ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
-
sir Mihas
- newbie
Re: ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ljubiša Tumbaković
-
sir Mihas
- newbie
Τί λες τώρα...
- karteo
- newbie
- oikon7
- newbie
Παίδες, σβήστηκε (passively / actively) κάποιο χθεσινοβραδινό μου ποστ στο 'ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Δράση - Ευρώπη';
(Ανέφερα ότι είμαστε άτυχοι που παίζουμε Τσ.Λ. φέτος ενώ τα λιμά κάνουν πάρτυ στο ουεφάκι / μίλκο καπ).
Απλώς ρωτάω σε περίπτωση που είτε υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα είτε έκανα εγώ κάποια βλακεία και κόπηκα από αντμίν.
(Ανέφερα ότι είμαστε άτυχοι που παίζουμε Τσ.Λ. φέτος ενώ τα λιμά κάνουν πάρτυ στο ουεφάκι / μίλκο καπ).
Απλώς ρωτάω σε περίπτωση που είτε υπάρχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα είτε έκανα εγώ κάποια βλακεία και κόπηκα από αντμίν.
- karteo
- newbie
οχι ρε συ. δεν εκανες κατι λαθος. υπηρχε καποιο προβλημα με το hosting και επρεπε να κανουν restore στις 17/10. πηρα εγω ενα μπακαπ της βασης κατα τις 9.30 για να εχουμε ολα τα ποστς εως εκεινη την ωρα. μετα εκαναν την επαναφορα στις 17/10 ολων των αρχειων του σερβερ μας και μετα εγω επανεφερα το πρωι σημερα τη βαση εκει που ηταν κατα τις 9.30 χθες βραδυ. καπως ετσι θα χαθηκε το ποστ Νικο.
σορρυ αλλα εγινε μεσα στη νυχτα/ξημερωματα και δεν μπορουσα να παρω νεοτερο backup
σορρυ αλλα εγινε μεσα στη νυχτα/ξημερωματα και δεν μπορουσα να παρω νεοτερο backup
- oikon7
- newbie
κανένα πρόβλημα, θενξ Τεοkarteo wrote: Fri Oct 24, 2025 9:11 am οχι ρε συ. δεν εκανες κατι λαθος. υπηρχε καποιο προβλημα με το hosting και επρεπε να κανουν restore στις 17/10. πηρα εγω ενα μπακαπ της βασης κατα τις 9.30 για να εχουμε ολα τα ποστς εως εκεινη την ωρα. μετα εκαναν την επαναφορα στις 17/10 ολων των αρχειων του σερβερ μας και μετα εγω επανεφερα το πρωι σημερα τη βαση εκει που ηταν κατα τις 9.30 χθες βραδυ. καπως ετσι θα χαθηκε το ποστ Νικο.