ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post Reply
karteo
newbie
Reactions:

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΠΑΛΙΚΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ

Post by karteo »

καναπές wrote: Mon Sep 01, 2025 11:27 am H επίσημη γραμμή της ΠΑΕ είναι Μάνσα, Ποντένσε και τέλος κι ότι δεν αναμένεται και αποχώρηση. Κρατάω μικρό καλάθι και για τα δύο σκέλη της διαβεβαίωσης. Θεωρώ ότι θα επιχειρήσουμε να πάρουμε τελικά τον Αντίνο (για τον Γενάρη), Βλέπω ισχυρή πίεση της κοινής γνώμης για στόπερ, και δεν αποκλείω να φύγει χαφ. Εμένα θα μου μείνει μόνο το παράπονο του αριστερού μπακ.
εγω ειχα πει και με κοροιδευες για 4 παικτες. ηρθαν 3. μενει ενας τουλαχιστον. και λεω τουλαχιστον γιατι οπως το βλεπω εγω, μπορει και 5 στο τελος.

επισης θα φυγει κοσμος. one way or another.

εντιτ. επειδη το ελεγα αλλου το μεταφερω και εδω. η αναγνωση μου ειναι πως θα φυγει ο Μαρτινς. και βαρατε. η αναλυση στοιχειων δειχνει αποχωρηση Μαρτινς
erisgr
newbie
Reactions:

Post by erisgr »

karteo wrote: Mon Sep 01, 2025 5:04 pm
εντιτ. επειδη το ελεγα αλλου το μεταφερω και εδω. η αναγνωση μου ειναι πως θα φυγει ο Μαρτινς. και βαρατε. η αναλυση στοιχειων δειχνει αποχωρηση Μαρτινς
[/quote]
Εσυ εισαι πιο απαισιοδοξος κι απο μενα.! Θα διωξουμε τον πιο ταχυδυναμο και απροβλεπτο παικτη γιατι πηραμε πρωην ποδοσφαιριστή απο την Αραβια που πηγε για τελευταια αρπαχτη και μας θυμηθηκε επειδη θα παιξουμε με ρεαλ και μπαρτσα. Ελπιζω να κανεις λαθος.
evan
newbie
Reactions:

Post by evan »

Πολύ μελό ακούω στις πρωτες δηλωσεις Ποτενσε, δε χρειαζεται, με τοσα πιπικινια δε με πειθει
CARPE DIEM
Post Reply