ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post Reply
mark
newbie
Reactions:

Re: ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Post by mark »

karteo wrote: Wed Oct 15, 2025 3:33 pm
Gabriel_Knight wrote: Wed Oct 15, 2025 2:08 pm Τα ιδια προβληματα ειχαμε και περσι και προπερσι. Αλλα για να μην τα βλεπουμε εντελως απαισιοδοξα τα πραγματα, να θεωρουμε οτι ειμαστε τυχεροι που δεν εχει τραυματιστει ακομα ο Μιλουτινοφ

Αλλα δεν πειραζει, παμε ετσι, ο,τι κι εαν αποφασισουν θα το παλεψουμε και οτι γινει, ετσι κι αλλιως ολη η σαιζον ειναι δυο αγωνες τον Μαιο. Ολα τα αλλα ειναι αγωνες προετοιμασιας. Ναι, θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα θα στρωσει και θα παει στο φαιναλ φορ.
Δεν ξέρω αν πάει φ4. Αυτή την ομάδα την αγαπάω. Τόσο απλά. Γιατί μου αρέσει ακόμη και στις στραβές της. Ίσως είμαι παρανοϊκός. Δεν ξέρω. Δεν με νοιάζει κιόλας. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που παλεύει διαρκώς με δαίμονες. Κάνει λάθη, κάνει σωστά, αλλά παλεύει. Το εκτιμώ και το τιμώ αυτό ξέρεις.

Μακάρι να γυρίσουν οι απόντες και θα δούμε. Τωρα προέχει να πάρουμε το ματς με μακαμπι.
α ακομα αναρωτιεσαι? :D
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
Gabriel_Knight
newbie
Reactions:

Post by Gabriel_Knight »

Gabriel_Knight wrote: Wed Oct 15, 2025 2:08 pm Τα ιδια προβληματα ειχαμε και περσι και προπερσι. Αλλα για να μην τα βλεπουμε εντελως απαισιοδοξα τα πραγματα, να θεωρουμε οτι ειμαστε τυχεροι που δεν εχει τραυματιστει ακομα ο Μιλουτινοφ

Αλλα δεν πειραζει, παμε ετσι, ο,τι κι εαν αποφασισουν θα το παλεψουμε και οτι γινει, ετσι κι αλλιως ολη η σαιζον ειναι δυο αγωνες τον Μαιο. Ολα τα αλλα ειναι αγωνες προετοιμασιας. Ναι, θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα θα στρωσει και θα παει στο φαιναλ φορ.
Δεν ξέρω αν πάει φ4. Αυτή την ομάδα την αγαπάω. Τόσο απλά. Γιατί μου αρέσει ακόμη και στις στραβές της. Ίσως είμαι παρανοϊκός. Δεν ξέρω. Δεν με νοιάζει κιόλας. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα που παλεύει διαρκώς με δαίμονες. Κάνει λάθη, κάνει σωστά, αλλά παλεύει. Το εκτιμώ και το τιμώ αυτό ξέρεις.

Μακάρι να γυρίσουν οι απόντες και θα δούμε. Τωρα προέχει να πάρουμε το ματς με μακαμπι.
Θα παει φαιναλ φορ, γιατι ειναι ετσι το φορματ και οι καλυτερες ομαδες πηγαινουν στο φαιναλ φορ. Ασχετα εαν καποιοι φιλοι της ομαδας ψαχνουν για αφορμες για να την πουν στον Μπαρτζωκα στα social media ή στο γηπεδο, ειναι καλος προπονητης και παρουσιαζει σταθερα (πολυ) καλη ομαδα τα τελευταια 4 χρονια. Για αυτο και φετος θα στρωσει η ομαδα, θεωρωντας δεδομενο οτι θα παρουμε ψηλο, και θα παμε να αγωνιστουμε στο φαιναλ φορ but that is another story
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

erisgr wrote: Wed Oct 15, 2025 4:04 pm Εγω παντως εσκασα για την προσπαθεια, που εκαναν ολοι γιατι παρολο που ειχαν πιο ταλεντο ειχαμε το ματς στα χεριαμας.

Γι αυτο φωνσξα οχι γιατι εχω παραπονο απο την προσπαθεια.
Και δεν ζηταω ποτε παικτες οταν καποιοι μπαινουν μεσα εκατομμυρια καθε χρονο για να ειμαστε οπου ειμαστε. Αντιθετα στηριζω και τον Λι που βριζεται ενω λειπουν 3 γκαρντ που ηταν μπροστα του με βαση τον σχεδιασμο. Δηλαδη ελεος.

Θεωρω παλαβομαρα που αφησαμε τον ραιτ αλλα ακομη και αυτο το εξηγησε προχθες ο κοουτς. Εχει καποια στοιχεια ο χολ που θεωρει οτι μας ελειπαν. Και ισως ψιλοδικαιωθηκε χθες. Δεν ειδα κανενα ακομη να κραζει τον Χολ.

Επισης φετος η χρονια δεν εχει σχεση με τις προγουμενες.Δεν θα ξεχωρισει κανεις ευκολα δεν υπαρχουν υπερπαικτες και υπεροστερ, ειναι και πιο πολλες οι ομαδες , θα φαμε τα λυσακα μας ακομη και για την οκταδα.

Θα είναι δύσκολη η φετινή χρονιά όσο ποτέ άλλοτε. Προχωράμε και βλέπουμε
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Gabriel_Knight wrote: Wed Oct 15, 2025 4:47 pm

Θα παει φαιναλ φορ, γιατι ειναι ετσι το φορματ και οι καλυτερες ομαδες πηγαινουν στο φαιναλ φορ. Ασχετα εαν καποιοι φιλοι της ομαδας ψαχνουν για αφορμες για να την πουν στον Μπαρτζωκα στα social media ή στο γηπεδο, ειναι καλος προπονητης και παρουσιαζει σταθερα (πολυ) καλη ομαδα τα τελευταια 4 χρονια. Για αυτο και φετος θα στρωσει η ομαδα, θεωρωντας δεδομενο οτι θα παρουμε ψηλο, και θα παμε να αγωνιστουμε στο φαιναλ φορ but that is another story
Δεν με νοιάζει ξέρεις. Θέλω να δω την ομάδα. Και θα είμαι δίπλα της no matter what
pani0202
newbie
Reactions:

Post by pani0202 »

Εγω παντως λεω απο περσι οτι θες ασσο που να μπορει να σκοραρει κιολας. Δε χρειαζεται να βαζει 20 ποντους. Αλλα να μπορει να βαζει τη μπαλα μεσα οταν σφιγγουν οι κολοι, ειδικα στα πλει οφ. Ειμαστε εντελως ακινδυνοι εκει εδω και χρονια.

Με την εικονα που δειχνει ο Χολ εννοειται οτι θελεις και 5αρι αμεσα. Αν ο Μιλουτινοφ εχει σκασει απο τωρα, απο μεσα Οκτωβρη, καηκαμε. Αν παιζει στα κοκκινα απο τωρα γκαραντι θα εχει και τραυματισμο. Θελει μεταγραφη εκει η ομαδα αμεσα.

Για τον Ντορσει τι να πει κανεις. Τρελο ασανσερ ο τυπος, αλλα ξεκαθαρα δε μπορει να στηριχτει η ομαδα επανω του σαν το βασικο 2αρι, ουτε καν σα συμπληρωματικο 2αρι αν υποθεσουμε οτι βασικος θα παει καποια στιγμη ο Φουρνιε εκει (ελπιζω!). Η κουραση δε μπορει να ειναι δικαιολογια Οκτωβρη μηνα. Δε μπορεις να τον λογιζεις βασικο και να βγαζει με το ζορι ενα 10λεπτο ο παικτης. Αν αγορασουμε γκαρντ τελικα ας μπορει να παιζει και στο 2 για να κανει τα ρεπα του Φουρνιε μαζι με τον Ντορσει - αφου λογικα ο Ντορσει δε παει πουθενα και φετος.
Προπονητής της εξέδρας
teokaz
newbie
Reactions:

Post by teokaz »

Ο Σακ τι ακριβώς έχει και είναι έξω τόσο καιρό;
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

o Σακ εχει προσαγωγους
οχι πως λενε και τιποτα η να ξερουμε τι ισχυει
αυτο μπορει να ειναι λιγες η πολλες βδομαδες αναλογα αν ειναι ενοχλησεις η θλαση
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

Και ανάλογα με το τι δείχνουν τα κόκαλα που ρίχνει το ιατρικό μας τιμ μασωντας φύλλα δάφνης.
mark
newbie
Reactions:

Post by mark »

τι πινεις ρε λι? :lol:
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
cris
newbie
Reactions:

Post by cris »

Στηριζω, κατανοω, κανω υπομονη
Αλλα απλα να σχολιασω
Αυτο ειναι το χειροτερο ημιχρονο μας απο εποχες Τσερι και Ροτσεστι
Post Reply