A και btw ένας Ολυμπιακός σαν τον αποψινό θα έφτανε πολύ ψηλά στο Europa League. Just saying.καναπές wrote: Tue Nov 04, 2025 10:29 pmΑυτό που είπε ο ΚΝ ταιριάζει με την παρατήρηση του Zastro: η πιο αθλητική ελληνική ομάδα έσκασε στο τέλος από μια μεσαίας δυναμικότητας ομάδας του CL. Άλλα κόλπα.redcard wrote: Tue Nov 04, 2025 10:10 pm Αυτο που ειπε ο Νικολακοπουλος στον φουζο fm ειναι η ουσια αυτης της διοργανωσης που συμμετεχουμε. Για να παρεις τη νικη απεναντι σ' αυτες τις ομαδες πρεπει να τα κανεις ολα τελεια και όχι σχεδόν. Σήμερα καταθέσαμε τα πάντα όλα επι 90 λεπτά, τους πατήσαμε κάτω και αρκούσε μια αδράνεια για να γίνει η ζημιά. Ειτε μας αρεσει ειτε οχι, αυτό (θα) είναι εφ' όσον συμμετέχουμε εδώ.
Προσωπικα δε μου αρεσει καθολου, το λέω, και να πά γ@μηθει ο υμνος και τα σεντόνια και τα αστέρια και οι μ@λκίες αυτές. Αν ηταν στο χερι μου ο Ολυμπιακος θα επαιζε στο Europa καθε χρονο μεχρι να το κατακτήσει.
Αντι λοιπόν να το χαρούμε, (θα) πρεπει να κατσουμε τωρα να ψάξουμε με το μικροσκόπιο τα λάθη σε μια εξαιρετική (ειμαι ηπιος) εμφάνιση γιατι μας αναγκάζει το αποτέλεσμα. Και μετα απο τόσα πολλά καλά που έγιναν σήμερα, όλοι (μας), παίχτες, προπονητής, οπαδοί να είμαστε πικραμένοι, ο Τζολάκης στο χορτάρι κλπ κλπ.
Ειναι κρίμα, ναι, είναι άδικο, ναι, αλλά αυτο ειναι το Champions League. Να το βρασω λοιπον παίδες, σόρρυ.