Η 11αδα μας:
Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Ορτέγκα, Σιπιόνι, Μουζακίτης, Νασιμέντο, Καμπελά, Στρεφέτσα, Ελ Κααμπί
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
-
sotosg7
- newbie
Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ελλάδα
Είναι ομάδα του λαού, Θεός σε ορισμένους, θρησκεία σε φανατικούς, εχθρός σε οργισμένους!!
- pani0202
- newbie
Ρισκαδορικη 11αδα, ειδικα στο κεντρο, αλλα πολυ πιο "δημιουργικη" στα χαρτια τουλαχιστον. Για να δουμε αν θα ειναι ετσι και στο γηπεδο. Φαινεται οτι περιμενει πουλμαν τελικα ο Μεντι κι ας ελεγε πριν 1-2 μερες οτι περιμενει να γινει ανοιχτο παιχνιδι. Παμε γερα!
Προπονητής της εξέδρας
- oikon7
- newbie
Πάμε γαμώ την τρέλα μου. Γουστάρω που κατεβαίνουμε με αρκετές αλλαγές.
- oikon7
- newbie
Μόνο με μπινελίκια Μίχα στους αχρείους ποδοσφαιριστάς μας υπάρχει κάποια ελπίδα να ξυπνήσουμε από τη ραστώνη του μίλκο καπ.sir Mihas wrote: Sun Sep 21, 2025 3:20 pm Να κανονισουν τα κ*λοπαιδα οι αθληταί μας να μην νιώσουν την (δίκαιη) οργή του κόσμου του Ολυμπιακού με προκλητική εμφάνιση απέναντι στον προαιώνιο εχθρό. Πας, τους γμας και τους κλείνεις το μαγαζί για φέτος. Για να το κάνεις βέβαια, θα πρέπει να μπεις με το μαχαίρι στα δόντια. Άμα μπεις νταηλίδικα πειραιώτικα, θα τους φας. Άμα μπεις Europe Title holder, θα σε φάνε.
- καναπές
- newbie
Κοίτα μέρα που βρήκε να μην έχει λινκ ο Ουκρανός. Ας ζητιανέψω κι εδώ. Κάνα λινκ βρε παιδιά;
- pani0202
- newbie
Προπονητής της εξέδρας
- pani0202
- newbie
Κιτρινη αντι για πεναλτι. Ουτε καν το τσεκαρε το βαρ. Ωραιοι.
Προπονητής της εξέδρας
- pani0202
- newbie
Διαιτησια απο τα πιο υγρα ονειρα των βαζελων σημερα. Εξυγιανση. Αλλα κι εμεις τους βαζουμε ευκολα μεχρι τωρα με την αποδοση μας. Λιγα πραγματα για ντερμπι.
Προπονητής της εξέδρας
- oikon7
- newbie
Αν και δεν βάλαμε γκολ, εγώ είμαι σχετικά ικανοποιημένος. Το καλύτερο Α' ημίχρονο της χρονιάς μέχρι στιγμή.
- mark
- newbie
ρε τι ΜΑΛΑΚΑΣ διαιτητης ειναι αυτος?
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!