ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Post Reply
sir Mihas
newbie
Reactions:

Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Post by sir Mihas »

Ljubiša Tumbaković
sir Mihas
newbie
Reactions:

Post by sir Mihas »

sir Mihas wrote: Wed Sep 10, 2025 1:16 pm Ljubiša Tumbaković
Τί λες τώρα...
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

sir Mihas wrote: Wed Sep 10, 2025 1:17 pm
sir Mihas wrote: Wed Sep 10, 2025 1:16 pm Ljubiša Tumbaković
Τί λες τώρα...
ειδες? επιτελους τα φτιαξαμε
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

Παίδες, σβήστηκε (passively / actively) κάποιο χθεσινοβραδινό μου ποστ στο 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη';
(Ανέφερα ότι είμαστε άτυχοι που παίζουμε Τσ.Λ. φέτος ενώ τα λιμά κάνουν πάρτυ στο ουεφάκι / μίλκο καπ).
Απλώς ρωτάω σε περίπτωση που είτε υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα είτε έκανα εγώ κάποια βλακεία και κόπηκα από αντμίν.
karteo
newbie
Reactions:

Post by karteo »

οχι ρε συ. δεν εκανες κατι λαθος. υπηρχε καποιο προβλημα με το hosting και επρεπε να κανουν restore στις 17/10. πηρα εγω ενα μπακαπ της βασης κατα τις 9.30 για να εχουμε ολα τα ποστς εως εκεινη την ωρα. μετα εκαναν την επαναφορα στις 17/10 ολων των αρχειων του σερβερ μας και μετα εγω επανεφερα το πρωι σημερα τη βαση εκει που ηταν κατα τις 9.30 χθες βραδυ. καπως ετσι θα χαθηκε το ποστ Νικο.

σορρυ αλλα εγινε μεσα στη νυχτα/ξημερωματα και δεν μπορουσα να παρω νεοτερο backup
oikon7
newbie
Reactions:

Post by oikon7 »

karteo wrote: Fri Oct 24, 2025 9:11 am οχι ρε συ. δεν εκανες κατι λαθος. υπηρχε καποιο προβλημα με το hosting και επρεπε να κανουν restore στις 17/10. πηρα εγω ενα μπακαπ της βασης κατα τις 9.30 για να εχουμε ολα τα ποστς εως εκεινη την ωρα. μετα εκαναν την επαναφορα στις 17/10 ολων των αρχειων του σερβερ μας και μετα εγω επανεφερα το πρωι σημερα τη βαση εκει που ηταν κατα τις 9.30 χθες βραδυ. καπως ετσι θα χαθηκε το ποστ Νικο.

σορρυ αλλα εγινε μεσα στη νυχτα/ξημερωματα και δεν μπορουσα να παρω νεοτερο backup
κανένα πρόβλημα, θενξ Τεο
Post Reply