ΔΙΟΙΚΗΣΗ
- Gabriel_Knight
- newbie
Re: ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Τι θεμα εχει προκυψει με τον Εθνικο και το γηπεδο?
- καναπές
- newbie
- oikon7
- newbie
Δεν έχω καταφέρει να δω το κλιπ με Βαγγέλα και Μπόρις Τζόνσον, με το που ξεκινάει κλείνω το tab.
- καναπές
- newbie
Παρακολουθώ το νεότερο δράμα στη Φόρεστ, βλέπω ότι ως ένα από τα φαβορί (μεγαλύτερο είναι ο Ποστέκογλου) για τη θέση είναι ο Μάρκο Σίλβα, κι έχω απορίες: υποτίθεται ότι ο Σίλβα μας παράτησε στα κρύα του λουτρού, τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας, προβάλλοντας εμφανώς γελοίες δικαιολογίες (ψυχολογικά προβλήματα). Το να τον εκτιμά ο ΒΜ, και να τον θέλει στη Φόρεστ, όπως λένε όλα τα βρετανικά ρεπορτάζ, σημαίνει ότι δεν του κρατά κακία. Κι αν είναι έτσι, αυτό είναι τρόπον τινά παραδοχή ότι κατανοεί τους πραγματικούς λόγους που είχε φύγει ο Σίλβα όπως έφυγε (γκουχΒρέντζοςγκουχ) και η συνεχιζόμενη εκτίμηση είναι ένα είδος παραδοχής ενός λάθους (όπως όταν είχε δηλώσει -χρόνια μετά- ότι ήταν λάθος η απόλυση του Ζαρντίμ).
- mark
- newbie
Είναι μεγαλόψυχος βρε... συγχωρείκαναπές wrote: Tue Sep 09, 2025 6:08 am Παρακολουθώ το νεότερο δράμα στη Φόρεστ, βλέπω ότι ως ένα από τα φαβορί (μεγαλύτερο είναι ο Ποστέκογλου) για τη θέση είναι ο Μάρκο Σίλβα, κι έχω απορίες: υποτίθεται ότι ο Σίλβα μας παράτησε στα κρύα του λουτρού, τη δεύτερη μέρα της προετοιμασίας, προβάλλοντας εμφανώς γελοίες δικαιολογίες (ψυχολογικά προβλήματα). Το να τον εκτιμά ο ΒΜ, και να τον θέλει στη Φόρεστ, όπως λένε όλα τα βρετανικά ρεπορτάζ, σημαίνει ότι δεν του κρατά κακία. Κι αν είναι έτσι, αυτό είναι τρόπον τινά παραδοχή ότι κατανοεί τους πραγματικούς λόγους που είχε φύγει ο Σίλβα όπως έφυγε (γκουχΒρέντζοςγκουχ) και η συνεχιζόμενη εκτίμηση είναι ένα είδος παραδοχής ενός λάθους (όπως όταν είχε δηλώσει -χρόνια μετά- ότι ήταν λάθος η απόλυση του Ζαρντίμ).
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- pani0202
- newbie
Εκλεισε Ποστεκογλου τελικα. Εκανε νιαου-νιαου εδω και καιρο. Μακαρι να παει καλα γιατι ειναι συμπαθητικος τυπος.
Προπονητής της εξέδρας
-
BXL
- newbie
Άρα φέτος η Φόρεστ πέφτει και του χρόνου βγαίνει πρώτη στην Championship οπότε παραμένει η παράδοση που θέλει τον Ποστέκογλου να παίρνει κάποιο τίτλο τη δεύτερη χρονιά στις ομάδες που προπονεί. 
- oikon7
- newbie
Ελπίζω να συνεχίσει να ασχολείται με την αποδομημένη Νότιγχαμ ως άλλος Ferran Adrià στο El Bulli.
Αν ανακατευθεί τώρα, η πιθανότητα να τα κάνει μούτι δίνει 0.99 στο live.
ΥΓ. Ferran Adrià ΔΕΝ είναι 63χρονος προπονητής με παραστάσεις από La Liga.
YΓ2. Γράψε λάθος, ΕΙΝΑΙ 63χρονος, αλλά δεν είναι προπονητής.
- mark
- newbie
Πάντως όταν ασχολήθηκε...και κανένας δεν το πίστευε πήραμε Ευρωπαικό (που πίστευε και πιστεύει μόνο αυτός).oikon7 wrote: Tue Oct 21, 2025 9:28 pm Ελπίζω να συνεχίσει να ασχολείται με την αποδομημένη Νότιγχαμ ως άλλος Ferran Adrià στο El Bulli.
Σκατά τα έχουν κάνει ήδη φέτος που δεν πήραν στόπερ και βασίστηκαν σε στοιχηματάκια (λόγω μεγέθους) τύπου Νασιμέντο.
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!! ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΠΕΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΑΡΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΟΥ!!!
- karteo
- newbie
στα ακραια μπακ εχουμε θεμα και ιδιως πλεον δεξια γιατι κατι παιζει με τον ροντινειmark wrote: Wed Oct 22, 2025 5:01 amΠάντως όταν ασχολήθηκε...και κανένας δεν το πίστευε πήραμε Ευρωπαικό (που πίστευε και πιστεύει μόνο αυτός).oikon7 wrote: Tue Oct 21, 2025 9:28 pm Ελπίζω να συνεχίσει να ασχολείται με την αποδομημένη Νότιγχαμ ως άλλος Ferran Adrià στο El Bulli.
Σκατά τα έχουν κάνει ήδη φέτος που δεν πήραν στόπερ και βασίστηκαν σε στοιχηματάκια (λόγω μεγέθους) τύπου Νασιμέντο.