Μόνο εάν είναι όπως οι Βασιλείς που υπογράφουν με το Β' (Βασιλεύς)karteo wrote: Sat Jun 21, 2025 1:54 pmΔεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Αρνούμαι την ύπαρξη ομάδας που λέγεται Ολυμπιακός και δίπλα έχει Β'
ΠΑΙΚΤΕΣ
-
- newbie
Re: ΠΑΙΚΤΕΣ
CARPE DIEM
- daskalos
- newbie
Να αναφέρω ότι στην ιστορία μας ελάχιστα νούμερα δεν έχουν φορεθεί πότε από παίκτες μας που μα έχουν μπει έστω σε αποστολή στην Α ομάδα
Το ένα από αυτά ήταν το 39. Μάντσα θα είσαι ο πρώτος (όταν δηλωθείς σε αποστολή) κοίτα να μας κάνεις να το θυμόμαστε
Υγ 10 αριθμοί μόνο έχουν μείνει ακόμα παρθένοι
Το ένα από αυτά ήταν το 39. Μάντσα θα είσαι ο πρώτος (όταν δηλωθείς σε αποστολή) κοίτα να μας κάνεις να το θυμόμαστε
Υγ 10 αριθμοί μόνο έχουν μείνει ακόμα παρθένοι
- mark
- newbie
Έχει βαθμούς αλήθειας αυτό που γράφεις...αλλά περισσότερους βαθμούς υπερβολής! Πυραυλοκίνητος παραμένει.καναπές wrote: Mon Sep 01, 2025 11:32 am Ανεπίκαιρο: Μου φαίνεται απίθανο ο Ροντινέι να εξαντλήσει το συμβόλαιό του (καλοκαίρι του 2027). Ωραία γελάσαμε με τα πολύ κουρασμένος φίλε, αλλά δεν προσέχει τον εαυτό του, και είναι άλλου τύπου καυλομπαλάκιας από τον Βαλμπουενά, πιο ζαμανφού και πιο γλεντζές. Ως το καλοκαίρι θα αρχίσουν οι συζητήσεις για να αναλάβει πόστο κλπ.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!