εκτος 5αδας ενω θελουμε ενα τελευτσιο σουτ?
Συγνωμη δεν εχει καμια λογική.
Με το που μπαινει ο ντροσει κολλα στο σκριν στη ρακετα μας και τρωμε 3ποντο που αλλος ειχει 3δευτερα να το ζυγισει. Για μετα δεν το συζηταω. Αν ειχα 1εκ και μπορουσα να στοιχηματισω στη στιγμη θα το εβαζα στο οτι θα κανει αυτος την προσπαθεια.
Δεν εβλεπε τιποτα αλλο, δεν τον ενοιαζε τιποτα, (γι αυτο δεν επαιξε και αμυνα πριν)γιατι δυστυχως τον νοιαζει περισσότερο ο εαυτος του απο την ομαδα.
Αυτος ειναι ο πιο ακατσλληλος γιατι ο καημενος ο Λι τοσο μπορει τοσο κανει. Ειχα προκαταληψη και με τον Κουμπο. Δεν εχω παραπονο. Κανει ενα σωστο , 2 λαθη, τοσο μπορει. Ο αλλος εχει κακη νοοτροπια. Ελπιζω με την επιστροφη των τρσυματιων και την ανοδο του Νιλκινα να επιστρεψει εκει που καθοταν περσι.
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

η ομαδα ηθελε γκαρντ-σκορερ και ψηλο πριν απο ενα μηνα, ασχετως εαν παιξει ή δεν παιξει ο Εβανς και της μεταγραφης Νιλικινα που ηταν συμπληρωματικη. Καλλιο αργα παρα ποτε
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

το οτι τον ηθελε πριν ενα μηνα δεν σημαινει οτι μπορουσε να τον βρει η οτι ειχε νοημα να τον βρει πριν δει τους αλλους
κι αν επαιζε καλα ο Χολ και ο Εβανς τι θα τους εκανε;
θα τους εβαζε στο ξενοδοχειο να δουν τα ματς απο την τηλεοραση;
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Τα ιδια προβληματα ειχαμε και περσι και προπερσι. Αλλα για να μην τα βλεπουμε εντελως απαισιοδοξα τα πραγματα, να θεωρουμε οτι ειμαστε τυχεροι που δεν εχει τραυματιστει ακομα ο Μιλουτινοφ

Αλλα δεν πειραζει, παμε ετσι, ο,τι κι εαν αποφασισουν θα το παλεψουμε και οτι γινει, ετσι κι αλλιως ολη η σαιζον ειναι δυο αγωνες τον Μαιο. Ολα τα αλλα ειναι αγωνες προετοιμασιας. Ναι, θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα θα στρωσει και θα παει στο φαιναλ φορ.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

erisgr wrote: Wed Oct 15, 2025 10:13 am Απο οσα λεει ο Θοδωρης να διευκρινησω. Αυτός που βγηκε ηταν ο Πετερς. Ηταν 1ος σκορερ της ομαδας με 5/6. Με ποια λογικη μενει εκτος 5αδας ενω θελουμε ενα τελευτσιο σουτ?
Συγνωμη δεν εχει καμια λογική.
Με το που μπαινει ο ντροσει κολλα στο σκριν στη ρακετα μας και τρωμε 3ποντο που αλλος ειχει 3δευτερα να το ζυγισει. Για μετα δεν το συζηταω. Αν ειχα 1εκ και μπορουσα να στοιχηματισω στη στιγμη θα το εβαζα στο οτι θα κανει αυτος την προσπαθεια.
Δεν εβλεπε τιποτα αλλο, δεν τον ενοιαζε τιποτα, (γι αυτο δεν επαιξε και αμυνα πριν)γιατι δυστυχως τον νοιαζει περισσότερο ο εαυτος του απο την ομαδα.
Αυτος ειναι ο πιο ακατσλληλος γιατι ο καημενος ο Λι τοσο μπορει τοσο κανει. Ειχα προκαταληψη και με τον Κουμπο. Δεν εχω παραπονο. Κανει ενα σωστο , 2 λαθη, τοσο μπορει. Ο αλλος εχει κακη νοοτροπια. Ελπιζω με την επιστροφη των τρσυματιων και την ανοδο του Νιλκινα να επιστρεψει εκει που καθοταν περσι.
Τη στιγμή που βγήκε ο πιτερς δεν είχε δοκιμάσει κάτι. Φαινόταν οφφ. Η επιλογή ντορσει είχε λογική. Δεν ήταν παράλογη. Έτσι κρίνω τις επιλογές. Τη στιγμή που γίνονται. Και εγώ έλεγα βάλε ντορσει και ότι γίνει. Οι αλλοι έπαιζαν με πολλά γκαρντ. Εμείς τι θα παίζαμε; με ένα δύο; το ότι δεν βγήκε δεν σημαίνει κάτι. Εκ του αποτελέσματος δεν βγήκε. Αλλά είχε λογική.

Δεν ξέρω αν το έχουμε καταλάβει αλλά παίζουμε χωρίς βασικό ποιντ τον γουοκαπ και τον star παίκτη μας φουρνιε και χωρίς έναν αθλητικό που βοηθάει two ways το σακιλ.

Σορρυ αλλά η ομάδα κατέθεσε ότι είχε. Βγάλε έτσι αντίστοιχους από εφες και αν μας κερδίσει εγώ κόβω το άθλημα.

Το οποίο είναι και θέμα υγείας εδώ που τα λέμε. Η ομάδα προχωράει.

Το κρίσιμο είναι τι θα γίνει με Εβανς. Τη μεγάλη εικόνα να βλέπουμε. Τη χρονιά.

Η εφες επαναλαμβάνω άφησε λαρκιν και ντοζιερ εκτός το σκ. Ο Λόιντ έπαιξε 7μιση λεπτά. Και εμείς γαμηθηκαμε με τη μαλακια του εσακε να παίξουμε ματς πλεονεκτηματος με ζελα.

Ε Σορρυ αλλά αυτά είναι για ένα γαμω τον αντίχριστο σας και τίποτε άλλο. Και ο ζελας έχει ματς με βιλερμπαν τουμπουτσου και εμείς παίξαμε με ομάδα φ4.

Δεν λέω να τους σκίσουμε. Αλλά όχι σε αυτή τη φάση. Είναι άδικο. Πάμε για μακαμπι τώρα.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote: Wed Oct 15, 2025 2:08 pm Τα ιδια προβληματα ειχαμε και περσι και προπερσι. Αλλα για να μην τα βλεπουμε εντελως απαισιοδοξα τα πραγματα, να θεωρουμε οτι ειμαστε τυχεροι που δεν εχει τραυματιστει ακομα ο Μιλουτινοφ

Αλλα δεν πειραζει, παμε ετσι, ο,τι κι εαν αποφασισουν θα το παλεψουμε και οτι γινει, ετσι κι αλλιως ολη η σαιζον ειναι δυο αγωνες τον Μαιο. Ολα τα αλλα ειναι αγωνες προετοιμασιας. Ναι, θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα θα στρωσει και θα παει στο φαιναλ φορ.
Δεν ξέρω αν πάει φ4. Αυτή την ομάδα την αγαπάω. Τόσο απλά. Γιατί μου αρέσει ακόμη και στις στραβές της. Ίσως είμαι παρανοϊκός. Δεν ξέρω. Δεν με νοιάζει κιόλας. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που παλεύει διαρκώς με δαίμονες. Κάνει λάθη, κάνει σωστά, αλλά παλεύει. Το εκτιμώ και το τιμώ αυτό ξέρεις.

Μακάρι να γυρίσουν οι απόντες και θα δούμε. Τωρα προέχει να πάρουμε το ματς με μακαμπι.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Και επαναλαμβάνω. Πρέπει να παρθεί απόφαση για Έβανς. Είτε γυρνάει εντός μήνα είτε θέλουμε παίκτη. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

Εγω παντως εσκασα για την προσπαθεια, που εκαναν ολοι γιατι παρολο που ειχαν πιο ταλεντο ειχαμε το ματς στα χεριαμας.

Γι αυτο φωνσξα οχι γιατι εχω παραπονο απο την προσπαθεια.
Και δεν ζηταω ποτε παικτες οταν καποιοι μπαινουν μεσα εκατομμυρια καθε χρονο για να ειμαστε οπου ειμαστε. Αντιθετα στηριζω και τον Λι που βριζεται ενω λειπουν 3 γκαρντ που ηταν μπροστα του με βαση τον σχεδιασμο. Δηλαδη ελεος.

Θεωρω παλαβομαρα που αφησαμε τον ραιτ αλλα ακομη και αυτο το εξηγησε προχθες ο κοουτς. Εχει καποια στοιχεια ο χολ που θεωρει οτι μας ελειπαν. Και ισως ψιλοδικαιωθηκε χθες. Δεν ειδα κανενα ακομη να κραζει τον Χολ.

Επισης φετος η χρονια δεν εχει σχεση με τις προγουμενες.Δεν θα ξεχωρισει κανεις ευκολα δεν υπαρχουν υπερπαικτες και υπεροστερ, ειναι και πιο πολλες οι ομαδες , θα φαμε τα λυσακα μας ακομη και για την οκταδα.
Post Reply