ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
- oikon7
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ
Όχι, ρε γαμώτι, πάλι το ίδιο πράγμα συμβαίνει: θέλω να βάλω να δω το τελευταίο επεισόδιο της 1ης σεζόν του FROM και δεν με αφήνουν τα βαζέλια που βγαίνουν στον αέρα και κλαίγονται για την.. διαιτησία του Φ4 και βρίζουν τον Τράκη. 
- LeRoi
- newbie
Είμαι στα μισά του 3ου κύκλου.
ΒΑΖΕΛΕΣ ΠΟΝΑΤΕ; ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!
ΒΑΖΕΛΕΣ ΠΟΝΑΤΕ; ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΝΟ ΚΑΡΙΟΛΕΣ!
ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ!
- LeRoi
- newbie
Κατέβασε με το άλλο παχύδερμο κάτι μπουκάλια στη σουίτα και κατέβηκαν να πλακωθούν με τον ανιψιό.
Σε μία από τις πιο ιστορικές στιγμές του Συλλόγου, έπρεπε να βάλουν τη μαύρη σφραγίδα τους, έπρεπε να βάλουν τα κομματικά και επιχειρηματικά τους συμφέροντα πάνω από τον Ολυμπιακό.
Έχω αρχίσει να τους σιχαίνομαι οικτρά. Δεν είναι μαγαζί σας ρε ο Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα, όσο κι αν προσπαθείτε να την αμαυρώσετε.
Αι σιχτίρ, με συγχύσατε μέρα χαράς, κτήνη…
- spartacus
- newbie
Ακομα δεν εχω πιστεψει το εγινε ρε παιδια?? Το περιμενα πολυ πιο ευκολο αλλα τελικα ειχε αλλη γλυκα ετσι οπως εγινε.. Τα επομενα που θα ερθουν θα ειναι λιγοτερο αγχωτικα.. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! Μπραβο και στην πουτα.. Ερχεται στο μυαλο μου αυτο που ελεγε ο Θεμης Καισαρης για το πως πρεπει να σαι σιγουρος οτι εχεις θαψει το πτωμα τους.. Ποτε δεν ξερεις με τους απεθαντους..
Ειναι φοβερο παντως.. Ξερετε ποιος παικτης μας ηταν ο πρωτος που ειχε 2/2 βολες σημερα?? Νομιζω οτι ηταν ο Ταιρικ Τζοουνς 3 λεπτα πριν τη ληξη του τελικου.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ !!!
Ειναι φοβερο παντως.. Ξερετε ποιος παικτης μας ηταν ο πρωτος που ειχε 2/2 βολες σημερα?? Νομιζω οτι ηταν ο Ταιρικ Τζοουνς 3 λεπτα πριν τη ληξη του τελικου.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΓΧΟΣ !!!
- Darth Kafrius
- newbie
Στο Σούνιο έχει ψηλό γκρεμό προς τη θάλασσα. Μέσα στην κόκα ο άλλος, βλέπει το αμάξι το μαύρο να έρχεται με την κούπα. Περιμένει την Σλουκία να του το φέρει και βγαίνει ο Μπι. Θα γίνει καμιά στραβή σαν με τον Αιγέα και θα καταλήξει να φουντάρει.
Και άντε να λες μετά το πέλαγος Πουκαιπρεζεϊκό πέλαγος. Και άντε να πείσεις και τους Τούρκους ότι δεν είναι δικό τους.
Και άντε να λες μετά το πέλαγος Πουκαιπρεζεϊκό πέλαγος. Και άντε να πείσεις και τους Τούρκους ότι δεν είναι δικό τους.
I find your lack of faith disturbing.