Για Κάρλικ Τζόουνς και εμένα είναι η αδυναμία μου, τρομερή περίπτωση. Για Κάρσεν νομίζω δεν, είναι μονοδιάστατος, δεν κουμπώνει με κανέναν σχεδόν και παίζει αποκλειστικά στο 2. Έχεις πολλούς εκεί. Για Μίσιτς αν έρθει και ψηλός αθλητικός που παίζει το pick n roll είσαι αυτομάτως grand φαβορί, μη λέμε ψέματα, ποιον άλλο να σου φέρουν; Τον Τζόρνταν με τον Πίπεν για να το πάρεις; Αν φέρουν κανέναν μισοπλέμονο με λευκές γάμπες, θα παίξουμε μπάσκετ που παίζαμε όταν κατεβαίναμε με 5δα Γκριρ - Ματσιγιάουσκας - Γουντς - Μαρκ Τζάκσον - Μπουρούση.karteo wrote: Mon Jun 23, 2025 8:16 amειμαι και εγω που θελω στα γκαρντ ντουετο με τον Εβανς παικτη στυλ Καρλικ Τζοουνς η' Καρσεν Εντουαρντς και οχι Μισιτς ομως. να τα λεω να τα γραφω μπας και.Coperfield7 wrote: Mon Jun 23, 2025 7:29 am Όταν τελειώσει η ιστορία του Μίσιτς, αρνητικά ή θετικά, θα δώσουμε πολύ ψωμάκι, γιατί έχει πολύ ζουμί η ιστορία, ένθεν κακείθεν.
Αν τον πάρουμε πάντως, το βασικό είναι να τον πάρουμε και να κάνει κανονικά προετοιμασία είτε σε εμάς είτε στην Εθνική Σερβίας, για να βρει ρυθμό.
δεν ψηνομαι για μισιτς τοσο
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΟΥΠΙΚΕΣ ALL SEASON
- Coperfield7
- newbie
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
- Coperfield7
- newbie
Και για να συμπληρώσω το προηγούμενο ποστ μου, εντάξει, μπορεί η ύπαρξη Βεζένκοφ - Φουρνιέ - Μίσιτς ταυτόχρονα στην ίδια ομάδα να συνιστά superteam, ωστόσο κανένας από αυτούς δεν είναι αυτό που λέμε uncoachable. Δηλαδή δεν είναι Σπανούλης, δεν είναι Ναν, δεν είναι Τζέιμς. Δηλαδή δεν είναι παίκτες που δύσκολα μπορούν να συνυπάρχουν αγωνιστικά, δεν υποννοώ κάτι για αποδυτήρια, με άλλους superstar. Μη γελιόμαστε, ο Μπαρτζώκας θα έχει να διαχειριστεί το καλύτερο ρόστερ που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία του ΟΣΦΠ μαζί με την ομάδα του 1994, αν μάλιστα ο Έβανς είναι στο 70% της πρότερης κατάστασης θα είναι ανώτερο εκείνης της ομάδας στα χαρτιά. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Last edited by Coperfield7 on Mon Jun 23, 2025 8:41 am, edited 1 time in total.
- Red Patras
- newbie
Παιδιά καλές οι προσωπικές επιθυμίες αλλά αν μπορείς να φέρεις παίκτη με τέτοιο βιογραφικό:

τον φέρνεις με κλειστά μάτια. O μοναδικός εν ενεργεία παίκτης Top 25 Legend της Ευρωλίγκας, με κούπες, με mvp final four, με βραβείο Alphonso Ford πρώτου σκόρερ, με οργάνωση, με IQ, με πάσα, με σουτ, με βολές, με αντίληψη, με αρχές, με καρύδια, ηγετική φυσιογνωμία. Όλοι οι υπόλοιποι, κάτι Σόρτς, κάτι Καρλικ, κάτι Κάρσεν είναι κυριολεκτικά παικτάκια (βάσει βιογραφικού) μπροστά στον Σέρβο megastar.

τον φέρνεις με κλειστά μάτια. O μοναδικός εν ενεργεία παίκτης Top 25 Legend της Ευρωλίγκας, με κούπες, με mvp final four, με βραβείο Alphonso Ford πρώτου σκόρερ, με οργάνωση, με IQ, με πάσα, με σουτ, με βολές, με αντίληψη, με αρχές, με καρύδια, ηγετική φυσιογνωμία. Όλοι οι υπόλοιποι, κάτι Σόρτς, κάτι Καρλικ, κάτι Κάρσεν είναι κυριολεκτικά παικτάκια (βάσει βιογραφικού) μπροστά στον Σέρβο megastar.
- Coperfield7
- newbie
Μαζί σου και εν γένει συμφωνώ, αλλά ακόμα και οι τράπεζες λένε ότι οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικέςRed Patras wrote: Mon Jun 23, 2025 8:41 am Παιδιά καλές οι προσωπικές επιθυμίες αλλά αν μπορείς να φέρεις παίκτη με τέτοιο βιογραφικό:
- karteo
- newbie
ρε βρο δεν παιζει το βιογραφικο. και 4εκ ειναι τρελα λεφταRed Patras wrote: Mon Jun 23, 2025 8:41 am Παιδιά καλές οι προσωπικές επιθυμίες αλλά αν μπορείς να φέρεις παίκτη με τέτοιο βιογραφικό:
- Red Patras
- newbie
Για την οικονομία της συζήτησης θα σου πω ότι ισχύει εννοείται αυτό που λες ότι κανένας δεν μπορεί να μας εγγυηθεί για την απόδοση της επένδυσης (βλέπε Μάτσε παλιά), αλλά όλα τα παραπάνω δείχνουν μια θετική προοπτική για την... "υλοποίηση" της επένδυσης και την απόδοση αυτής. Άλλωστε 31 είναι ακόμα, δεν τον έχουν πάρει καν τα χρόνια.Coperfield7 wrote: Mon Jun 23, 2025 8:43 amΜαζί σου και εν γένει συμφωνώ, αλλά ακόμα και οι τράπεζες λένε ότι οι προηγούμενες αποδόσεις δεν εγγυώνται τις μελλοντικέςRed Patras wrote: Mon Jun 23, 2025 8:41 am Παιδιά καλές οι προσωπικές επιθυμίες αλλά αν μπορείς να φέρεις παίκτη με τέτοιο βιογραφικό:
Κουλ και θα δούμε τι θα γίνει. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα έρθει ο Μίσιτς και όχι φυσικά για αγωνιστικούς λόγους.
- karteo
- newbie
εγω ειμαι υπερ Τζειμς παντως και ας ειναι 35. θεωρω οτι ειναι πεινασμενος, θα βγαινουν οι χρονοι καλυτερα γιατι ο μισιτς θα θελει περισσοτερο χρονο, εχει τεραστιο κινητρο να παρει τιτλο, γουσταρει να παιξει στον Μπ, ειναι κιλερ στα κρισιμα, παιζει πολυ πλεον ως ποιντ, τρελο πικ εν ρολ, δεν κλεβει αμυνα.
- Coperfield7
- newbie
Μπασκετικά μιλώντας καθαρά, ο Τζέιμς δεν βλέπει κανέναν. Με προβληματίζει όμως η συνύπαρξη ειδικά με Φουρνιέ. Δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ευρωλίγκα με παίκτη που θα πάρει περισσότερα σουτ από αυτόν. Σε όλα τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο.karteo wrote: Mon Jun 23, 2025 9:00 am εγω ειμαι υπερ Τζειμς παντως και ας ειναι 35. θεωρω οτι ειναι πεινασμενος, θα βγαινουν οι χρονοι καλυτερα γιατι ο μισιτς θα θελει περισσοτερο χρονο, εχει τεραστιο κινητρο να παρει τιτλο, γουσταρει να παιξει στον Μπ, ειναι κιλερ στα κρισιμα, παιζει πολυ πλεον ως ποιντ, τρελο πικ εν ρολ, δεν κλεβει αμυνα.
- Gabriel_Knight
- newbie
Eαν θελει να μπει σε διαδικασια πληστειριασμου και ψαχνει για την μεγαλη προσφορα και οι αφοι δεν ακολουθησουν σε αυτη τη λογικη, καλα θα κανουν και θα εχουν δικιο, αλλα απο την στιγμη που φαινεται οτι εχει αποφασισει να γυρισει στην Ευρωπη οι αφοι δεν μπορουν να μεινουν αμετοχοι, πρεπει να ενδιαφερθουν.
Οταν εχεις παικτες με τετοια βαρυτητα, αποσυντονιζεις την αντιπαλη αμυνα, σε ποιον θα επικεντρωθουν, σε ποιον θα στειλουν βοηθεια, ποιον θα τολμησουν να αφησουν ελευθερο
ο Φουρνιε θα ειναι ακομα καλυτερος σαν δευτερος play maker και εχοντας και αλλους σκορερ διπλα του
και στην τελικη καλυτερα να τον εχουμε στην ομαδα μας, παρα αντιπαλο (Final Four 2022)
edit Μισιτς ή Τζειμς ειναι οι δυο καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη για τον βασικο PG, οποιος και να ερθει θα ειναι κορυφαια μεταγραφη, αλλα ο Τζειμς εχει ακομα συμβολαιο με την Μονακο και δεν εξαρταται απο εμας τι θα γινει
Οταν εχεις παικτες με τετοια βαρυτητα, αποσυντονιζεις την αντιπαλη αμυνα, σε ποιον θα επικεντρωθουν, σε ποιον θα στειλουν βοηθεια, ποιον θα τολμησουν να αφησουν ελευθερο
ο Φουρνιε θα ειναι ακομα καλυτερος σαν δευτερος play maker και εχοντας και αλλους σκορερ διπλα του
και στην τελικη καλυτερα να τον εχουμε στην ομαδα μας, παρα αντιπαλο (Final Four 2022)
edit Μισιτς ή Τζειμς ειναι οι δυο καλυτερες επιλογες αυτη τη στιγμη για τον βασικο PG, οποιος και να ερθει θα ειναι κορυφαια μεταγραφη, αλλα ο Τζειμς εχει ακομα συμβολαιο με την Μονακο και δεν εξαρταται απο εμας τι θα γινει
- karteo
- newbie
ξερεις κατι, εγω φετος ειδα μεγαλη μεταστροφη του μακη στη δημιουργια και νομιζω οτι σε μια ομαδα με σποτ σουτερς οπως φουρνιε και σασα θα κανει παπαδες. πιστευω οτι ειναι καθαρα θεμα θελησης και ρολου. θα σου δωσει ενα 20λεπτο τερμα φουλ ποιοτικο και θα κλεινεις τα ματς με εβανς, τζειμς, φουρνιε, σασα για να παρει το τελευταιο σουτ καποιος.Coperfield7 wrote: Mon Jun 23, 2025 9:04 amΜπασκετικά μιλώντας καθαρά, ο Τζέιμς δεν βλέπει κανέναν. Με προβληματίζει όμως η συνύπαρξη ειδικά με Φουρνιέ. Δεν έχει υπάρξει ποτέ στην ευρωλίγκα με παίκτη που θα πάρει περισσότερα σουτ από αυτόν. Σε όλα τα άλλα έχεις απόλυτο δίκιο.karteo wrote: Mon Jun 23, 2025 9:00 am εγω ειμαι υπερ Τζειμς παντως και ας ειναι 35. θεωρω οτι ειναι πεινασμενος, θα βγαινουν οι χρονοι καλυτερα γιατι ο μισιτς θα θελει περισσοτερο χρονο, εχει τεραστιο κινητρο να παρει τιτλο, γουσταρει να παιξει στον Μπ, ειναι κιλερ στα κρισιμα, παιζει πολυ πλεον ως ποιντ, τρελο πικ εν ρολ, δεν κλεβει αμυνα.
για τον μισιτς επισης το θεμα εθνικη για μενα ειναι μεγαλος ανασταλτικος παραγοντας οπως και το τυχον κινητρο.