ΜΙΛΚΟ ΚΑΠ ΡΕ ΣΙΓΑ! Κατοχή 52% στο Ολντ το Τράφορντ όμως δεν θα δεις ποτέ γαυράκο.rabarivoni wrote: Fri Jun 20, 2025 10:27 am Μαλάκες, το καταλαβαίνετε ότι πήραμε ευρωπαϊκό στη μπάλα;
Welcome back!

ΜΙΛΚΟ ΚΑΠ ΡΕ ΣΙΓΑ! Κατοχή 52% στο Ολντ το Τράφορντ όμως δεν θα δεις ποτέ γαυράκο.rabarivoni wrote: Fri Jun 20, 2025 10:27 am Μαλάκες, το καταλαβαίνετε ότι πήραμε ευρωπαϊκό στη μπάλα;
δικιο εχεις αλλα ποιος αλλαζει τωρα ολοκληρο ποστ. θα πρεπει να ρωτησω τον adminDarth Kafrius wrote: Fri Jun 20, 2025 10:40 amΕπειδή το είδα κάπου να το λέει και ο karteo για baby boomers. Στα μιλένιαλς και μετά αυτοσυστήνομαι με υπερηφάνεια ως μπούμερ αλλά μην μπερδευόμαστε (όχι εσύ, Πασκουάλ, εσύ προφανώς το ξέρεις). Οι γεννηθέντες μεταξύ 1965- 1980 (που νομίζω ότι είμαστε σχεδόν όλοι οι "παλιοί") ανήκουμε στην πιο γ@μάτη γενιά, Generation X.καναπές wrote: Fri Jun 20, 2025 10:32 am Η εικόνα του άβαταρ, λέει, πρέπει να είναι έως 10 κιλομπάιτ. Είπαμε, είμεθα μπούμερ, αλλά όχι κι έτσι.![]()
https://athlosnews.gr/909601/panathinai ... -neanidon/rabarivoni wrote: Fri Jun 20, 2025 10:27 am Μαλάκες, το καταλαβαίνετε ότι πήραμε ευρωπαϊκό στη μπάλα;
Ναι, αλλά επειδή εγώ καμιά φορά νιώθω 80 ετών με τα πολλά τρεχάματα, ακούω και στο μπούμερ.Darth Kafrius wrote: Fri Jun 20, 2025 10:40 amΕπειδή το είδα κάπου να το λέει και ο karteo για baby boomers. Στα μιλένιαλς και μετά αυτοσυστήνομαι με υπερηφάνεια ως μπούμερ αλλά μην μπερδευόμαστε (όχι εσύ, Πασκουάλ, εσύ προφανώς το ξέρεις). Οι γεννηθέντες μεταξύ 1965- 1980 (που νομίζω ότι είμαστε σχεδόν όλοι οι "παλιοί") ανήκουμε στην πιο γ@μάτη γενιά, Generation X.καναπές wrote: Fri Jun 20, 2025 10:32 am Η εικόνα του άβαταρ, λέει, πρέπει να είναι έως 10 κιλομπάιτ. Είπαμε, είμεθα μπούμερ, αλλά όχι κι έτσι.![]()
Ήρθαν και οι νεαροί που θεωρούν δεδομένο ότι έχουμε λογαριασμό στο chatgpt. Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;rabarivoni wrote: Fri Jun 20, 2025 10:39 amΜπες στο chatgpt, ανέβασε την εικόνα σου και ζήτα του να το κάνει μέχρι 90x90px και έως 10kb κρατώντας τις αναλογίες.
I got you fam:καναπές wrote: Fri Jun 20, 2025 10:57 amΉρθαν και οι νεαροί που θεωρούν δεδομένο ότι έχουμε λογαριασμό στο chatgpt. Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;rabarivoni wrote: Fri Jun 20, 2025 10:39 amΜπες στο chatgpt, ανέβασε την εικόνα σου και ζήτα του να το κάνει μέχρι 90x90px και έως 10kb κρατώντας τις αναλογίες.
Αν δεν εχεις chatGpt, τοτε Ask Jeeves.καναπές wrote: Fri Jun 20, 2025 10:57 amΉρθαν και οι νεαροί που θεωρούν δεδομένο ότι έχουμε λογαριασμό στο chatgpt. Σε τι κόσμο φέραμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα;rabarivoni wrote: Fri Jun 20, 2025 10:39 amΜπες στο chatgpt, ανέβασε την εικόνα σου και ζήτα του να το κάνει μέχρι 90x90px και έως 10kb κρατώντας τις αναλογίες.
:kardoules:oikon7 wrote: Fri Jun 20, 2025 1:39 pm Πάμε όπως παλιά
Γεια σας παίδες και παιδούλες
Υπόσχομαι ότι θα είμαι φρόνιμος και δεν θα βρίζω (πλην ζέλας)
Μπράβο που το ξανανοίξατε, κάνω στην άκρη για να ασχοληθείτε με τα τεχνικά ζητήματα
ρε φιλε καλωσηρθες. χαιρομαι που το βρηκες. το περνατε απο στομα σε στομα σε οσους πρεπει.oikon7 wrote: Fri Jun 20, 2025 1:39 pm Πάμε όπως παλιά
Γεια σας παίδες και παιδούλες
Υπόσχομαι ότι θα είμαι φρόνιμος και δεν θα βρίζω (πλην ζέλας)
Μπράβο που το ξανανοίξατε, κάνω στην άκρη για να ασχοληθείτε με τα τεχνικά ζητήματα